Reprezentacja...

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bartekcz92 2006-09-05, 9:20 pm

PTAQ84 napisał(a):
bartekcz92 napisał(a):Sorry za glupi blad i dzieki za poprawienie Buby! Czy mecz Portugalia:Polska bedzie pokazywany na jakims kanale? TVP2?? Eurosport?? Prosze o odpowiedz!

bodaj wszystkie spotkania reprezentacji transmituje TVP

Chodzilo mi o reprezentacje mlodziezowa. Mialem nadzieje ,ze znajde jakis Polski lub Portugalski kanal ,ale nic z tego=juz nieporaz pierwszy zawiodlem sie na Telewizji Polskiej! A szkoda ,bo ten mecz napewno obejrzalo by sporo ludzi przed TV (Moze nawet wiecej niz jutrzejszy mecz)

Co do jutrzejszego meczu:
Cena biletów to naprawde parodia! Jak sie tylko czyta ich pomysly lub ceny biletów to mozna ich tylko bardziej znienawidzic :evil: Zaniedlugo doczekamy sie meczów towarzyskich np z Afganistanem za taka cene :?
bartekcz92

Postprzez WOJTEK 2006-09-06, 9:23 pm

Jeden punkt w dwóch meczach u siebie - wspaniały wynik. No i pełen stadion. Na kolejnych meczach Listkiewicz będzie musiał wpuszczać ludzi za darmo.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez DaMi 2006-09-06, 9:26 pm

WOJTEK napisał(a): Jeden punkt w dwóch meczach u siebie - wspaniały wynik. No i pełen stadion. Na kolejnych meczach Listkiewicz będzie musiał wpuszczać ludzi za darmo.

Za to Listkiewicz ... Co ??? Ty kurwo to chyba Listek już nie będzie chcaił grać na Łazienkowskiej :lol:
DaMi

Postprzez Przemek26 2006-09-06, 9:27 pm

Zaczęło sie dobrze skończyło się jak zawsze. Owszem była to zupełnie inna gra niż z Finami i widac wzmocnienia w postaci wyj.....a ze składu Dudków ,Szymkowiaków czy Frankowskich ale ja Żuraw trafia w słupek w takiej sytuacji to szlag człowieka trafia.Brawa dla Kowalewskiego.
Co do trybun hehe trzba było zrobić po 500 te bilety ale i tak mimo pustek nieźle słyszalny doping. I tej k...ie Listkiewiczowi sie oberwało :lol: szkoda że nie pozdrowili jeszcze Baniaka :lol:
Przemek26

Postprzez emdżej 2006-09-06, 9:40 pm

Szkoda tego straconego punktu. Polska zagrała dobrze, ale brakło skuteczności. Chociaż Serbowie również mieli sporo okazji po kontrach, ale brawa ogromne należą się Kowalewskiemu. Myślę, że gra była lepsza niż wyni, ale taka jest piłka. Po raz kolejny bramkę strzela debiutant, dobry mecz Golańskiego. Więc widać, że trzeba szansę dawać nowym, a "nazwiska" odstawiać. Dzisiejszy mecz a sobotni to po prostu niebo a ziemia. Więcej czasu dla Leo, może będzie lepiej. Zaznaczam: MOŻE!

PS. A Garguła się rozgrzewa ;)
emdżej

Postprzez MrCricket 2006-09-06, 9:41 pm

Ładny mecz dla oka, sporo sytuacji podbramkowych. Zmiany w składzie w większości udane, pokalazaliśmy ambicję, której zabrakło z Finlandią wynik sprawiedliwy. Po 2 meczach liczyłem na 4 pkt, a jest tylko 1 :(
Mam nadzieję, że dla kilku gwiazdorów nie będzie już miejsca w reprezentacji, niech sobie płaczą i obrażąją na cały świat. Za zasługi można im powiesić ordery, ale w żadnym wypadku ich nie powoływać, bo w piłce liczy się dziś i jutro :!:
Grupa jest dosyć wyrównana, meczów jeszcze jest sporo, ale zostajemy w tyle po tym falstarcie.
MrCricket

Postprzez kwachu 2006-09-06, 9:41 pm

Taka kadra jak dzisiaj ma przyszłość. Śmiem twierdzić, że gdyby Żurawski trafił na 2-0 wygralibyśmy ten mecz spokojnie i ZASŁUŻENIE. A tak jak napisał Wojtek, jeden punkt w 2 meczach u siebie z bezpośrednimi rywalami do drugiego miejsca. Czyli praktycznie już po eliminacjach... Wychodzi na to że zawodnicy z polskiej ligi nie są tacy nagorsi. Jeleń, Golański i Matusiak byli dzisiaj najlepszymi zawodnikami na boisku.
kwachu

Postprzez laBombonera 2006-09-06, 10:15 pm

:evil: Gargula dalej sie rozgrzewa :shock:
Rece opadaja jak slysze ze zagralismy dobrze do 70min,to tak
jakby wystawic sprintera do maratonu i podniecac sie ze do ktoregos odcika byl najlepszy.W dalszym ciagu uwazam ze jeszcze kilku grajom trzeba podziekowac(Zuraw,Bak,Radomski,i WSPANIAY WYKONAWCA RZUT-uf wolnych J.K )
I niezbyt dobrze to wyglada jak jednym z lepszych pilkarzy jest Bramkarz .
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez Czeladź 2006-09-06, 10:30 pm

Ogólnie dużo lepiej niż z Finami więcej agresji i woli walki . mam nadzieje że Szymkowiak,Frankowski ,Dudek to już na stałe wylecieli z kadry!!!! Jeszcze Bąk i będzie git. P.S Bąk za wiek.
Czeladź

Postprzez drewinio 2006-09-07, 8:19 am

Jak dla mnie Zuraw też za fest sie nie pokazuje. Od pierwszego meczu na mundialu kolesia praktycznie niema , nie istnieje. Jego czas w reprezentacji skończyć sie powinien. Drugi to odstrzału Radomski. Takie strzały ale luja i w góre to II-III liga.Też nic nie pokazał. Następnym do golenia jest chłopek Jopek. Nie pierwszy raz się zasłużył w straceniu bramki. Jacuś Bąk też nie za fest. Powinno dać sie szanse młodym talentom jak i graczą z rodzimej ligi.
Bartek Hacker pokazał nam że talenty mamy.
drewinio

Postprzez Krzysztof15 2006-09-07, 11:08 am

A mnie coś te mecze bardzo przypominają wyczyny naszych "gwiazd" z Zagłębia.
Raz całkowita padlina, innym razem lepiej, ale skuteczność do du..
I tu i tu duża strata punktów które właśnie mogą zabraknąć na końcu rozgrywek.

Miejmy jednak nadzieję, ze tak w jednym jak i w drugim przypadku będzie jednak lepiej. Oby :!:

Sukces, jednak zamiast się przybliżać raczej się oddala...
Krzysztof15

Postprzez keff79 2006-09-07, 11:24 am

Krzysztof15 napisał(a):A mnie coś te mecze bardzo przypominają wyczyny naszych "gwiazd" z Zagłębia.
Raz całkowita padlina, innym razem lepiej, ale skuteczność do du..
I tu i tu duża strata punktów które właśnie mogą zabraknąć na końcu rozgrywek.

Coś w tym musi być.. miałem identyczne skojarzenia - to była alegoria (UWAGA! :wink: ) repry do naszego meczu ze Stalówką - pierwsza połowa nasza, druga taka sobie, remis który był dla nas porażką i nawet ..ofensywne wejście bocznego obrońcy zakończone mocnym strzałem (Golański/Adzem) :D

aa Garguła wciąż się rozgrzewa...
keff79

Postprzez PTAQ84 2006-09-07, 1:11 pm

najciekawsze momenty spotkania to:
Listkiewicz..co? ty.. :)
pzpn pzpn j..j.. pzpn
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Przemek26 2006-09-29, 3:06 pm

http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3652796.html

Nareszcie ktos zrozumiał,że ten człowiek nadaje sie juz tylko na grę w warcaby.
Przemek26

Postprzez czeladzianin 2006-10-16, 11:26 am

Belgia - Polska coraz bliżej, PZPN nie wie nic o biletach ale ja napisalem maila do Belgijskiej federacji i tam nie ma problemu z informacja wiec tak, bilety mozna u nich zamowic mailowo na Polski sektor koszt to 21 Euro (ciekawe po ile beda w PZPNie) czy ktoś się wybiera??? Ja bede na 100% ale lece albo z Londynu albo z Newcastle. Pozdrowienia
czeladzianin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna