Kto następcą Białka ?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez wierny do końca 2006-09-04, 8:29 pm

gdzie jest nowy trener???
wierny do końca

Postprzez Przemek26 2006-09-04, 8:44 pm

wierny do końca napisał(a):

A Pan Dworczyk to kto?? Nosi bidon do h.... :evil: :evil:
Przemek26

Postprzez wierny do końca 2006-09-04, 8:52 pm

Przemek26 napisał(a):
wierny do końca napisał(a):

A Pan Dworczyk to kto?? Nosi bidon do h.... :evil: :evil:

tak, jasne, oczywiście, to treneiro aż miło...wczoraj pokazał nam cały swój kunszt taktyczny...dziękuję, ale jeśli Zagłębie ma walczyć o awans to z całym szacunkiem dla Dworczyka, drużyna powinna mieć odpowiedniego trenera!
wierny do końca

Postprzez Przemek26 2006-09-04, 9:13 pm

Już nazwiska piłkarzy miały zagwarantować sukces.
Czy trener z nazwiskiem to gwarancja awansu w sezonie 2006/2007??
Przemek26

Postprzez wierny do końca 2006-09-04, 9:19 pm

Przemek26 napisał(a):Już nazwiska piłkarzy miały zagwarantować sukces.
Czy trener z nazwiskiem to gwarancja awansu w sezonie 2006/2007??

Olejmy kwestię "z nazwiskiem czy bez"...sprowadźmy to raczej do dywagacji, "z odpowiednim (nowoczesnym) warsztatem, czy trener, z którego trzeba było zdmuchnąć 30-sto mm warstwę kurzu"...
wierny do końca

Postprzez August 2006-09-04, 9:28 pm

Z dzisiejszej wypowiedzi Rudego dla trójki można wywnioskować, że cały czas na szukają nowego trenera, choć nie wykluczają że Dworczyk na razie epozostanie.
August

Postprzez mezo 2006-09-04, 10:01 pm

Na pewno na jakis hit liczyc nie mozemy. Zaden Majewski, Tarasiewicz, Michniewicz czy tez Kubicki do nas nie przyjda, gdyz sa to trenerzy z "gornej półki na ktorych nasz klub niestety nie stac. Juz wystarczy ze mamy pilkarzy, na ktorych i tak trzeba wydac nie lada male pieniadze, aby ich oplacic. A wiem takze ze sutyacja w klubie jest coraz gorsza, Panowie zima idzie ojj mroźna zima idzie.
mezo

Postprzez wierny do końca 2006-09-04, 10:22 pm

mezo napisał(a):Na pewno na jakis hit liczyc nie mozemy. Zaden Majewski, Tarasiewicz, Michniewicz czy tez Kubicki do nas nie przyjda, gdyz sa to trenerzy z "gornej półki na ktorych nasz klub niestety nie stac. Juz wystarczy ze mamy pilkarzy, na ktorych i tak trzeba wydac nie lada male pieniadze, aby ich oplacic. A wiem takze ze sutyacja w klubie jest coraz gorsza, Panowie zima idzie ojj mroźna zima idzie.

a co to znaczy "coraz gorsza"...może kilka zdań komentarza?
wierny do końca

Postprzez mezo 2006-09-05, 4:00 pm

wierny do końca napisał(a):a co to znaczy "coraz gorsza"...może kilka zdań komentarza?[/i]

A i owszem mogę. Nie chcę tutaj wprowadzac zbytniej paniki ale z mojej strony moge powiedziec tyle ze w zwiazku z zaistnialymi sytuacjami w klubie w ostatnim czasie ( przedewszytskim slabe wyniki) Wlosi traca powoli cierpliwosc i coraz mniej kasy ładują w nasze Zagłębie. Takze wiec jestem pewien tego ze jesli sezon 06/07 nie przyniesie nam awansu do Orange Ekstraklasy Z PEWNOSCIA Wloch odsunie sie od sponsorowania klubu...
mezo

Postprzez problematyk-ziom 2006-09-05, 5:29 pm

mezo napisał(a):
A i owszem mogę. Nie chcę tutaj wprowadzac zbytniej paniki ale z mojej strony moge powiedziec tyle ze w zwiazku z zaistnialymi sytuacjami w klubie w ostatnim czasie ( przedewszytskim slabe wyniki) Wlosi traca powoli cierpliwosc i coraz mniej kasy ładują w nasze Zagłębie. Takze wiec jestem pewien tego ze jesli sezon 06/07 nie przyniesie nam awansu do Orange Ekstraklasy Z PEWNOSCIA Wloch odsunie sie od sponsorowania klubu...

co TY wogóle opowiadasz? Są to BAJKI wyssane z palca! Kolega nie ma zielonego pojęcia a bawi się w "specjaliste". Proszę CIĘ wstrzymaj się z takim newsami z poziomu "Faktu"- poszukiwaczu sensacji...
problematyk-ziom

Postprzez Daria 2006-09-05, 6:27 pm

wcale bym sie nie zdziwil gdyby wloch zrezygnowal tyle lat pakowania kasy i jedyny sukces to awans do 2 ligi
i tak niestety pozostanie!!!!
jaki trener by nie byl to i tak nie jest wstanie( moim zdaniem) awansowac . zawodnicy sa slabi bez formy czolowka odjechala dosyc sporo i nic nie wskazuje na poprawe. modlmy sie zeby nie spadli i wloch nie odszedl bo kto wtedy da kase????

wiem ze zostane skrytykowany ale taka niestety jest prawda ! ja tez jestem niepoprawnym optymista ale trzeba chyba zaczac patrzec realnmie na to wszystko
Daria

Postprzez tomi2509 2006-09-05, 6:29 pm

Daria napisał(a):wcale bym sie nie zdziwil gdyby wloch zrezygnowal tyle lat pakowania kasy i jedyny sukces to awans do 2 ligi
i tak niestety pozostanie!!!!
jaki trener by nie byl to i tak nie jest wstanie( moim zdaniem) awansowac . zawodnicy sa slabi bez formy czolowka odjechala dosyc sporo i nic nie wskazuje na poprawe. modlmy sie zeby nie spadli i wloch nie odszedl bo kto wtedy da kase????

wiem ze zostane skrytykowany ale taka niestety jest prawda ! ja tez jestem niepoprawnym optymista ale trzeba chyba zaczac patrzec realnmie na to wszystko

sorki napisalem z nika siostry :oops: :oops: :oops: :lol:
tomi2509

Postprzez mezo 2006-09-05, 8:50 pm

problematyk-ziom napisał(a):
co TY wogóle opowiadasz? Są to BAJKI wyssane z palca! Kolega nie ma zielonego pojęcia a bawi się w "specjaliste". Proszę CIĘ wstrzymaj się z takim newsami z poziomu "Faktu"- poszukiwaczu sensacji...

Powiem krotko. Rozumiem Cię że ze zbulwersowala CIe moja wypowiedz nie mozesz tego przyjac do wiadomosci, podobnie zreszta bylo ze mna.. I podobnie ja Ty i inny kibice Zagłębia mam nadzieje ze do takiej sytuacji nigdy nie dojdzie, baa nie biore nawet pod uwage takiej mozliwosci Jednak gdyby naprawde tak sie stalo(odpukac) wiadomo jakie byly by tego skutki (patrz. Śląsk Wrocław) ; chyba ze znalazl by sie nowy sponsor. Gazet pokroju "Fakt" , "Super Express" czy tez " Dziennik" nie czytam , gdyz uwazam je za zwykle brukowce poszukujace taniej sensacji. !! Informacja o tym ze Motto traci cierpliwosc nie jest ZADNA bajka wyssana z palca , to moge Ci zagwarantowac . To tyle. Reszta moich powyzszych postow to jedynie moja opinia na ten temat a takze najczarniejszy scenariusz jakim byloby odlaczenie sie Wlochow od sponsorowania klubu. Jak wiesz juz w zeszlym sezonie bylo goraco w kwestii dot. sponsora. Mam nadzieje ze kwestia ta zostala ostatecznie wyjasniona i Wlosi szybko nie straca cierpliwosci ( a jak wiadomo Wlochom czesto sie to przytrafia). Mam takze nadzieje ze Wlosi szybko zapewnia Zagłębiu powazne srodki finansowe na znalezienie trenera ktory wprowadzi nasz klub do OE.
I nie obrazaj mnie nazywajac "specjalista" poszukujacym sensacji.
mezo

Postprzez martinho 2006-09-14, 4:55 pm

Może by się nasi włodarze zainteresowali.
http://90minut.pl/news.php?id=449429
martinho

Postprzez T_misiek 2006-09-14, 6:53 pm

martinho napisał(a):Może by się nasi włodarze zainteresowali.
http://90minut.pl/news.php?id=449429

No uważam że to byłby strzał w 10 naszychdziałaczy ale oni wolą zatrudnić jakiegoś Moskala. Kurde i niech mi ktoś powie że naszemu zarządowi zależy na awansie
T_misiek
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników