Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Przemek26 napisał(a):wierny do końca napisał(a):
gdzie jest nowy trener???
A Pan Dworczyk to kto?? Nosi bidon do h.... :evil: :evil:
Przemek26 napisał(a):Już nazwiska piłkarzy miały zagwarantować sukces.
Czy trener z nazwiskiem to gwarancja awansu w sezonie 2006/2007??
mezo napisał(a):Na pewno na jakis hit liczyc nie mozemy. Zaden Majewski, Tarasiewicz, Michniewicz czy tez Kubicki do nas nie przyjda, gdyz sa to trenerzy z "gornej półki na ktorych nasz klub niestety nie stac. Juz wystarczy ze mamy pilkarzy, na ktorych i tak trzeba wydac nie lada male pieniadze, aby ich oplacic. A wiem takze ze sutyacja w klubie jest coraz gorsza, Panowie zima idzie ojj mroźna zima idzie.
wierny do końca napisał(a):a co to znaczy "coraz gorsza"...może kilka zdań komentarza?[/i]
mezo napisał(a):
A i owszem mogę. Nie chcę tutaj wprowadzac zbytniej paniki ale z mojej strony moge powiedziec tyle ze w zwiazku z zaistnialymi sytuacjami w klubie w ostatnim czasie ( przedewszytskim slabe wyniki) Wlosi traca powoli cierpliwosc i coraz mniej kasy ładują w nasze Zagłębie. Takze wiec jestem pewien tego ze jesli sezon 06/07 nie przyniesie nam awansu do Orange Ekstraklasy Z PEWNOSCIA Wloch odsunie sie od sponsorowania klubu...
Daria napisał(a):wcale bym sie nie zdziwil gdyby wloch zrezygnowal tyle lat pakowania kasy i jedyny sukces to awans do 2 ligi
i tak niestety pozostanie!!!!
jaki trener by nie byl to i tak nie jest wstanie( moim zdaniem) awansowac . zawodnicy sa slabi bez formy czolowka odjechala dosyc sporo i nic nie wskazuje na poprawe. modlmy sie zeby nie spadli i wloch nie odszedl bo kto wtedy da kase????
wiem ze zostane skrytykowany ale taka niestety jest prawda ! ja tez jestem niepoprawnym optymista ale trzeba chyba zaczac patrzec realnmie na to wszystko
problematyk-ziom napisał(a):
co TY wogóle opowiadasz? Są to BAJKI wyssane z palca! Kolega nie ma zielonego pojęcia a bawi się w "specjaliste". Proszę CIĘ wstrzymaj się z takim newsami z poziomu "Faktu"- poszukiwaczu sensacji...
martinho napisał(a):Może by się nasi włodarze zainteresowali.
http://90minut.pl/news.php?id=449429
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników