Stal St. Wola - Zagłębie S. 03.09. 14.40 mecz w Gorzycach

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez PTAQ84 2006-09-03, 7:22 pm

dziś na miare możliwości tylko zagrali Bensz, Hosic, Pach ewentualnie mozna dodac Terese i Folca..
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-09-03, 7:30 pm

Kol.MrCricket - ja nie jestem za tym aby Zaglebie gralo 4-5-1 ja
mam na mysli normalny, ludzki system 4 - 4- 2, wymieniony przez Kol.
sposob na gre nasi zawodnicy cwiczyli w Gliwicach z Piastem.
Zobaczycie co bedzie sie dzialo w sobote z nastepnym przeciwnikiem.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez twari 2006-09-03, 7:48 pm

Panowie wrzućcie na luz! Nie było tragedii! Byliśmy zespołem lepszym i zabrakło kropki nad "i"! Ale jest postęp. Stal była wyżej od nas więc remis na wyjeździe to nie jest zły wynik.

Prawda jest taka że gdyby wpadła ta jedna brameczka to wszyscy by się tu zachwycali, widzieli już nas w OE nie bacząc na grę naszych...

Wiem że kazdy chciałby samych zwycięstw ale niech złość spowodowana remisem nie przesłania nam oczu. Mecz w II połowie siadł ale jak na grę na wyjeździe to kontrolowaliśmy grę... jak zwykle zabrakło jedynie skuteczności ale i to przyjdzie z czasem!

Więcej optymizmu! 8)
twari

Postprzez kasti 2006-09-03, 7:58 pm

Wydaje mi się że kolejnym imieniem po Januszu które przyjdzie nam wspólnie krzyczeć dziękując mu za....... będzie Jacek który dzisiaj ech szkoda słów....
kasti
Adventure Group

Postprzez Misaki 2006-09-03, 8:06 pm

Ja bym nie wyróżniał nikogo ani nie ganił personalnie Wszyscy nasi piłkarze są słabo przygotowani do sezonu i wszyscy grają poniżej swoich możliwości Winne są kiepskie przygotowania do sezonu
Misaki

Postprzez sprzedawca_cebuli 2006-09-03, 8:17 pm

ten remis odbieram jako porazke:/... nie mozna tak tracic punktow kiedy zaczna sie zwyciestwa/ kiedy pokaza i przekonaja nas swoja gra ze naprawde walcza o OE ? jak na razie tego niema:/
sprzedawca_cebuli

Postprzez WOJTEK 2006-09-03, 8:31 pm

Ktoś tu napisał (slawojka chyba), że byli lepsi i zrobili ładne akcje. Ale kogo to k***a obchodzi ?? Czy to jest łyżwiarstwo figurowe ? Tu się liczą gole a tego zabrakło. W pierwszej połowie jakoś to wyglądało ale drugą mogę określić jednym słowem: DNO. A to co na boisku pokazuje wychwalany przez niektórych Jacek B. woła o pomstę do nieba. Już teraz wiem czemu Ceramika Ostrowiec nie walczyła by go zatrzymać: jest niemotą boiskowym. Znam chłopaków z A-klasy grających lepiej. Przykrą sprawą jest to, że zawodnicy do tej pory będący motorami napędowymi (Dżenan, Teresa, Dawid) równają do beznadziejnej reszty. Gdyby "kopacz" ze Stalowej był piłkarzem to by nas powieźli dziś jak furę gnoju. A tak mamy cenny remis. :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez milka 2006-09-03, 8:32 pm

Jeśli chodzi o dzisiejsze spotkanie to oglądając mecz w telewizji mogę stwierdzi, że żaden z naszych zawodników nie wykazał takiej woli walki jak było to w przypadku meczu z ruchem...
końcówka piwerwszej połowy mogła się podobac, dlatego miałam nadzieję, ze w drugiej połowie będzie już tylko lepiej . Niestety myliłam się ...
By może przetraszyli się kamer i dlatego tak to wszystko wyszło (przypominam sobie mecz ze śląskiem wrocław podajrze w tamtym sezonie też były kamery [ mecz transmitowany był na polsacie sport] i także niestety wynik 0-0 , śmiem twirdzic, że coś w tym jest) :lol:
milka

Postprzez Kangur 2006-09-03, 8:34 pm

Pierwszą połowę jeszcze dało się obejrzeć, ale druga to totalna żenada. Gra była na poziomie okręgówki, albo i dalej. Mieliśmy swoje sytuacje, Stalówka swoje. Nikt nie wykorzystał więc goli nie było. Widocznie piłkarze mieli rozregulowane celowniki. No cóź. GRAMY DALEJ !
Kangur

Postprzez acid64KW 2006-09-03, 8:48 pm

To może odpowiedzmy sobie na pytanie " O co my kur... gramy?! "
Bo ja już nie wiem czy o OE czy o utrzymanie w II lidze. :?
Jeżeli o OE to nie możemy remisować z takimi "frajerami". Bo później jak wiadomo zawsze na końcu sezonu brakuje tych idiotycznie straconych punktów. Poza tym po co mamy awansować, jeżeli z taką grą będziemy tylko dostarczycielami punktów. Nie wiem co jest grane...
Po zwycięstwie z Ruchem wszyscy popadli w hurraoptymizm i juz nas widzieli w ekstraklasie...

Jeśli gramy jednak o utrzymanie, to należy się cieszyć z 1 punktu :D

ja jednak wierze w Zagłębie - wszystko zweryfikuje boisko ;)
acid64KW

Postprzez emdżej 2006-09-03, 8:51 pm

Zagraliśmy lepiej niż Stal, ale.....co z tego? Tak jak napisał Wojtek punktów nie daje się za przewagę. Szkoda sytuacji Adżema, który był bardzo bliski strzelenia gola. Ogólnie mecz nie był ciekawy (mówiąc delikatnie), ale kto by o tym pamiętał gdyby padła choć jedna bramka?
emdżej

Postprzez Liberał 2006-09-03, 9:37 pm

Sytuacja Adżema byla dość zaskakująca ale jeśli Dawid jest sam na polu karnym a piłka leci do niego idealnie by udeżyć a on w nią nawet nie trafia to jak tak dalej pójdzie to boje się pomyśleć o następnym meczu. :roll:
Liberał

Postprzez Sir 2006-09-03, 10:07 pm

WOJTEK napisał(a):Ktoś tu napisał (slawojka chyba), że byli lepsi i zrobili ładne akcje. Ale kogo to k***a obchodzi ?? Czy to jest łyżwiarstwo figurowe ? Tu się liczą gole a tego zabrakło. W pierwszej połowie jakoś to wyglądało ale drugą mogę określić jednym słowem: DNO. A to co na boisku pokazuje wychwalany przez niektórych Jacek B. woła o pomstę do nieba. Już teraz wiem czemu Ceramika Ostrowiec nie walczyła by go zatrzymać: jest niemotą boiskowym. Znam chłopaków z A-klasy grających lepiej. Przykrą sprawą jest to, że zawodnicy do tej pory będący motorami napędowymi (Dżenan, Teresa, Dawid) równają do beznadziejnej reszty. Gdyby "kopacz" ze Stalowej był piłkarzem to by nas powieźli dziś jak furę gnoju. A tak mamy cenny remis. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tym razem sie z TobÄ… zgodzÄ™.
Sir

Postprzez reprezentant 2006-09-03, 11:45 pm

To waszemarudzenie i wymadrzanie sie to jest kabaret.Kazdy to selekcjoner.Nie oceniajcie krytykujac tak malowniczo bo z was ani pilkarze ani spece.Zaglebie gra kiepsko to jasne.Ale jak slysze ze brak im ambicji,ze im sie nie chce to mnie krew zalewa.Maja premie dosc solidne od kazdegoMECZUpremie liczona w milionach PLN za awans.Kto pisze bzdury ze im sie nie chce?Komu by sie nie chcialo,tymbardziej pilkarze to pazerni a i impezowi,a na imprezy to sie"za usmiech"nie wchodzi.Oni nie sa zle przygotowani,a wrecz zajechani.Zamuleni treningami Bialka i zaniedbani.Przez to ich mulowatosc.Nieskutecznosc wynika z braku choc jednego rasowego napastnika,ale trudno z tym trzeba zyc.Polska mentalnosc w kwestii marudzenia i obwiniania wszystkich wokoljest idealnie manifestowana przez kibicow Zagllebia.My im pomozmy wsparciem i zrozumieniem,a ja wierze ze oni z czasem zatrybia i zaczna dla nas wygrywac.To tyle
reprezentant

Postprzez SCORPARO 2006-09-04, 2:16 am

reprezentant napisał(a):... my im pomozmy wsparciem i zrozumieniem,a ja wierze ze oni z czasem zatrybia i zaczna dla nas wygrywac.To tyle

...tylko że nastąpi to w drugiej połowie rundy wiosennej (to "zatrybienie") i będziemy sie liczyć nie w walce o awans, lecz o utrzymanie w II lidze.
SCORPARO

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: jaca661966