Stal St. Wola - Zagłębie S. 03.09. 14.40 mecz w Gorzycach

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mezo 2006-09-01, 11:34 am

Mecz jest 3.09 :P !! A jesli chodzi o wynik to jesli ten Pan R. bedzie gwizdal tak jak w Sosnowcu z Piastem to jestem pelen obaw o wynik. Stawiam na remis . 1:1
mezo

Postprzez Misaki 2006-09-01, 11:55 am

Niech klub pisze do pzpn o zmiane sędziego bo nie chce tego kolesia widzieć więcej na oczy :evil: :!:
Sportowo widze pewne zwycięstwo Zagłębia Stal to jedna z najsłabszych drużyn w lidze a w kilku meczach im się po prostu udało zdobyć pkt Jestem pewien że na boisku będzie pełna dominacja Zagłębia a jak wcześnie strzelimy 1wszą bramke to powinno być naprawde dobrze
Misaki

Postprzez rossoneri 2006-09-01, 3:32 pm

mysle ze nie bedzie zle za Pacha zagra Berek (nie wiem dlaczego coponiektorzy pisza ze zagra bo dostal dwie zolte kartki czego konsekwencja byla czerwona ) a bledem bylo wystawianie ich obu i jeszcze Lachowskiego poniewaz kazdy z nich jest graczem ofensywnym i ktos w pomocy musi na nich pracowac jak to robil z Ruchem Kosciukiewicz (zreszta bardzo dobrze) jak sobie przypominam to w sparingu z Widzewem (bardzo dobry mecz) tez Berek nie gral .
Brak Pacha to jednak w tej chwili ogromne oslabienie, ale trzeba wierzyc ze Berek zagra wreszcie jakis dobry mecz w Zaglebiu bo w koncu sie okarze ze nie jest nam potrzebny, jestem ciekawy co prezentuje Janicki ale co by nie gral to od Tyca(brawo Panie Dworczyk wreszcie ktos przejrzal na oczy ze sie nie nadaje) bedzie napewno lepszy (obym sie nie mylil)
rossoneri

Postprzez MACIEK 86 2006-09-01, 3:57 pm

rossoneri napisał(a):mysle ze nie bedzie zle za Pacha zagra Berek (nie wiem dlaczego coponiektorzy pisza ze zagra bo dostal dwie zolte kartki czego konsekwencja byla czerwona

Pach bedzie mógł zagrać :twisted:

Jeżeli zespół zrozumiał, że w 2 lidze w każdym meczu trzeba walczyć, a nie czekać że rywal sie przestraszy nazwisk to powinno być dobrze, w przeciwnym razie będzie bezbramkowo!Ciekawi mnie ustawienie w jakim zagra Zagłębie czy wybiegna w systemie 1-4-4-2 czy moze ustawieniem jakie wymyślił Białek 1-4-5-1 :?: Wie ktoś czy A.Kłoda bedzie gotowy do gry w najbliższych meczach :?:
MACIEK 86

Postprzez mike79 2006-09-01, 4:39 pm

Z tego co mi wiadomo to Arek Kłoda będzie miał jeszcze troszkę przerwy. A jeśli chodzi o mecz ze "Stalówką" to wynik będzie pozytywny dla Nas, gra również...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez maras24 2006-09-01, 4:44 pm

Wkleiłem juz ten wywiad w temacie o Dworczyku ale może nie każdy tam zajrzy przed meczem ze Stalówką wiec wklejam również tutaj.Sorki jeśli zbytnio zaśmiecam ;) A co do wyniku typuje 0:2 na nasza korzyść.

Od wtorku trenerem Zagłębia Sosnowiec jest JERZY DWORCZYK (51 lat). Ten byÅ‚y dÅ‚ugoletni piÅ‚karz sosnowieckiej drużyny uważany jest za czÅ‚owieka „żelaznej rÄ™ki”, a ponadto trenera, który potrafi zmobilizować swojÄ… drużynÄ… do ambitnej walki. Tej ambicji nie zabrakÅ‚o zagłębiakom w meczu Å›rodowym z Ruchem Chorzów, wygranym 2:1.

– Owszem umiejÄ™tnoÅ›ci piÅ‚karskie sÄ… bardzo ważne, ale jeżeli zabraknie walki, chÄ™ci, serca do gry, to nie ma mowy o dobrym wystÄ™pie, o dobrym wyniku – powiedziaÅ‚ nam Jerzy Dworczyk. – Z Ruchem drużyna pokazaÅ‚a charakter i takiej samej postawy bÄ™dÄ… wymagaÅ‚ w każdy meczu, w każdym bez wyjÄ…tku.

– Po zwyciÄ™stwie nad Ruchem niemal wszystkie gazety napisaÅ‚y, że pana piÅ‚karzy gryźli trawÄ™. Å»e takiego walecznego Zagłębia dawno już nie oglÄ…dano.

– To gryzienie trawy to taka piÅ‚karska przenoÅ›nia. Po prostu każdy daÅ‚ z siebie wszystko, co mógÅ‚ dać na boisku i dlatego wygraliÅ›my. U mnie nikt koÅ‚o meczu nie przejdzie.

– Po objÄ™ciu zespoÅ‚u kilka piÅ‚karzy nie znalazÅ‚o uznania u pana i wylÄ…dowaÅ‚o na Å‚awce...

– Po to kadra liczy dwudziestu piÅ‚karzy, żeby z nich korzystać. I ja daÅ‚em szansÄ™ innym, a ci inni sprawdzili siÄ™. Nie oceniam przydatnoÅ›ci graczy po nazwisku tylko po tym, co prezentujÄ… na treningu, jak siÄ™ przykÅ‚adajÄ… do zajęć, i jakÄ… mogÄ… speÅ‚niać rolÄ™ w drużynie.

– A czy nie czuje pan na plecach oddechu jakiegoÅ› kolegi po fachu... Już siÄ™ spekulujÄ™, kto zostanie trenerem Zagłębia, traktujÄ…c pana „tymczasowo”. DziÅ› w „PS” można byÅ‚o przeczytać, że Stefan Majewski ma objąć drużynÄ™...

– Nie interesujÄ… mnie prasowe spekulacje. Różne rzeczy panowie redaktorzy wypisujecie, ale ja siÄ™ akurat nimi nie przejmuje. Każdy ma swojÄ… pracÄ™ do wykonania. Od wielu lat jestem pracownikiem klubu, powierzono mi drużynÄ™, wiÄ™c wykonuje swoje obowiÄ…zki pracownicze. Co bÄ™dzie dalej? Nie wiem i nie zastanawiam siÄ™. Jedyne, o czym w tej chwili myÅ›lÄ™, to jak wygrać nastÄ™pny mecz.

– I wie pan, jak wygrać z naszÄ… StalÄ…?

– Raz już wygraÅ‚em. W 2001 roku na inauguracjÄ™ wiosennej rundy wygraÅ‚em na stadionie w Stalowej Woli 2:0. WiÄ™cej meczów przeciwko Stali nie graÅ‚em.

– I po tamtym meczu pracÄ™ straciÅ‚ trener Stali, Grzegorz WesoÅ‚owski...

– Tak, przypominam sobie. No cóż, takie już jest to nasze, trenerskie życie.

– A jako zawodnik pamiÄ™ta pan pojedynki Zagłębia ze StalÄ…? PrzeczytaÅ‚em w historii Zagłębia, że graÅ‚ pan w jednej drużynie z WÅ‚adyslawem SzaryÅ„ski, który później byÅ‚ trenerem Stali.

– Pewnie, że graÅ‚em z „Szarikiem” w jednej drużynie! Ale meczów przeciowko Stali nie przypominam sobie. W latach 1973-82, a wtedy graÅ‚em w Zagłębiu, my byliÅ›my w I lidze, a Stal w II, wiÄ™c nie byÅ‚o nam dane siÄ™ spotykać.

– Czy na mecz niedzielny wypada panu ktoÅ› ze skÅ‚adu?

– Kontuzjowani sÄ…: Jakub Wierzchowski i Arkadiusz KÅ‚oda. Pozostali bÄ™dÄ… do mojej dyspozycji.

– DziÄ™kujÄ™ za rozmowÄ™ i do zobaczenia w Gorzycach.
maras24

Postprzez bartekcz92 2006-09-01, 5:51 pm

2:1 Dla nas i bramka Huberta! Trzeba wygrac dwa najblizsze mecze ,bo potem juz nie bedzie tak latwo!
bartekcz92

Postprzez Pete 2006-09-01, 7:24 pm

bartekcz92 napisał(a):2:1 Dla nas i bramka Huberta! Trzeba wygrac dwa najblizsze mecze ,bo potem juz nie bedzie tak latwo!

Napisałeś offtopic.........

Żebym ja tego nie zrobił - pisze:

Liczę na ładny i zacięty mecz ze Stalową Wolą. Choć na pewno łatwo nie będzie.... Mimo iż piłkarze ze Stalowej Woli są beniaminkiem, zajmują wysoką 6 lokate. Licze że Zagłębie pokaże się z jak najlepszej strony!
Pete

Postprzez Przemo329 2006-09-01, 8:37 pm

rossoneri napisał(a):mysle ze nie bedzie zle za Pacha zagra Berek (nie wiem dlaczego coponiektorzy pisza ze zagra bo dostal dwie zolte kartki czego konsekwencja byla czerwona )

Przyko mi ale jest to Bzdet. Jesli zawodnik otrzyma czerwoną kartkę w konsekwencji dwóch żółtych to może grać w kolejnym meczu (chyba, że to będzie kolejna chyba 5 kartka w sezonie, ale nie jestem pewien czy może 4). traktowane jest to jako 2 żółte.
Przemo329

Postprzez Przemo329 2006-09-01, 8:42 pm

znaczy oczywiście bzdetem jest nie wiedza na ww temat.
Przemo329

Postprzez problematyk-ziom 2006-09-01, 8:44 pm

Przemo329 napisał(a):
Przyko mi ale jest to Bzdet. Jesli zawodnik otrzyma czerwoną kartkę w konsekwencji dwóch żółtych to może grać w kolejnym meczu (chyba, że to będzie kolejna chyba 5 kartka w sezonie, ale nie jestem pewien czy może 4). traktowane jest to jako 2 żółte.

po 3 kartce żółtej w sezonie kara finansowa
po 4 kartce żółtej w sezonie pauza 1 mecz
po 6 kartce żółtej w sezonie kara finansowa
po 7 kartce żółtej w sezonie kara 2 mecze

a dalej tylko Hajto :lol:

z tego co mi wiadomo ;)
problematyk-ziom

Postprzez Przemo329 2006-09-01, 8:48 pm

a jest ten mecz na trójce transmitowany?
Przemo329

Postprzez warchlak 2006-09-01, 8:50 pm

Przemo329 napisał(a):a jest ten mecz na trójce transmitowany?

tak :wink: dlatego mecz jest w niedziele o 14.40 :D
warchlak
Prowokator

Postprzez bartekcz92 2006-09-01, 9:35 pm

Pete napisał(a):Napisałeś offtopic.........

Żebym ja tego nie zrobił - pisze:

Liczę na ładny i zacięty mecz ze Stalową Wolą. Choć na pewno łatwo nie będzie.... Mimo iż piłkarze ze Stalowej Woli są beniaminkiem, zajmują wysoką 6 lokate. Licze że Zagłębie pokaże się z jak najlepszej strony!

Jezeli nie znasz znaczenia offtopic to nie komentuj! Moj post byl jak najbardziej w temacie!
Bilans ze Stalówką mamy bardzo korzystny 2mecze dwa zwyciestwa, pilkarze Stali napewno bedą chcieli sie zrechabilitowac po ostatniej kompromitacji z Polonią Bytom! Nasi pilkarze moga czuc zmeczenie po trudnym meczu z Ruchem ,ale tak jak pisalem wierze w zwyciestwo!
bartekcz92

Postprzez August 2006-09-01, 10:19 pm

Stawiam po prostu na zwycięstwo, a i widzę, że Dworczyk naprawdę wziął się za wiazdorów. tym razem z kadry na mecz całkowicie wyleciał Piątkowski.
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników