Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
To tak jak byś nie mioł już tej kaski,choć twierdza że w tym meczu nie będzie remisu, czyli albo MY albo WY. Osobiscie stawiom 1:2 do nos. Sie mocie Zaglębioki.lukes napisał(a):postawilem troche kaski na zwyciestwo Zaglebia i czuje ze jej nie strace :)
pozdr
Unbreakable napisał(a): że ten mecz jest przedewszytskim ważny dla Kibiców z racji tego że grają dwa zwaśnione rejony śląska.
Tak pozatym Witam bo jestem nowy:D
Unbreakable napisał(a):Ja liczę na to że piłkarze Zagłębia w kodowali Sobie na dziś że ten mecz jest przedewszytskim ważny dla Kibiców z racji tego że grają dwa zwaśnione rejony śląska.Więc jest może możliwość że nasze "grajki" powalczą dziś z ambicją a nie tylko do ostatniego gwizdka z zamiarem jak najszybszego udania się do domów.Obstawiam na 1:0 dla Nas.
Unbreakable napisał(a):ten mecz jest przedewszytskim ważny dla Kibiców z racji tego że grają dwa zwaśnione rejony śląska...
HrabiaZąbek napisał(a):
Nie dość że nowy, to jeszcze nie za dobrze zoorientowany z geografii.
Gdybyś napisał że grają dwa zwaśnione kluby z województwa śląskiego to bym się nie czepiał.Ale że są wg. ciebie ze Śląska...... :?
Więc żebyś takich byków więcej nie robił to zapamiętaj że mieszkasz w Zagłębiu Dąbrowskim(o ile nie mieszkasz gdzie indziej) a nie na Śląsku!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack