Ja mam tylko takie pytanie?? Po co nam zespol A-klasowy tzw rezerwy Zaglebia skoro graja w nim zawodnicy ktorzy tez wystepuja w pierwszym skladzie.Moze teraz mniej ale wczesniej dosyc duzo takowych zawodnikow gralo tez w rezerwach.Dla mnie to sie mija z celem.Jak zawodnik grajacy dwa mecze w tygodniu ma miec sily (owszem trzeba do tego dazyc ale powoli) a po drugie REZERWY powinny byc KARA dla zawodnikow slabo spisujacych sie w pierwszym skaldzie.Jezeli ktos odpiernicza maniane to prosze bardzo-do rezerw moze tam sie opamieta.W rezerwach powinno sie szkolic przyszlych zawodnikow.Takie jest moje zdanie na ten temat a co do meczu z Ruchem to nie wiem czy cokolwiek osiagniemy.Ja juz nie mam nadzieii.Po tym jak tracimy bramki ze stalych fragmentow gry to juz nie widze przyszlosci.Ale skoro nam sie da strzelic ze stalych fragmentow gry to czmu my nie mozemy??To akurat da sie wycwiczyc tylko trzeba chciec.Na zachodzi zawodnicy zostaja po treningu i sami jeszcze trenuja i dlatego dochodza do takiej formy a u nas koniec treningu to trzeba isc na piwo.....
Mimo wszystko licze ze wygraja- 2:1