Zagłębie - Ruch 30.08.2006 godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez drewinio 2006-08-28, 4:31 pm

Niestety w "jak największej liczbie" nigdy nam nie wychodziło.
drewinio

mecz z ruchem

Postprzez konradt 2006-08-28, 4:53 pm

Chcialbym przekazac tylko kilka slow moich wewnetrznych refleksji na temat srodowego spotkania z ruchem.
Po pierwsze to pamietajmy wszyscy, ze to nasza Swieta Wojna - Nasz Dzihad i powinnismy do tego spotkania podejsc w szczegolny sposob. Mianowicie chcialbym aby (wiem moze i jestem marzycielem) stadion byl pelny a oprawa wspaniala. dlaczego?? bo Zagłębie gra z ruchem. Mecz przez policje nazywany podwyzszonego ryzyka a przez kibicow Swieta Wojna. Mecz o prymat miedzy Zagłębiem a hanyslandem. Panie i Panowie czy chcemy aby przez ch.. wie jak dlugo "ruchacze" smiali sie z nas bo hmmm albo nie bylo na stadionie kibicow albo, ze "ruchowniki" nas przekrzyczaly?? PANOWIE!! Zwracam sie teraz do Waszych Zagłębiowskich sumien (chyba tak sie odmienia) - stawmy sie na meczu i dopingujmy!! Taki mecz to idealna okazja aby druzyna odbila sie od dna, aby kierownictwo i wszyscy zobaczyli jakich Kibicow ma Zaglebie!! Ze warto dla takich Kibicow grac i wygrywac...... To chyba wszystko co mialem do powiedzenia - jesli ktos sie poczul urazony to przepraszam.
konradt

Postprzez Cygan 2006-08-28, 4:58 pm

tomi2509 napisał(a):
Cygan napisał(a):A ja Wam powiem, że na bank wygramy! Po meczu rozmawiałem z ludźmi z klubu (są blisko drużyny), którzy w takich samych kiepskich jak ja humorach popijali piwo. OBIECALI, ze z kim jak z kim, ale z Ruchem to musimy wygrać. I ja im wierzę

NIE Z KIM JAK Z KIM ALE ZE WSZYSTKIMI MAJA WYGRAC!!!!!!!! CO NAM PO EWENTUALNIE JEDNYM ZWYCIESTWIE ????

Dla mnie moga przegrać wszystkie mecze oprócz 2: z Ruchem i Polonią.
Cygan

Postprzez damian_2006 2006-08-28, 4:58 pm

Ja proponuje krzyknac "kto niespiewa ten z chorzowa" i moze by wtedy wszyscy spiewali
damian_2006

Postprzez T_misiek 2006-08-28, 5:01 pm

konradt popieram cie. Sam jestem wkurwiony ostatnimi wynikami ale do k...y to jest mecz z ruchem wiec wszyscy na stadion i glosno dopingowc. Nie chce pozniej czytac napinek hanyskow na nas i nasz klub.
a co do zawodnikow to napeno nie zyja w nieswiadomosci i wiedza ze nasza cierpliwosc juz sie konczy. ALe my pokazmy im ze maja dla kogo grac i niech zaczna dla nas wkoncu grac.
Wiec wszyscy na Ludowy i dopingowac z calego serca !!!
T_misiek
Żółta kartka

Postprzez konradt 2006-08-28, 5:08 pm

T_misiek dzieki :) milo mi - to wszyscy razem - kto nie skacze ten jest hanys hop hop hop :):):):)
konradt

Postprzez acid64KW 2006-08-28, 5:21 pm

Panowie! Terminarz przedstawia się następująco : teraz mamy Rucha, później jedziemy do Stali Stalowa Wola, a następny mecz u siebie z Unią Janikowo.

Mecz z chorzowskimi jest zbyt wielkiej wagi, żeby odstawiać jakieś pier... szopki i rozpoczynać akcje wyrażające nasze niezadowolenie! Pomyślcie choć przez chwile! To jest Ruch, przyjedzie 800 osób z Chorzowa! Kur... przyjdzmy wszyscy na mecz, zróbmy spory młyn i drzyjmy gumiory na całego! Jeżeli piłkarze nie poczują wagi tego spotkania i przy naszym dopingu nie będą zapier... po całym boisku wzdłuż i wszerz oraz walczyć o każdy metr boiska, to po prostu nie przychodźmy na Unie Janikowo. Niech się poczują jak w Ostrowcu, Czermnie, Wronkach. Poziom gry niech dostosują do 4 ligi i gotowe. Jeśli mają nas w dupie to my też ich będziemy mieć. Ale nie teraz, nie w meczu z hanysami, ludzie!

To nie tylko pojedynek na linii piłkarskie Zagłębie Sosnowiec vs. piłkarski Ruch Chorzów. To przede wszystkim walka kibiców (pod względem ultras np.)! Chcecie, żeby te Ślązaki to wygrały? Na boisku może przegrać Zagłębie, ale na trybunach to my zawsze będziemy wygrywać!
Pokażmy piłkarzom, że tak jak my wygrywamy jako kibice z Ruchem, tak oni też mogą wygrać na boisku!

NIE ODWRACAJMY SIĘ TERAZ DUPAMI! NIE W TYM MECZU!

JA BĘDĘ PRZEZ 90 MINUT ŚPIEWAŁ, MAM NADZIEJE, ŻE JEST WIĘCEJ TAKICH OSÓB! ZRÓBMY ZAJEBISTĄ OPRAWĘ NA KTÓRĄ ZBIERANO PRZEZ KILKA POPRZEDNICH SPOTKAŃ. TO JEST ŚWIĘTO!

OOO ZAAAAAAAGGGGŁĘĘĘĘĘBBIIIEEEEE OOOO SOOOSSNOOOWIIEEC!!
acid64KW

Postprzez MrCricket 2006-08-28, 5:23 pm

Ruch ma dobrą passę, ostatnio zmiażdżył Śląska, ale jak znam życie i mentalność grajków drugi raz z rzędu im się to nie uda. Nasi przeciwnicy to raczej zespół bez "gwiazd" :lol: (no chyba, że za taką uznać oldboja T. Sokołowskiego), ich siła tkwi raczej w zgraniu i zespole. Przeważaliśmy przez większą część meczu z drużyną trenowaną przez Baniaka, tylko nie umieliśmy postawić kropki nad "i", a Ruch moim zdaniem nie jest od nich mocniejszy.
Dla nas kibiców takie mecze, to nie tylko 22 kopaczy goniących za skórą, to prawdziwa WOJNA !
Chociaż w drużynie nie ma już Łuczywka, Skrzypek też raczej nie zagra, Treściński w słabej formie- to ci ludzie muszą sprężyć się i pokazać "jak im zależy".
Dlatego też zamiast organizować jakieś pseudoprotesty, apeluję stawmy się kto może, jak najliczniej w środę na Ludowym pomagając Zagłębiu w tych trudnych chwilach. Jescze nie wszystko stracone.

Do boju Zagłębie !!!
MrCricket

Postprzez rossoneri 2006-08-28, 5:35 pm

co do treningu to tydzien temu jak bylem z synkiem pokopac pilke na bocznym to mieli trening o 17 i mysle ze tym bardziej bedzie o tej porze bo o tej godz bedzie mecz
rossoneri

Postprzez mariusz76 2006-08-28, 5:46 pm

Wywiescie wreście nasze piekne flagi!!! Zlejcie jakiś tam protest kiedys każdy wieszał swoją flage(dużą czy mał)ale swoją. A teraz to sie robi jakaś komercja! Jeszcze może jakieś logo sponsora w rogu flagi.
klub ma w dupie wszystko a wy się obrażacie ze pomieszczenia niechce dać???
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez wieszczu 2006-08-28, 6:00 pm

Ciężko o choćby szczyptę optymizmu przed tym jakże ważnym i zapewne ciężkim spotkaniem.Jak wielu innych,także i ja niemiłosiernie "kurwowałem" na piłkarzy po meczu w Krakowie,próbując zrozumieć dlaczego tak się dzieje.Jednak człowiek jest tylko człowiekiem;złość powoli przechodzi a pozostaje jedno niezmiennie:wiara.I pamiętajmy o tym przychodząc na stadion w środę,bo jeśli teraz odwrócimy się od piłkarzy to będzie jeszcze gorzej.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez reprezentant 2006-08-28, 6:43 pm

Fakt ze oni graja padline,ale nie wierze ze im sie nie chce.Ta nieporadnosc bierze sie z czegos innego.Strachu?to takie zamkniete kolo.Przegrywaja-zdolowani,prowadza-boja sie ze przegraja i..przegrywaja.Jutro wszyscy na trening(bedzie pewnie o 17)ale z przekazem.Pokazmy im zeby ich zawstydzic i zmobilizowac a nie zastraszyc bo czesc z nich nagle sie rozchoruje albo Bog wie co jeszcze.Ja jutro jestem.Zarazmy ich naszym charakterem.Wierze ze odplaca 3pkt.w srode!A my zaliczymy 3pkt.na trybunach.Przekrzyczmy hanysow!!!
reprezentant

zagłębie- ruch

Postprzez opel 2006-08-28, 6:44 pm

ja będę na meczu bo jestem z Sosnowca i nienawidzę tych śmierdzieli z za Brynicy.WSZYSTKICH!!!Protest żeby nie być na meczu? koło ch... mi to lata.Jest tysiące innych sposobów.Kto tak zaprotestuje,nie wejdzie na stadion,to pokazuje kim na prawdę jest i jak mu zależy na Zagłębiu. W środę jestem na stadionie,mało tego,zabiorę jeszcze kogoś ze sobą.ZAGŁĘBIE TO MY,a nie piłkarze i działacze(choć może nie wszyscy).
opel

Postprzez Codino 2006-08-28, 7:04 pm

A ja proponuję mniej darcia mordy na forum. Zachowajcie siły na mecz.
Codino

Postprzez mariusz76 2006-08-28, 7:34 pm

ja będę na meczu bo jestem z Sosnowca i nienawidzę tych śmierdzieli z za Brynicy.WSZYSTKICH!!!Protest żeby nie być na meczu? koło ch... mi to lata.Jest tysiące innych sposobów.Kto tak zaprotestuje,nie wejdzie na stadion,to pokazuje kim na prawdę jest i jak mu zależy na Zagłębiu. W środę jestem na stadionie,mało tego,zabiorę jeszcze kogoś ze sobą.ZAGŁĘBIE TO MY,a nie piłkarze i działacze(choć może nie wszyscy).

zGADZAM SIE Z TOBĄ,ze wszystkim w 100%, MUSIMY ZAGŁUSZYC kundli!!!
Na dodatek chyba nie wyśiedze w pracy!!!
Pozdro dla OPLA
mariusz76
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna