Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mariusz76 napisał(a):TAK!!! Masz racjie niech udowodni ze zależy mu na przeprosinach w taki właśnie sposób.Cena dla sosnowiczan 50% w dół!!!!
I jusz niech nie zatrudnia zadnego Białka czy Dworczyka itp słabeuszy!!!
adas napisał(a):NORMALNIE NIE MOGĘ. W RAMACH PRZEPROSIN OBNIŻYĆ CENY BILETÓW O 50%. SZKODA, ŻE JAK W ZESZŁYM ROKU WSZYSCY JECHALI PO DYREKTORZE A NA POCZĄTKU TEGO KIEDY WSZYSCY POPADALI W ZACHWYT NA TRANSFERAMI NIE POPROSILIŚCIE O PODNIESIENIE CEN O 50% W RAMACH PODZIĘKOWANIA KIBICÓW ZA UDANE TRANSFERY.
adas napisał(a):TO POCZYTAJ SOBIE JAK PRZED SEZONEM WSZYSCY POPADALI W ZACHWYT NAD TRANSFERAMI.
T_misiek napisał(a):Apropo tej obniżki biletów. W głowie zaświtała mi sytuacja gdy Amica grała w fazie grupowej pucharu UEFA i pamiętam że po jednym z wyjazdów i tragicznej grze tego zespołu prezes wramach przeprosin zwrócił kibicom z Wronek koszty wyjazdu.
A CO CI ADAM POWIDZIAŁ JAK PROWADZILIŚMY 2:0. POWIEDZIAŁ JASNO - PRZEGRAMY 2:3.emdżej napisał(a):W drodze do Krakowa krążyły mi po głowie czarne myśli, głębokie, złe przeczucie. Niestety się sprawdziły (nie lubię mieć racji w takich chwilach). Przed środą czuję wewnętrzny strach przed klęską. Zaznaczam: KLĘSKĄ a nie jakąś tam porażką! Obym tym razem się już mylił
ed napisał(a):Jak myślicie zagłębioki,że wasz syfnowiec wygra z NIEBIESKIMI to jesteście w błędzie.
W środę macie szmary.
GOROLOM Z SOSNOWCA GODOMY
R A U S ! ! ! :twisted: :twisted: :twisted:
ed napisał(a):Jak myślicie zagłębioki,że wasz syfnowiec wygra z NIEBIESKIMI to jesteście w błędzie.
W środę macie szmary.
GOROLOM Z SOSNOWCA GODOMY
R A U S ! ! ! :twisted: :twisted: :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników