KMITA Zabierzów - ZAGŁĘBIE Sosnowiec 27.08.2006

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Majsin 2006-08-27, 8:53 pm

Wszystko co dzisiaj zobaczyłem było tragiczne. Począwszy od spędzenia pierwszych 25 minut meczu przed kasami, przez słaby doping po straconych bramkach na BEZNADZIEJNEJ grze i porażce w kompromitującym stylu ! Białek kończ waść, wstydu oszczędź !

pozdro z Wolbromia
Majsin

Postprzez Haszek 2006-08-27, 8:55 pm

jesli ta informacja sie potwierdzi i bedzie Dworczyk to uwazam ze z deszczu pod rynne
Haszek

Postprzez WOJTEK 2006-08-27, 8:55 pm

Był już taki trener w Zagłębiu , który jadł podczas meczu słonecznik i nawet raz usnął na ławce i upadł z niej. Atentycznie. J.B. wydaje się być podobnym typem człowieka. :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2006-08-27, 9:01 pm

Mniemam, że Dworczyk to jakiś kiepski żart... A jeśli nie tozaczynamy się staczać po równi pochyłej!
bankier

Postprzez Socio 2006-08-27, 9:04 pm

I nawet sobie reke zlamal wtedy jesli dobrze pamietam... Ale tylko nie Dworczyk. Jesli on to mam nadzieje ze na 1 mecz z ruchem zanim nie znajda nastepcy. To jest parodia. Zaglebie to chyba najgorszy a na pewno najmniej 'wdzieczny' klub do kibicowania. Jezdzisz za nimi w 5,4,3,2 lidze, maja kase, maja pilkarzy, wszystko a oni maja mnie zwyczajnie gdzies. K... chyba gra sie dla kibicow. W innym klubie typu np Ruch gdyby mieli 1/2 tego co my juz dawno byli by w pierwszej lidze a u nas ciagle slysze ze ten robi awanse w 2 lata, tamtemu nie pasuje ze kibice wywieraja presje. Co to ma byc ?! Grac do cholery ! Ta druzyna nie ma CHARAKTERU i to nie od miesiaca czy dwoch. Nie pamietam kiedy oni na boisku pokazali ze maja jaja, ze umieja wyciagnac wynik, ze wygraja z kims lepszym a teraz nawet ze slabeuszem. Cos sie w tym klubie musi zmienic bo obawiam sie ze moze byc 3 rok zmarnowany,
Socio

Postprzez ASTER 2006-08-27, 9:06 pm

Rudy i Białek - tym panom dziękuje.
ASTER

Postprzez Władek 2006-08-27, 9:08 pm

Dworczyka efekty trenerskie widziałem wczoraj w Czeladzi w serie A. Te plotki mogą mieć niestety coś wspólnego z prawdą (na zasadzie co będzie jak obetną kasiurę). Mam nadzieję że do wtorku nadejdą lepsze informacje. A Białek?........
Władek

Postprzez Pluto 2006-08-27, 9:10 pm

Na następny mecz proponuję wystawić juniorów. Patrząc na obecną formę seniorów dochodzę do wniosku, że może być już tylko lepiej, a młodziaki przynajmniej włożą w mecz trochę serca i powalczą...Białek - adieu!
Pluto

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-08-27, 9:15 pm

jesli ten Dworczyk ma byc szkoleniowcem, to niech lepiej zostanie nim Juda lub niech trenuje ten Białek .... oczywiscie tylko do znalezienia dobrej kandydatury. Pisze tak poniewaz mam wyrobione zdanie na temat jego pracy trenerskiej, jesli narzekacie ze Białek nic nie robi to ..... nie widzieliście Dworczyka w akcji. Cale mezcze rezerw siedzi i konsumuje sloneczmik, rozprawiajac z kumplami co robią wieczorem albo "co sie komu urodziło", wogole nie interesując sie meczem. Nie dla takich trenerow w Zagłębiu !
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez bankier 2006-08-27, 9:15 pm

Ankieta na stronie głównej jest to d... Ja bardzo chętnie zaznaczyłbym odpowiedz numer jeden i dwa (jednocześnie!!!).

Winnym tego stanu rzeczy nie moze być tylko Białek - piłkarze również dokładają swoje trzy grosze....

A wypowiedz w "Piłkarskiej Tójce" gdzie nasz trener powiedzial, że "... nie poznawał swojego zespołu ..." to jakiś kiepski żart!!! Takie zdanie moze powiedzieć "każdy głupi" - nic nie wnosi do dyskusji. Dwa nie jest zdaniem, które diagnozuje obecną sytuację - nie wspominając o sposobach wyjścia z kryzysu!
bankier

Postprzez emdżej 2006-08-27, 9:25 pm

No po prostu brak słów. Ręce opadają. Gorzej być chyba nie może. Po 20 minutach uwierzyłem, że w końcu mamy 3 punkty! Ale okazało się, że dzięki nam Kmita odniósł historyczne zwycięstwo. O ile porażkę z Piastem i Hydro jestem w stanie zrozumieć to z takim klubikiem z wioski nie! Wstyd! Normalny k***a wstyd !!
emdżej

Postprzez the djinn 2006-08-27, 9:27 pm

WOJTEK napisał(a):Był już taki trener w Zagłębiu , który jadł podczas meczu słonecznik i nawet raz usnął na ławce i upadł z niej. Atentycznie. J.B. wydaje się być podobnym typem człowieka. :roll:

nieno raz się ruszył zaprotestować po jakimś faulu i go nawet techniczny uspokajał. :D

dla mnie człowiek jest do usunięcia, może i jest jakimś fachowcem w swoim fachu ale co mu po tym skoro niepotrafi wpłynąć na drużynę, dokładnie widać to na boisku, facet sobie siedzi i nawet zaprzeproszeniem ryja nieotworzy !
the djinn

Postprzez Socio 2006-08-27, 9:28 pm

Trener jest do zwolnienia to oczywiste ale pilkarze sa nie mniej winni bo nikt mi nie powie ze maja mniejszy potencjal niz Kmita Zabierzow. Tamtym chociaz grac sie chcialo a na Zaglebie tyle wystarcza. Kazda druzyna ktora orientuje sie po 20 min ze w Zaglebiu sa tylko nazwiska w drugiej polowie ogrywa nas jak juniorow. Dla mnie jednym z powodow takiej 'gry' moze byc chec zwolnienia przez pilkarzy trenera co w naszych klubach jest czesta praktyka. Jezeli tak jest to oznacza ze sa to zwykle pilkarzyki bo nie graja dla Bialka ktory jest tylko trenerem zatrudnionym na jakis czas ale graja dla kibicow Zaglebia a my tu bedziemy zawsze.
Socio

Postprzez rajchi 2006-08-27, 9:28 pm

2 słowa

wqrvioza maxymalna :cry: :cry: :cry: :cry:
rajchi

Postprzez adas 2006-08-27, 9:28 pm

bankier napisał(a):Ankieta na stronie głównej jest to d... Ja bardzo chętnie zaznaczyłbym odpowiedz numer jeden i dwa (jednocześnie!!!).

Winnym tego stanu rzeczy nie moze być tylko Białek - piłkarze również dokładają swoje trzy grosze....

A wypowiedz w "Piłkarskiej Tójce" gdzie nasz trener powiedzial, że "... nie poznawał swojego zespołu ..." to jakiś kiepski żart!!! Takie zdanie moze powiedzieć "każdy głupi" - nic nie wnosi do dyskusji. Dwa nie jest zdaniem, które diagnozuje obecną sytuację - nie wspominając o sposobach wyjścia z kryzysu!
ROZMAWIALIŚMY O TYM ABY BYŁA OPCJA 1+2 JEDNAK NIE WIERZYMY ABY STAŁO SIĘ JEDNO Z DRUGIM STĄD TEŻ DWIE ODDZIELNE MOŻLIWOŚCI.
adas

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna