KMITA Zabierzów - ZAGŁĘBIE Sosnowiec 27.08.2006

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Radek1986 2006-08-27, 6:52 pm

Teraz widac w tych meczach ze nazwiska w druzynie nie graja tylko umiejetnosci. potrzebny jest trener co krzyknie i po ustawia zawodnikow i zaczna grac. Ktos taki jak Smuda by sie przydal.
Radek1986

Postprzez Misaki 2006-08-27, 6:59 pm

jestem wku.....y na maksa na Białka a do Rudego mam żal że go zatrudnił mógł przewidzieć że z takim fachowcem jak Białek który ma sukcesy...gówniane dobrze być nie może
Misaki

Postprzez Gość 2006-08-27, 7:00 pm

Wypierdolić Białka na zbity pysk, a temu tucznikowi co lata po boisku w barwach Zagłębia zabrać kasę i wypłacać tylko minimalną pensję. A resztę po awansie. Jak panienki będą musiały żreć przez miesiąc za 800 złotych to może w końcu ruszą dupami i zabiorą się do roboty.
Gość

Postprzez LucasUSA 2006-08-27, 7:03 pm

Morpheus napisał(a):Wypierdolić Białka na zbity pysk, a temu tucznikowi co lata po boisku w barwach Zagłębia zabrać kasę i wypłacać tylko minimalną pensję. A resztę po awansie. Jak panienki będą musiały żreć przez miesiąc za 800 złotych to może w końcu ruszą dupami i zabiorą się do roboty.

I tu sie z kolega zgodze - 800 zlotych na ryja brutto, reszta po sezonie w przypadku awansu.
Bialek - kredyt zaufania sie wyczerpal. Dziwie sie, ze nie polecial juz po Gliwicach.
Ile jeszcze upokorzen bedziemy musieli przezyc w tym sezonie????
LucasUSA

Postprzez mariusz76 2006-08-27, 7:12 pm

Rudy i cały zarząd zatrudniając Białka miał w tym jakiś celll!!!
Ale wiemy do końca ze to nie jest wina tylko trenera,kopaczą brak jaj..
A co do trenerów to chyba niema w kraju dobrych nauczycielii, nikt sie wogóle nierozwija!!!!!!!!!!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez eko 2006-08-27, 7:17 pm

ehh niemam slow, straszna kompromitacja, jak prowadzili 2:0 myslalem ze spokojnie wygraja a tu taka niemila niespodzianka:( narazie jestem zalamany, ale mam nadzieje ze humor mi sie poprawi do srody i na ruch z usmeichem na wtarzy pojde, o grze napisze dopiero jak boejze filmik bo niestety niemialem przyjemnosci widziec ten mecz...
Na Dobre i na zle jak to powiadaja...
A co do bialka to trzeba go wyrzucic jak najszybciej, z kazdego poprzedniego klubu wylatywal w trakcie sezonu i cos w tym musi byc, a np. teraz o ile sie nie myle to Dariusz Kubicki niema pracy, a to dosc mlody trener wiec moze cos zdzialac z naszym Zaglebiem
pzdr
eko

Postprzez mariusz76 2006-08-27, 7:24 pm

Niewierze ze nas stac na takiego Trenera.
Ale czeba zapytać RUDEGO jakie naprawde ma plany co do ZAGŁĘBIA????
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Przemo329 2006-08-27, 7:26 pm

ta. no to ku..a!!!! Ch.. mnie strzeli. Co za dziady. Gdyby nie grali z Ruchem to wcale bym nie poszedł. Dlaczego nas nie szanują? Chańba i tyle. Koniec z poblażaniem i g...o mnie obchodzi, że będą obrażenie na kibiców. Wstyd, że grają w koszulkach Zagłębia. Wstyd!!! I niech się nawet nie odzwywa nikt z hasłem: czy przegrywasz czy nie...
Z Zagłębiem NA ZAWSZE - z LUDZMI BEZ HONORU NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przemo329

Postprzez Sajni 2006-08-27, 7:40 pm

Ile jeszcze upokorzen bedziemy musieli znosic przez Bialka i ta jego bande patalachow? 20 - 25 minut w miare dobrej gry i co... gowno! chaos, brak ambicji, zenada.
Pierwszy raz wychodzilem ze stadionu ze szczera checia wyrzygania sie - z zalu i wkurwienia, ktore osiagnelo dzisiaj apogeum. Lzy same cisna sie do oczu, to jest nie do pomyslenia co sie dzieje z ta druzyna!
Ktos wczesniej mowil, ze gorzej juz byc nie moze, a ja obawialem sie najgorszego i jesli moje obawy sie sprawdza, to w srode przyjada do nas chorzowscy i rozjada nas co najmniej z 3-bramkowa przewaga, a Bialek i tak nie wyleci z hukiem, tak jak powinien to dawno zrobic.
Ten czlowiek sam nie wie co sie dzieje w jego druzynie, co osobiscie przyznal po dzisiejszym meczu. On tego w ogole nie kontroluje!
Jak mozna dopuscic do tego, zeby jacys beniaminkowie nabijali sobie na naszym Zaglebiu historyczne zwyciestwa i punkty?
Stracilem swoja swieta cierpliwosc i wyrazam sie jasno: Koniec tego! wypierdalac! Zadam glow!

Az boje sie pomyslec co jeszcze moze sie wydarzyc w najblizszym czasie, skoro nad klubem wisi takie fatum...
Sajni

Postprzez Kuba_krk 2006-08-27, 7:42 pm

Nieno szkoda tego meczu , bo do 20 minuty gralismy naprawde dobrze. 1 akcja po ktorej padla bramka byla zajebista :) Kibice tez zajebiscie dopingowali ....az do straty 1 bramki. Pozniej juz bylo marnie.
Ale nie ma sie co dziwic jak sie na mecz wchodzi w 20 minucie .... czekajac godzine pod stadionem. Organizacja tragiczna ...
Kuba_krk

Postprzez arek74 2006-08-27, 7:46 pm

No to teraz coraz bardziej sie utwardzam w przekonaniu ze zatrudnienie Bialka to tylko pretekst do wymowki ze Zaglebie nieawansowalo bo chyba tak naprawde to zarzad chce zostac w 2 lidze.

a NAJGORZEJ MNIE WKURW..... TE WYPOWIEDZI BIALKA ZE GRALI DOBRZE MIELI PRZEWAGE ITD..
arek74

Postprzez Lothian 2006-08-27, 7:47 pm

Są takie kluby, które prowadząc 2:0 przegrywają 2:3. Oczywiście szanujemy je :lol:
Lothian
Obserwowany

Postprzez Leyton 2006-08-27, 7:55 pm

Ostatnim razem kiedy zaserwowano nam trenera wyciągniętego z kapelusza i który (co z uporem maniaka będę w kółko powatrzał ) nigdy wcześniej nie był związany z Zagłębiem, scenariusz wyglądał następująco:

Tak zaczął:
http://zaglebie.sosnowiec.pl/serwisy/ar ... cja=210701

A tak skończył:
http://zaglebie.sosnowiec.pl/serwisy/ar ... cja=200302

Efekt końcowy eksperymentów na ławce trenerskiej był taki: http://zaglebie.sosnowiec.pl/serwisy/ar ... cja=270402

Nie chcę się teraz wymądrzać, ale już po zatrudnieniu Pana Białka pisałem na tym forum, co tym sądzę.
Czarny scenariusz sprzed kilku lat zaczyna się niestety powoli zbliżać.
Leyton

Postprzez tommaz 2006-08-27, 8:01 pm

Wchodząc na stadion Wawelu Kraków w 22 minucie spotkania jak zobaczyłem 2:0 dla Zagłębia to sobie pomyślałem bedzie 5:0 ale tego co stało sie w 2 połowie to nie da sie opisac . Normalna tragedia 0 gry Zagłębia i 0 pomysłu na gre . Mam nadzieje ze jutro nazwisko Białek nie pojawi sie juz na spisie kadry Zagłębia !!! K......A jak można przegrać z takim czymś jak kmita zabierzów , jak można przegrać wygrywając 2:0 !!! >>>>> (wkur.....y na maxa) !!!
tommaz
Obserwowany

Postprzez gothblack 2006-08-27, 8:03 pm

Właśnie wróciłem z meczu i powiem tyle NIGDY WIĘCEJ UPOKORZEŃ żeby sołtys z Zabierzowa się śmiał ze mnie i mojej drużyny.................................WSTYD i HAŃBA.......................nie mam recepty na lepsze czasy,ale chyba zmiany muszą być, byle tylko Włocha szlag nie trafił bo to może być gorsze niż strata 3 punktów............
gothblack

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna