KMITA Zabierzów - ZAGŁĘBIE Sosnowiec 27.08.2006

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Misaki 2006-08-27, 6:09 pm

Panowie jeżeli ten szmaciarz Białek jeszcze dłużej będzie w naszym klubie to trzeba wziąć sprawy w swoje ręce i po prostu wywieźć go na taczkach
Misaki

Postprzez maras24 2006-08-27, 6:09 pm

Czarne chmury nad Zagłębiem i jak z tego nie zrobi się porządna burza to dalej bedzie tak jak jest.Panie Białek miej Pan honor i podaj się do dymisji sam Pan widzisz że nie masz pomysłu na gre.Do naszych indywidualnosci potrzebny jest trener z jajami.Chciałbym się mylić ale w środe przezyjemy chyba upokorzenie jeśli nic się nie zmieni :(
maras24

Postprzez mezo 2006-08-27, 6:15 pm

Misaki napisał(a):Panowie jeżeli ten szmaciarz Białek jeszcze dłużej będzie w naszym klubie to trzeba wziąć sprawy w swoje ręce i po prostu wywieźć go na taczkach

Bez przesady troche moim skromnym zdaniem. :?
mezo

Postprzez Radek1986 2006-08-27, 6:15 pm

Panu Białkowi mozemy juz podziękować. Teraz powinni Krzysia Tochela sprowadzic do Nas i zrobi nam upragniony awans!! a teraz od naszych chlopakow nie mozemy sie odwrocic. Musimy im pomoc dopingiem ale prawdziwym dopingiem!! A nie tym co jest teraz. Bo Nasz doping jest zenujacy.
Radek1986

Postprzez MarcelZS 2006-08-27, 6:18 pm

PIŁKARZYKI PAJACYKI :!:
MarcelZS

Postprzez Misaki 2006-08-27, 6:19 pm

Mezo a gdzie ty tu widzisz przesade Kiedyś to kibice by poszli pod budynek klubowy i autokaru nie wpuścili...ale czasy się zmieniają i teraz z każdym się trzeba pieścić
Misaki

Postprzez Darian 2006-08-27, 6:24 pm

To nie jest dział kibice tylko piłka nożna!!

A co do dzisiejszego meczu to potwierdziły się moje obawy.Pisałem wcześniej że pod żadnym pozorem nie wolno lekceważyć Kmity.I niestety piłkarze mnie nie posłuchali.Zresztą wiedziałem że tak będzie i że przegramy ten mecz.

A co do osoby pana Białka to można tylko stwierdzić jedno:że po raz kolejny udowodnił że jest osobą na nieodpowiednim stanowisku.Swoimi decyzjami personalnymi,kadrowymi i taktycznymi a także występami w tvp utwierdza mnie w przekonaniu że jest kiepskim trenerem.Z panem Białkiem to czekają nas w najlepszym przypadku baraże ...... o utrzymanie.
Darian

Postprzez bbartek 2006-08-27, 6:29 pm

Nic nie rozumiem, co sie dzieje? Bialek pewny pozycji, Rudy nie reaguje,Motto zastanawia sie czy juz sie wycofac, a zawodnicy bez formy.
Koszmar.......
Czekam na stanowisko Klubu w poniedzialek i zmiane trenera.
bbartek

Postprzez Minter 2006-08-27, 6:38 pm

Wstyd i hanba !!!!!
Minter

Postprzez sprzedawca_cebuli 2006-08-27, 6:39 pm

jak to ktos napisal kiedys komentarz po meczu Polska -Niemcu na MS chcieli dobrze wyszlo jak zawsze...... a trener Bialek wytlumaczy sie tym ze "lache" zatrzymali ze zawirowania wokol klubu sa............ nie sa to tlumaczenia ktore ja moge jako kibic przyjac i pojac od trenera ktory przed rozpoczeciem seoznu wypowiadal sie ze warunki do przygotowania do sezonu mial takie jakie inni moga sobie wymazyc ze wszystko bylo ok......... P.Bialek my jako KIBICE oczekujemy nie dobrych wynikow i panskich wypowiedzi przed sezonem ze wszystko bylo spelnione ze to co pan sobie zarzyczyl bylo spelnione w 100% my koorw chcemy Wynikow!!!!!!!!!! z kim mamy wygrywac aby cel przed sezonem ktory zostal jasno postawiony byl zrealizowany? bo mnie sie wydaje ze musimy wygrywac z 98% druzyn grajacych w tej lidze!!!! a co mamy? tlumaczenie trenera ktorego nie zrozumie debil odejdz czlowieku od klubu odejdz w hanbie odejdz odejdz odejdz..... czlowieku przygotowanie do sezonu nie polega na przygotowaniu zawodnikow do gry na 30min. mecze w Polskiej lidze co moze trenerowi wydawac sie dziwne ale trwaja 90min. odejdz nie rob Zaglebiu tego co robiles innym zespololom ktore prowadziles(spadek o klase rozgrywkowa nizej) czego chcesz? miales pienidze transfery zrobiles jakie chciales przygotowanie do sezonu miales takie jak chciales czego ci potrzeba aby byly wyniki? czego trzeba aby Zaglebie zaczelo wygrywa? ja ci odpowiem....... potrzeba twego odejcia........ trzeba zmusic Rudego aby na kolanach poszedl do Tochela! zobacz jakie on wyniki mial z jakimi zawodnikami widziales? z zawodnikami z karatami na rekach gral a co zrobil dla Sosnowieckiej pilki a ty co? gruba kasa za nic! chlopie idz zbierac puszki i butelki bo trenerem to ty byc nie mozesz!
ps. jesli sie myle i awansujesz z ta druzyna o ile cie wywala na zbity pysk po tych wynikach to napisze ci niezly referat wychwalajacy cie!!! ale jak na razie idz orac pole albo kopac kartofle moze do tego sie nadajesz bo na trenera nie nadajesz sie pokazujac to i udowadniajac w kolejnym meczu! poprowadz wkoncu Zaglebie do zwyciestwa! mysle ze to prosba wszystkich kibicow! udowdnij ze masz jaja ze potrafisz! zrob to po co byles tu sciagniety.............lub zawisnij na szubienicy!
sprzedawca_cebuli

Postprzez MarcelZS 2006-08-27, 6:40 pm

Ide pod Klub.....
MarcelZS

Postprzez DoDo_1906 2006-08-27, 6:44 pm

Nic dodac nic ujac.........

Dlaczego wszyscy maja pretensje do trenera??Owszem w duzym stopniu ma on wplyw na druzyne ale to przeciez nie on gra.Dla mnie to jest paranoja co wyprawiaja Ci "zawodowcy" na boisku

Jednym slowem-brak slow
DoDo_1906

Postprzez slawojka 2006-08-27, 6:46 pm

Niedawno czytałem, ktoś napisał: "sięgnęliśmy dna, gorzej już być nie może"
jednak może... :cry:
slawojka

Postprzez mariusz76 2006-08-27, 6:51 pm

No to będzie walka w tym sezonie ale chyba nie o awans a o utrzymanie...
Pokazaliście klase chłopaki, niemacie zadnej woli walki i ambicji!!!!
Kto zjebał taką fajną druzyne....??????
Nieukrywam ze mnie krew zalewa(Biała chusteczka dla Białka)!!

A co będziez Nibieskimi-az się boje!!!!!!!!!!!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Darian 2006-08-27, 6:51 pm

tak jak napisałem już w temacie Janusz Białek:czekamy na decyzję zarządu a jeśli nie nastąpi oczekiwana decyzja to proponuje na mecz z Ruchem przyjść z białymi chusteczkami(najlepiej higienicznymi bo są ogólnodostępne i tanie) i dać zarządowi do myślenia pokazując co myślimy o przyszłości pana Białka w naszym klubie :!:
Ostatnio edytowano 2006-08-27, 6:52 pm przez Darian, łącznie edytowano 1 raz
Darian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna