Aresztowanie piłkarzy ZS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez wieszczu 2006-08-25, 9:46 am

SCORPARO napisał(a):
wieszczu napisał(a):Problematyk-ziom do Krakowa się nie wybieram z bardzo prostej przyczyny-pracuję.Poza tym Twoja delikatna sugestia mnie nie dotyczy :wink: .

..więcej jest takich osób w Sosnowcu. wybaczcie - ale nie chcą zwalniać z roboty co tydzien bo z żoną trzeba jechać do lekarza, lub kran naprawić ;)

Scorparo nie wiem co sugerujesz.Napisałem prawdę i nie zamierzam się nad tym dalej rozwodzić.Zmartwię Cię,ale Twoje insynuacje nie trafiły pod właściwy adres.

Oj,sorki.Najwidoczniej odebrałem Twój post nie tak jak powinienem :oops: .
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez SCORPARO 2006-08-25, 9:58 am

wieszczu napisał(a):
SCORPARO napisał(a):
wieszczu napisał(a):Problematyk-ziom do Krakowa się nie wybieram z bardzo prostej przyczyny-pracuję.Poza tym Twoja delikatna sugestia mnie nie dotyczy :wink: .

..więcej jest takich osób w Sosnowcu. wybaczcie - ale nie chcą zwalniać z roboty co tydzien bo z żoną trzeba jechać do lekarza, lub kran naprawić ;)

Scorparo nie wiem co sugerujesz.Napisałem prawdę i nie zamierzam się nad tym dalej rozwodzić.Zmartwię Cię,ale Twoje insynuacje nie trafiły pod właściwy adres.

W zaden sposób nie próbuje nikomu ubliżać a już broń boże niczego nie sugeruje. Chodzio mi o to że jest więcej takich ludzi, którzy zamiast siedzieć w robocie woleli by sie wybra na mecz ( ja również). Niektórzy na tym forum niestety nie potrafią tego zrozumieć ( i nie chodzi mi tutaj o ciebie)
SCORPARO

Postprzez Krawiec 2006-08-25, 9:59 am

keff79 napisał(a):Wieszczu dobrze gada.. nadszedł czas próby - znowu..

pełne trybuny i doping dla Zagłebia przez całe 90 minut - na przekór wszystkim i z totalnym ignorem na prowokacje..

I o to chodzi! Pełna mobilizacja!
Krawiec

Postprzez Łuki19 2006-08-25, 10:12 am

Ludzie skupmy się narazie na meczu w Krakowie wiec zmobilizujcie się i zapisujcie się a nie wszyscy Ruch Ruch najpierw pojedzmy w te 500 osób dopingujmy i wygrajmy mecz z Kmitą a pózniej bedziemy mysleli co z meczem z Ruchem !!!!!
Łuki19
Obserwowany

Postprzez drewinio 2006-08-25, 10:12 am

PEłna mobilizacja na forum. A na meczu bedzie tak jak zawsze :D czyli kilku zapaleńców próbujących rozbujać trybuny, masa leni co im sie wstać i śpiewać nie chce, kilku emerytów co to tylko narzekać potrafią jak jakaś akcja nie wyjdzie a jak coś sie uda Zagłębiu to i tak pesymistyczne nastawienie mają no i troche dzieciarni. Takie są nasze realia i nasze moźliwości. Jeżeli mecz nie jest meczem ostatniej szansy na pierwszą lige to nasz doping wygląda jak dziurawa dętka z której uchodzi powietrze.

Traktujmy każdy mecz jak "mecz ostatniej szansy na pierwszą lige" pokarzmy wszystkim jak sie bawi Zagłębie. PRzecież kiedyś potrafiliśmy.

Jak ktoś na mecz przychodzi tylko żebysobie pogadać z kumplami, posiedzieć i zjeść kiełbaske to niech idzie na były sektor rodzinny. Reszta co chce zdzierać gardło, dopingować naszą drużynę zapraszam na młyn i gniazdo. Stwórzmy widowisko z kiluset - kilkutysiecy ( nie realne) gardeł. Niech nasz doping zagłuszy ostatnie rewelacje w mediach.

Wiem że to tylko puste słowa dla was. Może jednak sie coś w waszych łepetynach zmieni i żarówka w główce zaświeci iż mecze Zagłębia nie są piknikiem tylko wielkim wydarzeniem sportowym w Sosnowcu. Pozatym klubem nic innego godnego nie mamy.
drewinio

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-08-25, 10:40 am

info telefoniczne ;) zatrzymany Łuczywek ( info niepewne ! przekazane przez rodzinkę zasłyszane w TVN 24)
Ostatnio edytowano 2006-08-25, 10:44 am przez BuBy_MaDnEss_#4, łącznie edytowano 1 raz
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Łuki19 2006-08-25, 10:42 am

Szok a dzisiaj mi do głowy przyszedł Łuczywek no to przesrane jest eh ;/
Łuki19
Obserwowany

...

Postprzez Krawiec 2006-08-25, 10:45 am

Niepotrzebnie mędrkujesz Drewinio. Chodzi właśnie o tych zapaleńców, którzy odwiedzają forum i je tworzą przez lata. Nie lekceważ forum bo za jego posrednictwem wydarzyło się wiele mocnych spraw w ostatnich latach: FB, plakatowanie, Wielka Flaga i wiele innych inicjatyw.

Macz w Krakowie ważny ale tak naprawdę mecz z Chorzowem pokaże
Polsce co jesteśmy warci - nie zostało wiele czasu więc trzeba się sprężać.

...

Pewnie jeszcze zatrzymają Drzymonta, Bugaja, Morawskiego i cholera wie jeszcze kogo ze starego składu.

Wszystko to idzie ku temu, że ktoś chce urobić opinię jakoby Zagłębie wchodząc do 2 ligi jechało na łapówkach. Jak powiedział Tochel mieliśmy wówczas taką pakę jak na 3 ligę, że absurdem byłoby kupowanie meczy.

Tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że cała ta afera jest naciągana i podejrzana.
Ostatnio edytowano 2006-08-25, 10:56 am przez Krawiec, łącznie edytowano 2 razy
Krawiec

Postprzez Łuki19 2006-08-25, 10:47 am

Kolejny zatrzymany były gracz Zagłębia
Piątek, 25.08.2006, godz. 11:42, Adam Makar Po Marcinie Lachowskim, Mariuszu Ujku i Łukaszu Antczaku kolejnym byłym graczem Zagłębia, zatrzymanym w związku z podejrzeniami o wręczanie i obietnice wręczania łapówek sędziom piłkarskim w zamian za korzystne rozstrzygnięcie meczów jest Tomasz Ł.

eh juz info potwierdzone :cry:
Łuki19
Obserwowany

Postprzez HrabiaZąbek 2006-08-25, 10:52 am

trochę mi mocniej serce zabiło gdy zobaczyłem nagłówek: 'Znany trener zatrzymany!" myślę sobie Jeeest!!!!!Mają go! :lol: a gdy już zobaczyłem kogo złapali to emocje opadły. i poczułem rozczarowanie :(

p.s. złapali Mirosława Dragana z Górnika Polkowice
HrabiaZąbek

Postprzez drewinio 2006-08-25, 11:10 am

Ja nie mam nic do tego forum i moja wcześniejsza wypowiedź nie była anty forum. Ja stwierdziłem tylko iż źle sie dzieje na meczach Zagłebia jeśli chodzi o doping. Nie twierdze że ludzie na tym forum są nie słowni czy coś w tym stylu. Ja tylko twierdze że tych kilkunastu zapaleńców nie zdoła rozbujać ten rozleniwiony naród na naszym stadionie który to myśłi że jak kupi bilet to jest już kibicem i nic więcej nie musi robić. Zresztą szkoda sie rozwodzić na ten temat bo i tak sie tego nie zmieni.
Ostatnio edytowano 2006-08-25, 11:11 am przez drewinio, łącznie edytowano 1 raz
drewinio

Postprzez MarcelZS 2006-08-25, 11:10 am

Ja myślę że teraz Moraś poleci do wrocławia, on tak często bywał w fryzjera :wink: i ile kasy tam zostawiał - to musiała być głowa tego interesu.
A "skarbnikem" był Mariusz U. i wszytko jasne.
MarcelZS

Postprzez zgredds 2006-08-25, 11:11 am

ciekawe kto następny :( w dupeczkę za niedługo wyjdzie że tylko my chcieliśmy kupować i tylko my jesteśmy zamieszani w cała aferę :(, Ujek,Lacha..... rozumiem ale Siwy ??
zgredds

Postprzez drewinio 2006-08-25, 11:13 am

Zanidługo kibiców będą wozić do wrocławia :D hehe w celu złożenia wyjaśnień co do podejrzenia o zbiorową korupcje. :D
drewinio

Postprzez Tomano 2006-08-25, 11:18 am

zgredds napisał(a):ciekawe kto następny :( w dupeczkę za niedługo wyjdzie że tylko my chcieliśmy kupować i tylko my jesteśmy zamieszani w cała aferę :(, Ujek,Lacha..... rozumiem ale Siwy ??

Siwy :( Strasznie mi sie smutno zrobilo, o wiele bardziej niz po poprzednich zatrzymaniach. Obawiam sie zeby to wszystko nie spotkalo jeszcze D :?
Tomano
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna