Aresztowanie piłkarzy ZS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Codino 2006-08-25, 12:20 am

August napisał(a):W gazecie "Dziennik" była wypowiedź, Kryszczuka z PZPN-u, że klub jest mocno zagrożony degradacją, czekają tylko na wynik postepowania prokuratury.

Ciekawy jestem skąd taki cieć może mieć jakieś większe pojęcie na temat tej sprawy, że wydaje takie osądy? Jeśli coś jest tajemnicą i prokuratura nie ujawnia tego mediom to cipkom z PZPNu również, a ten już pieprzy o degradacji kiedy wciąż nic konkretnego nie wiadomo!
Codino

Dokładnie

Postprzez bidzej 2006-08-25, 12:29 am

Codino napisał(a):
August napisał(a):W gazecie "Dziennik" była wypowiedź, Kryszczuka z PZPN-u, że klub jest mocno zagrożony degradacją, czekają tylko na wynik postepowania prokuratury.

Ciekawy jestem skąd taki cieć może mieć jakieś większe pojęcie na temat tej sprawy, że wydaje takie osądy? Jeśli coś jest tajemnicą i prokuratura nie ujawnia tego mediom to cipkom z PZPNu również, a ten już pieprzy o degradacji kiedy wciąż nic konkretnego nie wiadomo!

I TO MNIE NAJBARDZIEJ WKURWIA -ŻE JAKIS PEDAL Z PZPNU JUZ NAS BEDZIE SPUSZCZAL BO KTOS TAM, COS TAM NIBY ZNALAZL A JAK DZIUROWICZ SYPAL KLUBAMI, MECZAMI, NAZWISKAMI TO SPRAWE PRZYCISZYLI I NIKOMU SIE KRZYWDA NIE STALA!!!
ROZPIERD....... CAŁY TEN PZPN!!!
I ZAMKNAĆ 1,2,3 LIGE NA PARE LAT!!! JA PRZEZYJE JESLI MA BYC LEPIEJ......
bidzej

Postprzez Misaki 2006-08-25, 12:54 am

jeśli to było w gazecie 'dziennik' to jestem spokojny to jest szmatławiec większy od 'fucktu' i'super experesu' razem wzietych w ostatnim sezonie to oni 1 lige powiekszyli juz do 18 hehe
Misaki

sd

Postprzez Przemo329 2006-08-25, 6:57 am

Panowie spokojnie. Piasta też straszyli i co się stało? Jak Janusz B. handlował w Rakowie i Piaście to nic się nie stało. Pismaki muszą o czymś pisać. Za tydzień aresztują znowu kogoś (byleby nie od nas) i będą o nim pisać. Hańbą dla naszego klubu jest , to że nasi zawodnicy tak postępowali. Jeśli rzeczywiście klub tak robił to leiej zacząć od IV ligi i walczyć. GKS-a się nie poddała, kiedyś Widzew, Piast w zeszłym sezonie, Szczaka. Dlaczego my mamy być gorsi??? Mam nadzieje tylko, że Włoch się nie wycofa. Jeśli tak się stanie to po nas. A swoją drogą wie ktoś co się dzieje? Miało być jakieś oświadczenie.
Przemo329

Re: ARESZTOWANIA PILKARZY ZAGLEBIA

Postprzez Gilardino 2006-08-25, 8:29 am

T.K. napisał(a):Do Giraldino - gdzie mozna przeczytac wypowiedz Tochela na temat ostatnich wydarzen ?

Widziałem/słyszałem trenerze :lol: w TV, to było na Trójce lub TVN 24, ale jeśli dobrze mi się wydaję w którejś ze sportowych gazet też było to druknięte. Jeśli będzie potrzebny cytacik to służę.

Pozdr.
Gilardino

Postprzez wieszczu 2006-08-25, 8:39 am

Wszystkich rynsztokowych sensacji zamieszczanych w tych szmatławych gównach tak do końca bym nie lekceważył.Wbrew pozorom docierają one,niestety,do szerokich mas i na tej podstawie bardzo wiele nieświadomych osób wyrabia sobie opinię.A powiedzmy sobie szczerze,że im tylko o to chodzi,aby kompletnie ogłupić naród i nic poza tym.

Wracając do tematu,może to i czysty defetyzm z mojej strony,ale gdyby było tak,że decyzja w sprawie Zagłębia już zapadła a my jeszcze tylko o tym nie wiemy to uważam,że środowy mecz z odwiecznym wrogiem będzie dla wszystkich,prawdziwych kibiców Zagłębia czymś niesłychanie ważnym.
W obliczu tych wszystkich wydarzeń znów mamy szansę pokazać całej kibicowskiej Polsce ile tak naprawdę znaczy dla nas Zagłębie,nie tylko jako klub ale także jako cały region.I nie wolno nam tej szansy zmarnować!
Musimy zamanifestować swoją zagłębiowską jedność,tak aby dać do zrozumienia tym wszystkim,którzy życzą nam jak najgorzej,że nie są w stanie nas stłamsić i upokorzyć,zabić zagłębiowskiej dumy którą każdy z nas nosi w sercu.Naprawdę musimy sobie uświadomić,że akurat to spotkanie jest być może najważniejsze ze wszystkich dotychczas rozegranych po odrodzeniu się Zagłębia.I tak jak zawsze najważniejszy był wynik w takim spotkaniu to tym razem aspekt sportowy powinien zejść na dalszy plan.I tylko od liczby w jakiej pokażemy się w tym dniu na Ludowym wyrazimy to jak bardzo nam zależy,aby nie dać się zniszczyć.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez mariusz76 2006-08-25, 8:48 am

August napisał:
W gazecie "Dziennik" była wypowiedź, Kryszczuka z PZPN-u, że klub jest mocno zagrożony degradacją, czekają tylko na wynik postepowania prokuratury

Jak k***a zawsze,inne kluby są ukarane minusowymi punktami itp....
A tu pomysł o degradacji... Narpiew cieciu zróbcie pożądek w PZPNie bo to od was się zaczeło.....
Jebać PZPN!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Łuki19 2006-08-25, 8:50 am

Jak nas zdegraduja to my pojedziemy i zdegradujemy im tą Bude PZPN w której się gniezdza i juz jej niebedzie.
Łuki19
Obserwowany

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-25, 9:01 am

wieszczu napisał(a):Wracając do tematu,może to i czysty defetyzm z mojej strony,ale gdyby było tak,że decyzja w sprawie Zagłębia już zapadła a my jeszcze tylko o tym nie wiemy to uważam,że środowy mecz z odwiecznym wrogiem będzie dla wszystkich,prawdziwych kibiców Zagłębia czymś niesłychanie ważnym.
W obliczu tych wszystkich wydarzeń znów mamy szansę pokazać całej kibicowskiej Polsce ile tak naprawdę znaczy dla nas Zagłębie,nie tylko jako klub ale także jako cały region.I nie wolno nam tej szansy zmarnować!

a może najpierw pokażmy się jak naliczniejszą grupą, ochoczo i głośno dopingując Nasze UKOCHANE ZAGŁĘBIE na meczu w Krakowie?
Okazja ku temu jest wyśmienita... może Nas być 500 osób ale niestety niektórzy potrafią tylko pisać na forum... a jak przychodzi co do czego to na wyjazd już nie są tacy chetni :?
Ostatnio edytowano 2006-08-25, 9:04 am przez problematyk-ziom, łącznie edytowano 1 raz
problematyk-ziom

Postprzez drewinio 2006-08-25, 9:03 am

O to co na WP znalazłem :D

Cytat:
"Mirosław D., trener piłkarzy drugoligowego Górnika Polkowice zgłosił się w czwartek do prokuratury we Wrocławiu badającej sprawę korupcji w sporcie. Po przesłuchaniu został zatrzymany. Dziś zapadnie decyzja co dalej - pisze "Gazeta Wyborcza".

Przypomnijmy, że przed miesiącem zatrzymany został Mariusz J., kierownik drużyny w Górniku Polkowice. Nieoficjalnie wiadomo, że przyznał się do winy, złożył obszerne wyjaśnienia i został za kaucją zwolniony. Postawiono mu jednak zarzuty korupcji w sporcie. W tygodniu z kolei zatrzymany został Mariusz U., który podczas przesłuchania złożył wyjaśnienia dotyczące m. in. swojej gry w Polkowicach.

Tak jak myślałem wielkie halo o nic. Przez głupie media kibice zagłębia sie poróżnili. Warto było?
drewinio

Postprzez MarcelZS 2006-08-25, 9:20 am

Nie lubie mieszać sportu i polityki ale czy to nie dziwne, że likwidacje Zagłębia przeprowadziła Pani związana z Solidarnością, a teraz pracują nad tym prokuratorzy Ziobry, pech chciał że wśród tylu afer to Zaglębie jest odpowiedzialne za korupcje w polskiej piłce. - poprstu nie mogę, a gdzie degradacja innych, tylko mocnych wszyscy się boją, Lecha, Wisły, a nawet Legi nikt nie ruszy bo by dostał albo po stanowisku, albo po ryju,albo nawet nie podchodzi bo tam jest wielka kasa- poprstu najłatwiej dojebać leżącemu na dechach.

Złe czasy przyszły dla naszego Zagłębia - to jest nasz klub, to jest nasze miasto, i mówie wszystkim którzy chcą nam dojebać - odpierdolcie się bo będzimy silniejsi i oddamy tym razem. :!: :!:
(Kozak z forum, być może a może nie....)
MarcelZS

Postprzez wieszczu 2006-08-25, 9:24 am

Problematyk-ziom do Krakowa się nie wybieram z bardzo prostej przyczyny-pracuję.Poza tym Twoja delikatna sugestia mnie nie dotyczy :wink: .
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez SCORPARO 2006-08-25, 9:30 am

wieszczu napisał(a):Problematyk-ziom do Krakowa się nie wybieram z bardzo prostej przyczyny-pracuję.Poza tym Twoja delikatna sugestia mnie nie dotyczy :wink: .

..więcej jest takich osób w Sosnowcu. wybaczcie - ale nie chcą zwalniać z roboty co tydzien bo z żoną trzeba jechać do lekarza, lub kran naprawić ;)
SCORPARO

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-08-25, 9:31 am

a to akurat postulat do bandy decydentow ;) Dzień święty święcić 8) [/url]
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez keff79 2006-08-25, 9:39 am

Wieszczu dobrze gada.. nadszedł czas próby - znowu..

pełne trybuny i doping dla Zagłebia przez całe 90 minut - na przekór wszystkim i z totalnym ignorem na prowokacje..
keff79

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna