Drukowanie w ligach od I-III !!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Drukowanie w ligach od I-III !!!

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-24, 1:43 pm

SLIM napisał(a): Lech...

tamtego Lecha już nie ma... A na nowego pewnie nic nie ma!
problematyk-ziom

Postprzez MrCricket 2006-08-24, 10:13 pm

MrCricket

Postprzez Greg1906 2006-08-24, 11:02 pm

Za jaką k... prawdę? Pomylić się rzecz ludzka, kontrowersyjną bramkę oceniało kilku sędziów którzy podjeliby jak powiedzieli taką samą decyzję. Smuda to żul i przypałowiec dla którego trudność sprawia wyrażanie się po polsku, a Tobie lepiej idzie wpisywanie się na 90minut.pl :roll: .
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez Codino 2006-08-25, 12:12 am

Smuda się wkurwił, co mnie nie dziwi. Wiadomo, mecz, presja, jeszcze tyle bramek. Problem polega na tym, że emocje całkowicie przysłoniły mu obraz sytuacji, bo jak może obrażać Werdera za błąd, który popełnił asystent liniowy? Trudno żeby Werder stojąc na 20stym metrze widział linię spalonego.
Codino

Postprzez wierny do końca 2006-08-25, 12:28 am

Codino napisał(a):Smuda się wkurwił, co mnie nie dziwi. Wiadomo, mecz, presja, jeszcze tyle bramek. Problem polega na tym, że emocje całkowicie przysłoniły mu obraz sytuacji, bo jak może obrażać Werdera za błąd, który popełnił asystent liniowy? Trudno żeby Werder stojąc na 20stym metrze widział linię spalonego.

w tym przypadku odpowiedzialność jest zbiorowa...a kto sędziemu dobiera liniowych???
wierny do końca

Postprzez Codino 2006-08-25, 12:38 am

Nie no, nigdy nie masz pewności, że dobrany sędzia asystent nie popełni błędu, spójrz na MŚ ile tam było pomyłek, a przecież pojechała tam sędziowska elita.
Codino

Postprzez Łuki19 2006-08-25, 6:39 am

Wszyscy wiemy że w naszym meczu z Piastem na ludowym w tamtym sezonie kiedy to przegralismy 0-2 sędzia chyba drukował na naszą niekorzyść widać było jak bardzo chciał abysmy w tej konfrontacji nie zdobyli nawet 1 pkt ;/ był to chyba sędzia Radziszewski z tego jak się nie myle.
Łuki19
Obserwowany

Postprzez keff79 2006-08-25, 6:40 am

Mirosław D., trener piłkarzy drugoligowego Górnika Polkowice zgłosił się w czwartek do prokuratury we Wrocławiu badającej sprawę korupcji w sporcie. Po przesłuchaniu został zatrzymany. Dziś zapadnie decyzja co dalej. (...) W tygodniu z kolei zatrzymany został Mariusz U., który podczas przesłuchania złożył wyjaśnienia dotyczące m. in. swojej gry w Polkowicach.

więcej na http://www.90minut.pl/news.php?id=442919

Ujek po meczu z Arką - wiosna 2005

Z trenerem Mirosławem Draganem mam rachunki do wyrównania i mam nadzieję, że jeszcze je wyrównam, na razie niestety znowu przegrałem.
keff79

Postprzez MrCricket 2006-08-25, 7:27 am

Greg1906 napisał(a):Za jaką k... prawdę? Pomylić się rzecz ludzka, kontrowersyjną bramkę oceniało kilku sędziów którzy podjeliby jak powiedzieli taką samą decyzję. Smuda to żul i przypałowiec dla którego trudność sprawia wyrażanie się po polsku, a Tobie lepiej idzie wpisywanie się na 90minut.pl :roll: .

To sobie chodź na mecze, rozróżniaj pomyłki od kantów i jeszcze płać za to :lol: Sędziowie powiedzieli, że zrobiliby tak samo ? A co mieli kumpla kapować :?: :!: Powiedz jeszcze, gdzie Ty widzisz mój post na 90minut.pl :?: :shock:

"Spec od awansów" Mirosław D. kiedyś dawno temu powiedział o Mariuszu U. w wywiadzie: " to dobry piłkarz, tylko tam gdzie inni ludzie mają mózg - on ma wielką dziurę" Obaj panowie delikatnie mówiąc nie przepadają za sobą. Teraz zgłosił się sam do prokuratury, chyba uprzedził w ten sposób policję, bo Mariusz U. zapewne sprzedał trochę informacji próbując ratować swoją dupkę.
MrCricket

Postprzez mariusz76 2006-08-25, 8:29 am

bo Mariusz U. zapewne sprzedał trochę informacji próbując ratować swoją dupkę.

Popieram w 100%, Burak chce się wywinąc,tylko czyim kosztem.
Zawsze miał jakiś problem,a to ze go klub niechce puścic-a tu nagle mówi ze jak nieda kasy by kupic jakis tam mecz, to go sprzedadza-To jak jest panie Ujku???
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-25, 8:46 am

Greg1906 napisał(a):Za jaką k... prawdę? Pomylić się rzecz ludzka, kontrowersyjną bramkę oceniało kilku sędziów którzy podjeliby jak powiedzieli taką samą decyzję .

Tak? Ja oglądałem "Ligę + Extra" i "Kontrowersje" z Witem Żelasko i Jackiem Bednarzem i wszyscy uznali bezdyskusyjny błąd sędziego liniowego i tym samym błąd sędziego głównego! Dadali przy tym że była to niezwykle trudna sytuacja do oceny... Nad drugi dzień w gazetach również kilku sędziów oceniających tą sytuacje, po oglądnieciu kilkunastu powtórek z różnych kamer przyznało, że bramka została strzelona w sposób prawidłowy...
problematyk-ziom

Postprzez mariusz76 2006-08-25, 8:55 am

Ale przecież sędzia na drugi dzień, sam sie przyznał ze niewidział całej sytuacji i zgonił na liniowego ze on podjoł taką decyzje.
Podejrzana sprawa.
Popieram Smude, bo ja się tez wkurwiam jak widze takie sędziowanie,
pamiętacie 4 lige??? Jak nas gnoili sedziowie!!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Bongo(zz) 2006-08-25, 3:34 pm

mariusz76 napisał(a):Ale przecież sędzia na drugi dzień, sam sie przyznał ze niewidział całej sytuacji i zgonił na liniowego ze on podjoł taką decyzje.
Podejrzana sprawa.
Popieram Smude, bo ja się tez wkurwiam jak widze takie sędziowanie,
pamiętacie 4 lige??? Jak nas gnoili sedziowie!!

Podejrzane jest ze sedzia sie przyznal ze nie widzial sytuacji i podjal decyzje na skute k blednej sygnalizacji asystenta? To co mial isc w zaparte?

Poki co nikt nowego Lecha nie gnoi. No moze poza wlasnymi obroncami.
Bongo(zz)

Postprzez viking 2006-08-25, 4:47 pm

http://www.90minut.pl/news.php?id=443170

Ciekawy jestem co się teraz dzieje w Arce G. tam dopieor były wały jak grali u siebie ......
viking

Postprzez mezo 2006-08-25, 8:47 pm

W dzisiejszym "Dzienniku" jest artykul o korupcji w Zaglebiu a w nim rozmowa z Janem Tomaszewskim. Tomaszewski jest wyjatkowo zbulwersowany sytuacja jaka zaistniala w II ligowcu z Sosnowca. Stwierdza ze takiego kupczyka jak Zaglebie powinno sie natychmiast zdegradowac a nie cackac tak jak to sie teraz robi. POwiedzial ze w wypadku gdy Zaglebie nie zostanie zdegradowane bedzie to istny skandal. Obuzony, swierdzil ze we Wloszech nikt sie nie handryczyl z takimi klubami. To co sie dzieje obecnie w Polsce to sa istne kpiny - zakonczyl :shock:
A we wczoranczszym "Fuck" - cie artykul o ostatniej szansie dla Bialka. Cytat : "Mecz w Zabierzowie bedzie dla trenera Bialka meczem o byc albo nie byc - ujawnia jeden z dzialaczy, ktory wolal pozostac anonimowy" 8)
A takze wielki artykul w ktorym m.in. Mariusz U. wyjasnia jakoby przed meczem po szatni zawodnikow chodzila lista na ktorej widnialy nazwiska zawodnikow a obok nich suma pieniedzy jaka mieliby wlozyc w kupienie meczu.
mezo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna