SLIM napisał(a): Lech...
tamtego Lecha już nie ma... A na nowego pewnie nic nie ma!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
SLIM napisał(a): Lech...
Codino napisał(a):Smuda się wkurwił, co mnie nie dziwi. Wiadomo, mecz, presja, jeszcze tyle bramek. Problem polega na tym, że emocje całkowicie przysłoniły mu obraz sytuacji, bo jak może obrażać Werdera za błąd, który popełnił asystent liniowy? Trudno żeby Werder stojąc na 20stym metrze widział linię spalonego.
Mirosław D., trener piłkarzy drugoligowego Górnika Polkowice zgłosił się w czwartek do prokuratury we Wrocławiu badającej sprawę korupcji w sporcie. Po przesłuchaniu został zatrzymany. Dziś zapadnie decyzja co dalej. (...) W tygodniu z kolei zatrzymany został Mariusz U., który podczas przesłuchania złożył wyjaśnienia dotyczące m. in. swojej gry w Polkowicach.
Z trenerem Mirosławem Draganem mam rachunki do wyrównania i mam nadzieję, że jeszcze je wyrównam, na razie niestety znowu przegrałem.
Greg1906 napisał(a):Za jaką k... prawdę? Pomylić się rzecz ludzka, kontrowersyjną bramkę oceniało kilku sędziów którzy podjeliby jak powiedzieli taką samą decyzję. Smuda to żul i przypałowiec dla którego trudność sprawia wyrażanie się po polsku, a Tobie lepiej idzie wpisywanie się na 90minut.pl :roll: .
bo Mariusz U. zapewne sprzedał trochę informacji próbując ratować swoją dupkę.
Greg1906 napisał(a):Za jaką k... prawdę? Pomylić się rzecz ludzka, kontrowersyjną bramkę oceniało kilku sędziów którzy podjeliby jak powiedzieli taką samą decyzję .
mariusz76 napisał(a):Ale przecież sędzia na drugi dzień, sam sie przyznał ze niewidział całej sytuacji i zgonił na liniowego ze on podjoł taką decyzje.
Podejrzana sprawa.
Popieram Smude, bo ja się tez wkurwiam jak widze takie sędziowanie,
pamiętacie 4 lige??? Jak nas gnoili sedziowie!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników