czy może być jeszcze gorzej - NIE - bo jak by mogło być gorzej to by już było
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WOJTEK napisał(a):Dobra, jedziemy. Kto jeszcze ?? Zgłaszamy kto jedzie !!!!Łuki19 napisał(a):Ja bym proponował pojechac pod klub i przywitac naszych zawodników i im podziekowac za piekna gre i wstyd na cala Polske :D
Daniel chyba myślał już o dogrywce. Jeziorak strzelił nam bramkę w końcówce, a my mimo starań nie mieliśmy już tyle czasu, żeby wyrównać - stwierdził Janusz Białek, szkoleniowiec gości. - Myślę, że to, co się teraz dzieje wokół Zagłębia, nie pozostało bez wpływu na naszą grę. Piłkarze na pewno o tym myśleli... Po raz kolejny potwierdziło się, że mamy problemy z napastnikami i strzelaniem bramek. Czy po drugiej, kolejnej porażce moja pozycja jest zagrożona? Myślę, że nie - dodał Białek.
Wcześniej Zagłębie dominowało na boisku i mogło strzelić parę bramek, ale zabrakło mu skuteczności (strzały Huberta Kościukiewicza, Marcina Folca i Jarosława Piątkowskiego). - Źle podeszliśmy do tego spotkania. W ogóle nasze wyniki w drugiej lidze nie napawają optymizmem... To było widać na boisku w Iławie. My się grą męczymy, a nie cieszymy. Mimo wszystko Zagłębie Sosnowiec nie powinno przegrać z czwartoligowcem, ale popełniliśmy jeden błąd w obronie i to kosztowało nas porażkę. Nasza forma nie jest najlepsza, dlatego najwyższy czas coś z tym zrobić - stwierdził po meczu Jacek Berensztajn.
WOJTEK napisał(a):Pruszków jak najbardziej. Iława to wiocha. Ale tak poważnie to Chrzanów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników