Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
cezaros_prowokator napisał(a):Najbardziej wkurwia mnie to że oglądam mecze Zagłebia , które nie są czyste. Robią nas w ciula te pseudo pilkarzyki i dają złudzenie czystej gry. Coś sie ruszyło w tej polskiej piłce, jestem za tym aby posypały sie kary dla klubów (tym którym sympatyzuje i tych których nie daże entuzjazmem) . Może to da gwarancje gry bez układów . Bo ja takiej piłki nie mam zamiaru oglądać
marsad napisał(a):Tomano pisał:
po pierwsze nic jeszcze nikomu nie udowodniono a moze nie wiesz ale w tym kraju obowiazuje domniemanie niewinnosci oskarzonego oznacza to mniej wiecej tyle ze dopoki komus nie udowodniono winy, jest NIEWINNYM i zarowno ograny scigania jak i opinia publiczna maja traktowac go jako niewinnego.
Chłopie-jołopie, czy ty naprawdę nic nie widzisz?
Wiem, że pisząc z Gliwic i będąc kibicem Piasta jestem dla Ciebie niewiarygodny. Bo jakże może być wiarygodny zacietrzewiony, i nienawidzący Zagłębia gliwiczanin.
Cieszę się, że jesteście następni. I to właśnie WY. Tyle jadu ile przeczytałem na waszym forum pod adresem skorumpowanego Piasta to ja nie pamiętam. Degradacja do b klasy, to było najcięższe. Najlżejsze - IIIliga.
Pytam - co teraz proponujecie dla Zagębia?
Nic im jeszcze nie udowodniono? Piastowi do dziś jeszcze nic nie udowodniono (choć ciągle zmieniano zarzuty) a - 10 dostał.
Gdyby były jakieś minusowe punkty dla kibiców, to chciałbym, abyście dostali ich maksymalną ilość. Bo nie życzę tego Waszej drużynie. Uważam, że drużyna Wasza jest w porzo ale ma pecha co do kibiców.
marsad napisał(a):Tomano pisał:
po pierwsze nic jeszcze nikomu nie udowodniono a moze nie wiesz ale w tym kraju obowiazuje domniemanie niewinnosci oskarzonego oznacza to mniej wiecej tyle ze dopoki komus nie udowodniono winy, jest NIEWINNYM i zarowno ograny scigania jak i opinia publiczna maja traktowac go jako niewinnego.
Chłopie-jołopie, czy ty naprawdę nic nie widzisz?
Wiem, że pisząc z Gliwic i będąc kibicem Piasta jestem dla Ciebie niewiarygodny. Bo jakże może być wiarygodny zacietrzewiony, i nienawidzący Zagłębia gliwiczanin.
Cieszę się, że jesteście następni. I to właśnie WY. Tyle jadu ile przeczytałem na waszym forum pod adresem skorumpowanego Piasta to ja nie pamiętam. Degradacja do b klasy, to było najcięższe. Najlżejsze - IIIliga.
Pytam - co teraz proponujecie dla Zagębia?
Nic im jeszcze nie udowodniono? Piastowi do dziś jeszcze nic nie udowodniono (choć ciągle zmieniano zarzuty) a - 10 dostał.
Gdyby były jakieś minusowe punkty dla kibiców, to chciałbym, abyście dostali ich maksymalną ilość. Bo nie życzę tego Waszej drużynie. Uważam, że drużyna Wasza jest w porzo ale ma pecha co do kibiców.
cezaros_prowokator napisał(a):luki19 ty pajacu
Właśnie dlatego że sie interesuje się piłką zależy mi na ukruceniu ustawia meczów . Bo taki sport nie ma sensu. Wiadomo że przekręty zawsze będą i nigdy się tego 100% nie wypleni. Ale bez radykalnych posunięc ( przyp.Włochy) nie mamy czego szukać w Europie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników