Aresztowanie piłkarzy ZS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez krzysztof 2006-08-21, 5:44 pm

Ja również podejrzewam, że dzisiejsze zatrzymanie jest konsekwecją ostatnich dwóch meczów z Hydro:

Marcin Lachowski po meczu z 19.08.2006 napisał(a):Nie zawracaliśmy sobie głowy tym, co działo się w czerwcu podczas meczu w Bydgoszczy. Ja o tym nie myślałem, jak Staniszewski schodził z boiska wymieniliśmy jedno zdanie, bo trudno, żeby nie doszło do jakiś słownych utarczek.

No i widocznie dał się chłopak nagrać, bo mogła to byc prowokacja. Dowodów nie było to w sobotę się znalazły ;-(

Szkoda pisać i gadać, zdrowie tracić. :?
krzysztof

Postprzez tuli 2006-08-21, 5:50 pm

Bongo(zz) napisał(a):
tuli napisał(a):Wiem że to tylko moje przypuszczenia i nie mam ku temu żadnych podstaw,ale nie wiem czy ta pała Baniak nie maczał palcy w całej tej sprawie, bo to bardzo dziwny zbieg okoliczności-w sobotę zgotowalismy mu piekło na Ludowym,a tu nagle 2 dni później zatrzymany...i to kto ...Lacha, czyli akurat ten, któremu Baniak i jego pajacyki zarzucili chęć kupienia meczu od Hydrostworu.

Sugerujesz ze trener B. jest informatorem? Czy jak? Bo innej mozliwosci nie ma raczej. Ale w takim wypadku powinien chyba miec status swiadka koronnego czy cos wtym stylu.

Napisałem, że to tylko Moje przypuszczenia,ale kto wie.Tym stwierdzeniem wyjdę bardzo daleko naprzód,ale gdyby Baniak był np.świadkiem koronnym,informatorem(żeby uniknąć konsekwencji) to mógłby przecież chcieć zrobić koło dupy Zagłębiu i zawodnikom (zwłaszcza Lachowskiemu).Po prostu zastanawia mnie zbiegnięcie się w czasie meczu z Hydro i wrzutów na Baniaka z zatrzymaniem akurat Lachy.Jeśli nic z tych zarzutów nie będzie to pozostanie tylko lub aż smród,który będzie się ciągnął,a jeśli okaże sie że Lacha rzeczywiscie zrobił jakiś przekręt(wierzę że tak nie było) to wielkim minusem będzie wstyd jaki nas dotknie ale będzie i duży plus....że jednego takiego człowieka mniej w polskiej piłce.Ja jednak wierzę, że wypuszczą go po przesłuchaniu i nie postawią żadnego zarzutu.
JESTEŚMY Z WAMI ZAGŁĘBIE!!!!
tuli

Postprzez Bongo(zz) 2006-08-21, 5:53 pm

krzysztof

Oczywiscie jest to mozliwe, ale trudno uwierzyc zeby po zakonczeniu dosyc waznego meczu sezonu 05/06, niesieni emocjami pilkarze gawedzili sobie o tym co to kiedys bylo w 3 lidze slaskiej.
Ostatnio edytowano 2006-08-21, 5:55 pm przez Bongo(zz), łącznie edytowano 1 raz
Bongo(zz)

Postprzez Socio 2006-08-21, 5:54 pm

Czemu wszyscy pisza o Baniaku ??? Jakies nagrywanie przez Staniszewskiego na meczu, przeciez to bzdury. Chodzi o mecz w III lidze i sedziego S. z Opola, ktory nam to sedziowal a jakies 2 tygodnie temu jego tez zatrzymali i zlozyl wyjasnienia - pewnie 'wyjasnil' cos na temat tamtego meczu i mamy skutek w postaci zatrzymania Lachy. Mam nadzieje ze okaze sie ze to pomylka.
Socio

Postprzez Sir 2006-08-21, 6:01 pm

Mam nadzieje ze to wszystko okaze sie nieprawdą.

Niestety coraz mniej w to wierze. Cale srodowisko pilkarskie jest skorumpowane..to czemu nie mieli by maczac w tym palcow NASI zaw? Oczywiscie tak nie powinno byc...ale nie oszukujmy sie..kazdy wie jak jest.

Pamiętam ten mecz z Chrobrym w Głogowie i ta bramke w koncowce...eh

W dodatku jak czlowiek czyta takie rzeczy:

21 sierpnia 2006, 16:47:15 - chello084010189047.chello.pl
lachowski ty .... w opolu to ty sprzedawales mecze tak i jeszcze paru twoich kolegow z druzyny ktora nam kibicom odebrala awans do 1 ligi to sie wydalo to zgnij w wiezieniu widzisz jak to jest teraz mu sie z ciebie smiejemy !!!! ODRA TO KIBICE
Sir

Postprzez zbsa 2006-08-21, 6:09 pm

Jednak to byla prawda co mowili pilkarze zawiszy po meczu ktory odbyl sie w ubieglym sezonie podczas jednej z ostatnich kolejek rundy wiosennej.Proponowaliscie nam kase za to bysmy wam dali wygrac.I wy jestescie faworytem do ekstraklasy ?
WSTYD DLA POLSKIEJ PILKI KLUBOWEJ !!!
zbsa

Postprzez zbsa 2006-08-21, 6:10 pm

Powinni was zdegradowac do 5 ligi tak jak to zrobili w seria a.
zbsa

Postprzez lys1975 2006-08-21, 6:12 pm

PANOWIE!!NAWET JEŚLI JEST TO WSZYSTKO PRAWDĄ I LACHA Z ANTKIEM PODOBNE HISTORIE RZEŹBILI,TO NIKT O ZDROWYCH ZMYSŁACH NIE POWINIEN SĄDZIĆ IŻ ROBILI TO Z WŁASNEJ INICJATYWY!!PRZECIEŻ NIE INWESTOWALI PIENIĄŻKÓW Z WŁASNYCH DOCHODÓW,TYLKO RACZEJ KTOŚ IM MUSIAŁ ZLECAĆ PODOBNE SZTUKI...NO CHYBA ŻE DRUŻYNA POZA PLECAMI TRENERÓW,ZARZĄDU ITD.ROBIŁA SOBIE SKŁADKĘ,CO BY ZA BARDZO SIĘ NIE SPOCIĆ I OSIĄGNĄĆ ZAMIERZONY CEL?? :evil:
JA OSOBIŚCIE NIE CHCĘ WIERZYĆ W ŻADNĄ Z POWYŻSZYCH OPCJI(DOMYSŁÓW SKOŁOWANEJ GŁOWY)-BO UFAŁEM W TO ŻE NASZ KLUB NIE MUSI SIĘ TAPLAĆ W TYM ŚMIERDZĄCYM BAGNIE KORUPCYJNYM-OBAWIAM SIĘ TYLKO TEŻ I TEGO,ŻE JESTEM PO PROSTU NORMALNIE NAIWNY...
ALE TRZECIA OPCJA JEST TEŻ TAKA,ŻE NIEPOTRZEBNIE CHŁOPAKI ZADARLI Z PANEM BANIAKIEM(BO MÓGŁ BYM TEŻ ODNIEŚĆ WRAŻENIE,ŻE W BYDGOSZCZY TO NASZE CHŁOPAKI ODMÓWILI PRZYJĘCIA ŁAPÓWKI,ZA CO SPOTYKAJĄ ICH ODTĄD SAME NIEPRZYJEMNOŚCI)...
ALE MAMY 100-LECIE... :(
lys1975

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-21, 6:14 pm

zbsa napisał(a):Jednak to byla prawda co mowili pilkarze zawiszy po meczu ktory odbyl sie w ubieglym sezonie podczas jednej z ostatnich kolejek rundy wiosennej.Proponowaliscie nam kase za to bysmy wam dali wygrac.I wy jestescie faworytem do ekstraklasy ?

prawdziwym wstydem jest pan Baniak wasz trener... więc nie wypowiadaj się o wstydzie!
problematyk-ziom

Postprzez Diouf39 2006-08-21, 6:15 pm

zbsa napisał(a):Powinni was zdegradowac do 5 ligi tak jak to zrobili w seria a.

Ja ci powiem tylko tyle s*******aj na swoje podwórko.
Proponuję zamknąc temat do momentu ukazania się oświadczenia, bo za kilka godzin będziemy mięli 100 stron w tym temacie a co poniektórzy już naszą drużynę wypierdolą do Mozambiku.
Diouf39

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-21, 6:17 pm

Diouf39 napisał(a):

Ja ci powiem tylko tyle s*******aj na swoje podwórko.
Proponuję zamknąc temat do momentu ukazania się oświadczenia, bo za kilka godzin będziemy mięli 100 stron w tym temacie a co poniektórzy już naszą drużynę wypierdolą do Mozambiku.

a robią to "prawdziwi kibice", bo nietylko ludzie z poza ZD piszą tu takie glupoty!
problematyk-ziom

Postprzez lys1975 2006-08-21, 6:17 pm

A TEN CO TU JESZCZE ROBI?? :shock:
PROPONUJĘ PROMOCYJNIE POCZĘSTOWAĆ GO BANEM,BO TAKIE BANIAKO-PAJACE,SZCZEGÓLNIE W DNIU DZISIEJSZYM,SĄ NAM TU NAJMNIEJ POTRZEBNI :!: :evil:
lys1975

Postprzez tuli 2006-08-21, 6:18 pm

zbsa napisał(a):Jednak to byla prawda co mowili pilkarze zawiszy po meczu ktory odbyl sie w ubieglym sezonie podczas jednej z ostatnich kolejek rundy wiosennej.Proponowaliscie nam kase za to bysmy wam dali wygrac.I wy jestescie faworytem do ekstraklasy ?

A skąd Ty wiesz ze tak było.Lachę i Antczaka zatrzymano wogóle w innej sprawie nie mającej nic wspólnego z tym meczem.Ale pewnie, najlepiej na podstawie domysłów już kogoś skarżyć.A wstydem dla polskiej piłki to jest Twój śmieszny "klubik"(czyt.Hydrobudowa Bydgoszcz),który kupił sobie prawo gry w II lidze i Wasz trener, który jest największym kupczykiem w historii polskiej piłki.
tuli

Postprzez robaczywy83 2006-08-21, 6:20 pm

Teraz pokazywali w tv jak Lachowskiego prowadzili,miał tylko kurtke na łbie założoną
robaczywy83

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-21, 6:27 pm

robaczywy83 napisał(a):Teraz pokazywali w tv jak Lachowskiego prowadzili,miał tylko kurtke na łbie założoną

no ale news... w telewizji TRWAM to widziałeś? zamknijcie ten temat bo naprawde robi się tragedia...

Łukasz Antczak nie gra w Zagłebiu już conajmniej 2 sezon jak dobrze licze... ale to on był zamieszany w korupcje podczas meczu Hydrotwór- Zagłębie z czerwca tego roku... :evil: :roll:
problematyk-ziom

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna