Aresztowanie piłkarzy ZS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Łuki19 2006-08-21, 2:09 pm

Ludzie jakie wy głupoty piszecie oni wszystkiego chca się doszukac fajnie ze 2 czy te 3 lata temu to było a oni sobie teraz dopiero przypomnieli jak by tak kazdy zespoł chcieli zrzucic do nizszej ligi to niebyło by orange ekstraklasy ani 2 ligi bo w kazdym zespole zawsze się znajdzie jakis zawodnik ktory samą grą nieumie nic osiagnąc to kupuje mecz a nawet mecze
Łuki19
Obserwowany

Coś Ty Lachowski narobił!!!

Postprzez Arek W 2006-08-21, 2:12 pm

Nawet jeśli to nieprawda to smród pozostanie!!!
Nigdy za Lachowskim nie przepadałem ale teraz to już przesada.
Spadaj z klubu-miej honor
Arek W

Postprzez Przemek26 2006-08-21, 2:15 pm

O KUTWA!!!!!!!!!
Nie zdziłbym się gdyby Włoch zabrał co swoje i tyle by go widzieli w Zagłebiu.
Początek sezonu teraz to a Baniak pewnie już sie uchlał ze szczęścia bo bądź co bądź jeżeli postawią Lachowskiemu zarzuty to tym bardziej wróci na światło dzienne sytuacja z Bydgoszczy.
Mówisz Tomano że
w tym kraju obowiazuje domniemanie niewinnosci oskarzonego oznacza to mniej wiecej tyle ze dopoki komus nie udowodniono winy, jest NIEWINNYM i zarowno ograny scigania jak i opinia publiczna maja traktowac go jako niewinnego.

Pamietaj kto w tym kraju teraz rządzi. Daj Kaczorom czy innym gadom człowieka a znajda paragraf.
Pamietasz to hasło tylko w orginalnej wersji?
Coś mi sie wydaje że będzie good bye Oranżado. :( :twisted: :( [/quote]
Ostatnio edytowano 2006-08-21, 2:19 pm przez Przemek26, łącznie edytowano 1 raz
Przemek26

Postprzez Grzegorz 2006-08-21, 2:18 pm

Ja tego nie wytrzymam!!!
Grzegorz

Postprzez e-net 2006-08-21, 2:21 pm

co sie szczeniaki burzycie ???

bedziecie jezdzic na 5 lige ;] tak jak ja to robilem i nie osrajcie sie czasem

niech spadna do 5 ;] fajne wyjazdy
e-net

Postprzez koszki 2006-08-21, 2:21 pm

Znamy przyczyny słabszej formy Lachy. Dawał kase to i grał lepiej. ALE BAGNO. Oby się już nigdy nie pojawił na ludowym :(
koszki

Postprzez emdżej 2006-08-21, 2:23 pm

Powiem krótko: JESTEM W SZOKU :!: Długo nas ta cała afera omijała. Ale zatrzymania dotarły także niestety do Sosnowca. Tyle co mogę powiedzieć. Po prostu mnie przytkało
emdżej

Postprzez xXx_1906 2006-08-21, 2:26 pm

Tomano napisał(a):po pierwsze nic jeszcze nikomu nie udowodniono a moze nie wiesz ale w tym kraju obowiazuje domniemanie niewinnosci oskarzonego oznacza to mniej wiecej tyle ze dopoki komus nie udowodniono winy, jest NIEWINNYM i zarowno ograny scigania jak i opinia publiczna maja traktowac go jako niewinnego.
Nawet jesli zarzuty zostana udowodnione tez praktycznie nic to w naszej sytuacji nie zmieni poza ciagnacym sie za klubem smrodem.
Awansu tak czy siak by nie bylo, nie ma w miescie polotu do takich rzeczy ale to temat na inna rozmowe.
Ja tez bym wolal zeby Zaglebie bylo czyste, ale dla mnie nic to nie zmienia Chodzilem/jezdzilem i bede robil to dalej i prawdopodomnie wielu mi podobnych rowniez!

Najrozsądniejsza wypowiedź w tym temacie. 100% popieram. Nie płaczcie jeszcze bo nic nie jest pewne, a jak nawet nas jakoś ukarają to trudno, życie toczy się dalej. Najważniejsze żeby zniszczyć ten korupcyjny syf i oczyścić polską piłkę.
xXx_1906

Postprzez okodemona 2006-08-21, 2:30 pm

koszki napisał(a):Znamy przyczyny słabszej formy Lachy. Dawał kase to i grał lepiej. ALE BAGNO. Oby się już nigdy nie pojawił na ludowym :(

Wy naprawdę myślicie że on tak z własnej woli szedł i podpłacał innych? Nie pomyśleliście o tym że ktoś go wysłał? Sam płacił? Taki dobroduszny był? To powinniście go na rękach nosić skoro aż tak mu zależało na awansie Zagłebia. Spodziewam się kolejnych aresztowań - tym razem zarząd Zagłębia
okodemona

Postprzez warchlak 2006-08-21, 2:31 pm

dobra przestańcie płakac bo narazie to tylko go zatrzymali. nic mu jeszcze nie udowodniono wiec do tego czasu nie mamy czym się martwić. jezeli mu udowodnią to co najwyżej dostaniemy jakies minusowe punkty a nie od razu degradacja do 5 ligi :shock: z jakiej racji :?: Piast robił wieksze przekręty i jakoś nadal gra na zapleczu ekstraklasy.
warchlak
Prowokator

Postprzez okodemona 2006-08-21, 2:33 pm

warchlak napisał(a):dobra przestańcie płakac bo narazie to tylko go zatrzymali. nic mu jeszcze nie udowodniono wiec do tego czasu nie mamy czym się martwić. jezeli mu udowodnią to co najwyżej dostaniemy jakies minusowe punkty a nie od razu degradacja do 5 ligi :shock: z jakiej racji :?: Piast robił wieksze przekręty i jakoś nadal gra na zapleczu ekstraklasy.

Skąd wiesz że robił większe?
okodemona

Postprzez Przemek26 2006-08-21, 2:36 pm

xXx_1906 napisał(a): Najważniejsze żeby zniszczyć ten korupcyjny syf i oczyścić polską piłkę.

Zgadzam się ale kto by przypuszczał że dotknie to NAS.
Nawet jak zarzuty sie nie potwierdzą to będzie to za nami lazło a sprawa Bydgoska to bedzie przy tym pryszcz.
Przemek26

Postprzez xXx_1906 2006-08-21, 2:38 pm

A dlaczego by miało nas nie dotyczyć, co to Zagłębie jest ostatnim sprawiedliwym? Każdy klub który coś osiągnął ma coś na sumieniu, nie ma wyjątków, trzeba na to patrzeć troszkę z dystansem. Przykre to ale prawdziwe.
xXx_1906

Postprzez klocek 2006-08-21, 2:39 pm

PANIKUJECIE JAK POSRANI :!: Co z tego ze zatrzymali 2 piłkarzy za jakies tam domniemania sprzed 3 lat :?: Macie jakieś dowody :?: na Lachowskiego

Według mnie on jest jeden z lepszych w Zagłebiu. :!:

c*** z tego bedzie.

1 liga za rok nasza
klocek

Postprzez Socio 2006-08-21, 2:40 pm

A myslicie ze czemu go zatrzymali ? Jakos do tej pory wszyscy co byli zatrzymywanie we Wroclawiu to albo sie przynawali i wychodzili za dwa dnia albo trafiali na dluzszy pobyt za kratki. Jasne domniemanie niewinnosci ale jak beda na nas na meczu z Ruchem wyzywac od zjodziei podobnie jak my to robilismy na Zawiszy to ciekawe czy wtedy bedziemy mowic ze jestesmy niewinni bo jeszcze nic nam nie udowodniono. Baniakowi tez i co z tego. Smrod jak cholera. Mysle ze to poczatek, ze coraz wiecej pilkarzy bedzie zatrzymywanych bo umowmy sie ale wlasnie 3-4 lata temu bez 'pomocy' nie dalo sie awansowac. Taka prawda. I niech Ci wszyscy co teraz wyzywaja Bialka sie zastanowia bo on chociaz meczy nie kupowal z Zaglebiem a poki co nasz wielki idol Lacha i kapitan Antek sa zatrzymani. Wielki szok i tyle.
Socio

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna