Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
twari napisał(a):Wygląda to coraz gorzej a linki wrzucane tutaj tylko mnie utwierdzają w przekonaniu że jeszcze góra 2-3 mecze i treneiro OUT! No chyba że właściciel, prezes czy tam dyrektor wykażą się niekonsekwencją i zastosują jakieś taryfy ulgowe? Ale wątpie. Po raz pierwszy Włoch wydał kasą na transfery i na pewno oczekuje wyników! I jemu zapewne też cierpliwość powoli się kończy!
Pytanie tylko kto następny? Kogo zatrudnią?
Wydaje się że Tochel już powoli żegna się z TSP i ja bym go chętnie ponownie powitał na Ludowym! On przynajmniej rozumiał co znaczy wychowanek w zespole...
Ale nie sądzę aby już teraz Rudy i włosi chcieli go ponownie zatrudniać... (a szkoda).
Dlatego kto? Nie łódźmy się - Majewski nie dla nas! Prędzej Dariusz Kubicki.. :roll:
A może jakiś Włoch zechciałby poprowadzić Zagłębie? :) To byłby hit transferowy... :) Ehh.. pomażyć można...[/url]
WOJTEK napisał(a):Zgadzam się. Gdybym ja był trenerem jakiegokolwiek klubu to bym darł ryja tak, że słyszano by mnie na całym stadionie. A Pan Białek siedzi sobie w budce i pewnie słonecznik je (był już taki trener w Sosnowcu). Zastanawiają "osiągnięcia" trenera, to co podkreślił Leyton. Zmiany ze słabych na gorszych. Dziwne jest to, że w okresie przygotwawczym nie brakowało niczego: nowi kopacze, wyjazdy, sparingi a i tak wyniki są daremne.
Brak w tym wszystkim jaj.
A tekst, że była wspaniała walka i pechowa porażka mnie powalił. To cały stadion widział inny mecz? Poza tym tu sie nie płaci za wrażenia artystyczne a za wynki do cholery.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników