Zagłębie - ... Bydgoszcz - 19.08.2006 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez cala 2006-08-20, 5:03 am

.....
Ostatnio edytowano 2006-08-20, 4:39 pm przez cala, łącznie edytowano 1 raz
cala

Postprzez ksawera 2006-08-20, 7:16 am

Szkoda ze znowu nie bedzie ekstraklasy,bo jak kupuje sie zawodników bez charakteru i ambicji to tak jest,dla nich licza sie pieniadze,uwazam ze pienadze powinni tylko dostawac za wygrane mecz z czołowymi zespołami w lidze ,bo innaczej to nigdy nie wygrala zespołem z czołowki,bo nie chce im sie wysilać,i do tego w kontrakcie miec zapisane ze za dobra gre dostana pieniadze,a nie za samo bycie na boisku,jestem za wymiana poł zespołu i postawieniem na młodych ambitnych ktorzy chca w piłce cos osiagnąć.Jak przegraja z Ruchem to lepiej niech sie pakuja ,bo my kibice w Sosnowcu zyc im nie damy,ze taki wstyd mam przynosza!!!
ksawera

Postprzez Machel 2006-08-20, 7:23 am

moim zdaniem zawalił bramkarz nawet mu nie chciało rzucić na piłkę :evil: :!: :!: :!: :!: z taką postawą bramkarza to daleko nie zajdziemy
Machel
Żółta kartka

Postprzez laki 2006-08-20, 7:30 am

Czy ta zbieranina najemników ma swiadomosc co oni robia nam
kibica Zagłebia?
Wydaje sie że nie, dlatego ktos powinien im to w sposób dosadny
wyperswadowac , jeżeli trener nie potrafi wyzwolic w nich gry na 100%
laki

Postprzez olo69 2006-08-20, 7:54 am

Wierzchowski broni beznadziejnie słabo, ale porażki nieupatrywałbym w jego błedzie, po prostu całą 2 połowę bylismy słabsi a bramka była konsekwencją coraz lepszej gry Zawiszy - my z każda minutą gralismy słabiej, a oni z kazdą coraz lepiej
olo69

Postprzez mike79 2006-08-20, 8:02 am

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - prawie jak drugoligowa drużyna piłkarska. Prawie...

Niestety po 3 meczach tej rundy narazie trudno o optymizm. No ale zobaczymy...

Jeśli chodzi o Skrzypka i ewentualną zmianę za Piątkowskiego, to z całym szacunkiem dla Dawida ale on nawet w rezerwach się nie wyróżnia. Co innego "Malina"- jak się gra drużynie nie układa POWINIEN BYĆ PIERWSZYM WCHODZĄCYM Z ŁAWKI !! Bez dwóch zdań...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez WOJTEK 2006-08-20, 8:04 am

O meczu można napisać, że się odbył. Gry starczyło na 10 minut, umiejętności nie ma, o ambicji nawet nie ma co wspominać. "Gwiazdy" sprowadzone za gruby szmal pokazują o co tak na prawdę chodzi. Mam wrażenie, że będzie u nas podobnie jak w Podbeskidziu czy Jagiellonii - nakupowano wyjadaczy a wynki były gówniane.
Panie Wierzchowski - idź Pan do Werderu.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Przemek26 2006-08-20, 8:39 am

mike79 napisał(a):

Jeśli chodzi o Skrzypka i ewentualną zmianę za Piątkowskiego, to z całym szacunkiem dla Dawida ale on nawet w rezerwach się nie wyróżnia.

No to żeś mnie roz****ł. Ty chodzisz na rezerwy czy na co?
Oglądanie Dawida i Admira to przyjemność . To właśnie jest Charakter, Ambicja i Wola walki.!
Przemek26

Postprzez Degland 2006-08-20, 8:49 am

Pierwsze 20 minut było w wykonaniu Zagłębia dobre potem już coraz gorzej, druga połowa standardowo gorsza od pierwszej.
Jeśli dalej tak będa grali to na koniec bedziemy góra na 10 miejscu, nie moża zbierać punktów tylko z beniaminkami, z faworytami na zero, a z średniakami o nie walczyć, po raz kolejny stracona bramka w ostatnich sekundkach spotkania. Wierzchowski za duzo błedów w tak krótkim okresie czasu. Potrzebny nam napastnik z prawdziwego zdarzenia.
Oby teraz było coraz lepiej.
Pozdarwaim

I PAMIETAJMY Zagłębie to my kibice !!!
Ostatnio edytowano 2006-08-20, 8:59 am przez Degland, łącznie edytowano 1 raz
Degland

Postprzez koszki 2006-08-20, 8:51 am

KATASTROFA. Widzialem w tym sezonie wszystkie trzy mecze i juz mi sie niedobrze robi jak nic nie graja a potem w wypowiedziach czytam jaki to byl dobry mecz. :evil:
Berensztajn z Wierzchowskim to chyba tu przyszli emerytury brac bo do grania to oni sie zupelnie nie nadają. Wcale sie nie dziwie ze Korona sie pozbyla Piątkowskiego bo jest tak samo dobry jak Skrzypek a z takimi zawodnikami to mozemy grac jedynie o utrzymanie, to samo Folc.
Zal mi tylko Gąsińskiego bo miał dobrą końcówke sezonu i powinien grać dalej a nie taki szmaciarz Wierzchowski co juz w trzech meczach zdąrzył zapirdolić trzy bramki.
Jak narazie nie widze mozliwości zeby odniesc jakikolwiek sukces jak nie bedzie graczy ktorym zalezy zeby wygrywac z charakterem i ambicją takich jak Ujek z Łuczywkiem.
Żal tylko nas kibiców bo wirzymy w Zagłębie a oni nas ciżgle w huja robią...
koszki

Postprzez Socio 2006-08-20, 9:53 am

Tym razem do grajkow dostroil sie trener. Co to za zamiany 2 napastnikow za 2 napastnikow. Przeciez Tyc sie nie nadaje do gry. Berensztajn przeszedl obok meczu i dlatego wg mnie sensowne bylo wstawienie Teresy, zdjecie Berka i przesuniecie do srodka niezle grajacego Kosciukiewicza na defensywnego pomocnika a Pach ktory byl wczoraj wg mnie najlepszy (razemz Bartkiem) powinien wziac sie za rozgrywanie a nie biegac caly czas do obrony bo gwiazda Berek dreptal w miejscu. Piatkowski faktycznie slabiutko. Dawid nie bylby na pewno gorszy. My po prostu nie umiemy strzelac bramek, zmieniaja sie gracze, trener i ciagle ten sam ch... styl. Musza zaczac wygrywac bo jesli w nastepnych 2 meczach nie bedzie 6 pkt to nie gramy o awans a trener chyba bedzie mogl sie pakowac. Acha i jeszcze niech Lachowski skonczy udzielac tych fantastycznych wywiadow pt 'zagralismy slabo, frajersko itd' Chlopie nie MY tylko powiedz JA. Kto nie strzela z 3 metrow, kto w 60 minucie nie ma sily ??? Mniej gadaj a wiecej graj.
Socio

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-08-20, 10:07 am

Jest co najmniej zastanawiajaca postawa trenera Zaglebia, ktory po meczu stawia pytanie CO TO ZNACZY - wyglada na to ze Pan trener
nie wie dlaczego jego zespol nie wygral meczu z Zawisza i polegl w meczu
z Piastem.
Otoz PANIE TRENERZE DRUZYNA NIE STANOWI KOLEKTYWU KTORY BY
ZOSTAWIAL PRZYSLOWIOWE ZDROWIE NA BOISKU, A NADE WSZYSTKO
TOTALNY BRAK SKUTECZNOSCI, WYGLADA NA TO ZE ZAWODNICY NIE
ZDAJA SOBIE SPRAWY IZ GRAJA O AWANS DO I LIGI.

A MOZE TO NASTĘPNA ZADYMA I PRAWDZIWYCH KIBICOW ZAGLEBIA WPROWADZA SIE W BLAD.

Jesli ktos mysli, ze Kluby takie jak KMITA, LKS Lomza poloza sie na boisku
i beda oddawaly punkty to jest w bledzie.
Jestem zawiedziony postawa trenera i calej druzyny, Pan trener tez inkasuje KASE i to wcale nie mala.- Odpowiedzialnosc Panie trenerze
za gre i wyniki druzyny.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez krzysztof 2006-08-20, 10:34 am

Przemek26 napisał(a):
mike79 napisał(a):

Jeśli chodzi o Skrzypka i ewentualną zmianę za Piątkowskiego, to z całym szacunkiem dla Dawida ale on nawet w rezerwach się nie wyróżnia.

No to żeś mnie roz****ł. Ty chodzisz na rezerwy czy na co?
Oglądanie Dawida i Admira to przyjemność . To właśnie jest Charakter, Ambicja i Wola walki.!

Proste, chcą sie pokazać aby wrócić do pierwszego składu.
Kiedyś gra Adżema i Skrzypka też mi się podobała, ale wtedy w rezerwach grali Kłoda, Paczkowski i Chwalibogowski. Dzisiaj role się odwróciły. I rezerwiści grają lepiej. Widać taka gra w rezerwach dobrze dziala na niektórych zawodników.
A Piątkowski moim zdaniem gra lepiej od Skrzypka. Brakuje mu może jeszcze kondycji na 90 minut, ale Dawid też jej nie ma.
krzysztof

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-20, 10:37 am

to ja krótko... przez pierwsze 30 min zawodnicy Zawiszy nie wiedzieli co się dzieje... szkoda że nie udokumentowaliśmy tego bramką!

KOŚCIUKIEWICZ NAJLEPSZY NA BOISKU!

i nie przesadzajcie... Legia ma po 4 meczach 4 ptk na koncie i jedynym polakiem który strzelił dla niej bramkę jest Tomasz Hajto...

Wszyscy płakali że brakuje doświadczonych grajków u Nas pan M. Lachowski wylewał żale na antenie TVP3 ... przyszli doświadczeni grajkowie i wszysyc lamentują że trzeba stawiać na młodych... parodia!
problematyk-ziom

Postprzez laki 2006-08-20, 10:45 am

Bez przesady nikt nie chce stawiac na młodych , ale w jaki sposób
zmotywowac i wyzwolic wole walki wsród naszych gwiazdeczek
skoro nawet trener tego nie potrafi.
laki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna