Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
twari napisał(a):Skrzypekj nie gra bo według Białka jest słabszy od Piątkowskiego... :roll: Przecież kontuzja już dawno minęła. Skrzypek w rezerwach 2 tydnie temu już grał! i spokojnie mógł wejść na boisko!
aleki4 napisał(a): Na zkończenie otworzyłem, moje notatki od 1996 roku. Mieliśmy 1,5 napastnika tj 0,5 Józefowicz i 100% Waldek Adamczyk.
Przemek26 napisał(a):twari napisał(a):Skrzypekj nie gra bo według Białka jest słabszy od Piątkowskiego... :roll: Przecież kontuzja już dawno minęła. Skrzypek w rezerwach 2 tydnie temu już grał! i spokojnie mógł wejść na boisko!
Grał to mało powiedziane wtedy rezerwy wygrały 2:0 a Adżem ze Skrzypkiem tak zasuwali że Ci zJawrzno mogli stać i podziwiać.
Jak w najblizszym meczu z Kmita a potem z ruchem nie będzie Dawida zamiast Piątkowskiego to faktycznie mamy trenera góra IV ligowego.
olo69 napisał(a):Obysmy z Ruchem nie doznali upokorzenia
Z Jakubem Wierzchowskim jesteście najbardziej doświadczonymi piłkarzami Zagłębia. Czy w związku z tym macie jakieś zadania w trakcie meczu gdy coś nie idzie?
Przemek26
J.B.: Na pewno trener liczy na to, że w momencie kiedy ta gra nie układa się, podpowiemy coś kolegom. Ja też z pozycji pomocnika mam duże pole widzenia na boisku i mogę ich wspomagać pomocnymi radami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników