Zagłębie - ... Bydgoszcz - 19.08.2006 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Kapiszon 2006-08-19, 6:07 pm

Niepokonany Zawisza nasz ukochany , nara chlopaki , walka o utrzymanie to max w tym sezonie dla Zagłębia
Kapiszon

Postprzez sprzedawca_cebuli 2006-08-19, 6:10 pm

k***a nie wieze......ja pie*** o fuckkkkkkkk mial byc mecz w ktorym mieli pokazac wkoncu na co ich stac .... stac na strate bramki w 91min. ....... ku*** jedyne pocieszenie ze stwarzaja sytuacje ze dopiero to 3 mecz i ze moze jeszcze zgrania brakuje......... ale wykonczenia celnego strzalu to brakuje jak ch** z relacji wynika ze mieli w ch*** sytuacji i co? i 0-1.... 3 mecze i 2 porazki .tak nie gra druzyna ktora chce awansowac nawet jesli nie jest jeszcze zgarana nawet gdy to jets poczatek sezonu i ze jeszcze zostalo tyle meczy... jak walczyc o awans to od poczatku sezonu ... poczatek fatalny
sprzedawca_cebuli

Postprzez slawojka 2006-08-19, 6:11 pm

Kapiszon napisał(a):... walka o utrzymanie to max w tym sezonie dla Zagłębia

Chyba masz racjÄ™, niestety :cry:
slawojka

Postprzez W@llace 2006-08-19, 6:21 pm

żal

dziekuje.
W@llace

Postprzez rossoneri 2006-08-19, 6:25 pm

normalnie krew zalewa, ale stalo sie tak jak przewidywalem, kupilismy dobrych zawodnikow, ale pisalem, ze zeby walczyc o awans musimy kupic jeszcze dobrego napastnika ,ktory by wykanczal stwarzane sytulacje i juz w kolejnym meczu widac brak w napadzie, nie wiem co jest ze Skrzypkiem, ze nie gra, a kazdy widzial ze Piatkowski nie mial juz sily w drugiej polowie, wejscie Tadzia to tak jakbysmy grali w dziesieciu ,Zawisza dala nam sie wyszumiec i z kazda minuta ,ulubieniec publicznosci ,ustawial druzyne coraz bardziej ofensywnie widzac slabosc naszego zespolu, nie wiem czy jeszcze sa przemeczeni przygotowaniami bo sil starczylo na jedna polowe ,Zawisza i Jagielonia to zespoly, ktore beda glownymi kandydatami do awansu ,a nam pozostaje czekac az w koncu nasz zespol sie przebudzi
rossoneri

Postprzez tuli 2006-08-19, 6:27 pm

Cóż...w wykonaniu Zagłębia dobre tylko pierwsze 20 minut, a później słabo.II połowa to gra bez żadnej logiki.Uważam, że zawiedli wszyscy ale głównie nie popisała się prawa strona(Białek powinien zrobić tam zmianę).Niestety - Wierzchowski też nie spełnia pokładanych w nim nadziei bo stracona bramka to ewidentnie Jego wina.Cóż więcej mogę napisać - trzeba grać dalej i zobaczyć co przyniosą kolejne spotkania.
tuli

Postprzez Warson 2006-08-19, 6:36 pm

Wierzchowski - DNO!!!! 6 Bramka Za Kołnierz Przy 194cm Wzrostu

-----

Hosic - jak Zwykle OK

Bednar - NIEPOROZUMIENIE

Kościukiewicz - OK

Paczkowski - Raz Dobrze, Raz Źle

-----

Chwalibogowski - Robił Co Mógł, OK

Pach - Dziś Słabiutko

Berek - Probowal, walczyl ale Nic :(

Piatkowski - ZERO - Gdzie Skrzypek?

-----

Folc - Musi Być Skuteczność, to jest napastnik a tu Nic :( " Najpierw Mnie Puść Potem Strzele" -> Komentarz Jak Był Sam Na Sam!!!

Lacha - ZERO z 2 Metrów MUSI BYC BRAMA!!!

-----

Tyc - Chyba Najlepsze Wejscie w Tym Sezonie " Piłka do Folca na Sam na Sam!"

Zuban - NIC

Caly Komentarz do meczu! Dziękuje!!!

Do bramki Gąsiński!!!
Warson

Zagłębie -zawisza

Postprzez ksawera 2006-08-19, 6:38 pm

Zagłębie to jest nie zespoł ,tylko nazwiska,ktore zarabiaja niezla kase w Zagłębiu a nic nie graja,trzeba połowe najemników wyrzucic z klubu razem z białkiem
ksawera

Postprzez Sir 2006-08-19, 6:43 pm

Przede wszystkim chcialebym zaznaczyc,że mecz przegrała CALA druzyna, a nie tylko ex reprezentant kraju ( Wierzchowski )

To co PREZENTOWALI NASI W DRUGIEJ POLOWIE TO KOMPLETNE NIEPOROZUMIENIE!! Za takÄ… wykonanÄ… prace powinni NIC NIC NIC dostac!

Albo ktoś naszym zawodnikom PRZEMÓWI do rozumu..albo nie ma co się łudzić o 1 lidze!

Kazdy pilkarz zagrał ponizej swoich oczekiwań...a szczególnie zawiedli w kolejnosci: Berensztajn, Lachowski, Wierzchowski, Piątkowski.

ZNOWU NIE POTRAFIMY POKONAĆ U SIEBIE druzyny z wyzszej półki - WSTYD

Przypomne ze Tochela odwołali po jednym remisie i porazce na wyjezdzie. Jeszcze tak troche i taki sam los sppotka Bialka jak nie trafi do tych PSEUDOGRAJKOW
Sir

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-08-19, 6:45 pm

To jest smutny sobotni wieczór, myslalem ze druzyna wygra ten
mecz po walce. Wydaje mi sie ze czarna chmurka nad trenerem
zawisla. Szanowni ziomole nie moze byc tak aby druzyna nie roze-
grala sparingu przez dwa tygodnie nawet z druzyna z V ligi.
Nasi cwiczyli gierki i tylko gierki. To po prostu za malo, rozegrany mecz
ze slabszym przeciwinikiem i strzelenie kilka bramek daje daje druzynie
pewnosc noi zgranie większe czy mniejsze.
Mamy w Zaglebiu potencjal jak nigdy, ale postawie teze ze obecny trener
nie potrafi wykorzystac tego, po drugie ten Pan nie ma nosa wg mnie nie musial zmieniac Folca uwazam ze powinien grac do gwizdka koncowego.
Jest rzecza oczywista ze nie mamy skutecznego napastnika czy napastnikow. Ale Folc jest lepszy od Tyca.
Widac golym okiem na Monitorze Komputera brak skutecznosci u LACHY
czy Piatkowskiego w sytuacjach sam na sam.
Mysle ze pilkarze Zaglebia ktorzy znajduja sie na zielonej murawie
sa spieci, bardzo chca wygrac ale to nie tedy droga.
Zrobie porownanie do Polskich Siatkarzy kiedy bardzo chca - partola
totalnie, natomiast trener Argentynski jest po to aby ich wyluzowac
i to robi skutecznie. Pan J. Bialek tego nie robi i takie sa wyniki.
Napewno dwie druzyny nam odjechaly tj. Jagiellonia i Zawisza -mam nadzieje ze ta przegrana wstrzasnie TRENEREM i ponownie pilkarzami.
Szkoda punktow ktore stracilismy dzisiaj bo one byly SUPER WAZNE
z WIELU WZGLEDOW. Ta okazja nie zostala wykorzystana przez naszych.

Serdecznie pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Sir 2006-08-19, 6:45 pm

Przede wszystkim chcialebym zaznaczyc,że mecz przegrała CALA druzyna, a nie tylko ex reprezentant kraju ( Wierzchowski )

To co PREZENTOWALI NASI W DRUGIEJ POLOWIE TO KOMPLETNE NIEPOROZUMIENIE!! Za takÄ… wykonanÄ… prace powinni NIC NIC NIC dostac!

Albo ktoś naszym zawodnikom PRZEMÓWI do rozumu..albo nie ma co się łudzić o 1 lidze!

Kazdy pilkarz zagrał ponizej swoich oczekiwań...a szczególnie zawiedli w kolejnosci: Berensztajn, Lachowski, Wierzchowski, Piątkowski.

ZNOWU NIE POTRAFIMY POKONAĆ U SIEBIE druzyny z wyzszej półki - WSTYD

Przypomne ze Tochela odwołali po jednym remisie i porazce na wyjezdzie. Jeszcze tak troche i taki sam los sppotka Bialka jak nie trafi do tych PSEUDOGRAJKOW
Sir

Postprzez Solano 2006-08-19, 6:47 pm

Przyleciałem zobaczyłem i nic się nie zmieniło bez napinki dno i jeszcze raz dno, awans chyba mozna zapomnieć,utrzymanie tak i co znowu co dalej, szkoda słów!
Solano

Postprzez sprzedawca_cebuli 2006-08-19, 6:52 pm

znowu zaczynaja sie wpisy ze trza nadal wierzyc? ze to poczatek? ...... co napiszecie po sezonie? ze trzeba wiezyc ze w nastepnym sezonie? ktory to juz bedzie kolejny? GRA SIE O AWANS OD POCZATKU!!!! a poczatek sezonu jest jak z koszmaru! albo sie przebudza albo kary finasowe powinni dostac zeby sie opamiteali Oni nie biora kasy za nazwiska ale za gre!!!!!!!!!!
sprzedawca_cebuli

Postprzez martinho 2006-08-19, 7:02 pm

Czyżby znowu wina transferów??? Mało znani - żle, znani - jeszcze gorzej.O ile gra w polu w moim zaczyna wyglądać nieco lepiej, to zawodzi Ten, który miał być największym Hitem, a powoli zaczyna stawać się największym Kitem. 3 mecz 6 wpuszczonych brame, z czego 5 "za kołnierz", które przede wszystkim obwniniają bramkarza. Po trzech meczach, może w końcu czas na zmianę na poozycji bramkarza. Może pewność siebie i nie zagrożona pozycja powoduje , że bramkarz nie potrafi utrzymać pełnej koncentracji do końcowego gwizdka? Coś musi tą drużyną wstrząsnąć, bo potencjał jest ale efektów z tego nie ma.
martinho

Postprzez olo69 2006-08-19, 7:05 pm

Dzisiaj tylko Kosciukiewicz, Chwalibogowski, Lachowski, Folc byli zawodnikami którym mozna podziekować za grę.
W drugiej połowie wyraxnie brakło siły naszym zawodnikom - ciekawie co powie o tym trener. Piatkowski którego chwaliłem za gre z arabami w sparingu - dno, nadawał sie do zmiany po 20 minutach - gdzie jest Skrzypek i dlaczego nie gra.
na początku tego tematu wpisałem sie że jesli nie wygramy to potrzebne beda zmiany - i juz widać, ze są bo druzyna nie ma siły grać 90 minut.
Obysmy z Ruchem nie doznali upokorzenia jak pisałem wczesniej, bo błedy trenera były w tym meczu ogromne niepotrzebne były zmiany napastników tylko pomocników (ile wslizgów miał w dzisiejszym meczu Berensztajn) bo jesli on jest tylko po to zeby strzelać wolne to chyba nieporozumienie.
do zmiany nadawali sie Berensztajn i Piatkowski a nie Lacha i Folc.
ilu na boisku było Zagłebiaków - a ilu zawodników którzy z tym klubem identyfikuja się gdy kasa wpływa im na konto.
olo69

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack