Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ZawiszaSA napisał(a):powiem tylko tyle ...600-700 ludzi na meczu z Zagłębiem ==> LOL :lol: radzę wizytę u okulisty. Jak można byc na stadionie na którym jest 3-3.5 tys ludzi i twierdzić, że było ich 600? Przeciez to absurd. 600 osób to siedzi na każdym meczu na trybunie krytej..
ZawiszaSA napisał(a):powiem tylko tyle ...600-700 ludzi na meczu z Zagłębiem ==> LOL :lol: radzę wizytę u okulisty. Jak można byc na stadionie na którym jest 3-3.5 tys ludzi i twierdzić, że było ich 600? Przeciez to absurd. 600 osób to siedzi na każdym meczu na trybunie krytej..
zeta napisał(a):Żal mi was - "kibice" z Sosnowca, że słuchacie palantów z IV ligi a nie macie własnego zdania.
Ban.zeta napisał(a):Ktoś tobie każe je czytać? Ale mnie przygniotłeś!!! Umiesz czytać!!! Ale racja, bo po 3 klasach podstawówki już się czyta sylabami - więc gratuluję ukończenia 3 klas w podstawówce!!! BRAWO!!!
zeta napisał(a):No i kolejny przykład jednego z ulubionych tekstów "kibiców" Zawiszy IV ligowego:
"W Bydgoszczy większość ludzi nie akceptuje nowego Zawiszy".
Wy jesteście ich niewolnikami czy sługami bo nie wiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników