Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
HATI napisał(a):RaRy napisał(a):Kuźwa a ja chciał bym przypomnieć ze temat o sprawach kibicowskiich jest w innym dziale !!
Masz zupełną rację to jest temat meczu a nie wykłucania się.
Nie będę się rozpisywał nad sytuacją panującą w Bydgoszczy,bo większośc z was ją zna.
Ale jak czytam tych debili że oni sa kibicami Zawiszy to normalnie mnie rozpierdala coś od środka.
Co oni wiedzą o kibicowaniu? Albo inaczej o miłości do swojej drużyny.Jak to cXXXX sezonowe-jak hydro by spadło o ligę niżej to nikt nie będzie na to chodził.
Ja nie mówie że u nas jest kolorowo.Jest nas teraz- tych gotowych na wszystko- może z 300 może z 500,ale będziemy walczyć o nasze bo Zawisza jest bydgoski,jest nasz a nie karierowiczów,polityczków i innych gadów.Jeszcze jedno jest pewne że mamy poparcie wielu tzw.pikników którzy nie chodzą na to II ligowe gówno,bo wiedzą coś o słowie HONOR.
Dzięki Zagłębiacy i przywitajcie te ścierwa w odpowiedni sposób.
HATI napisał(a):Ty jestes zwykłą szmata, jak ktoś zobaczyz na waszej stronce fotki z ostatniego meczu, gdzie chwalicie się że byli wszyscy od was, to czemu piszesz że was jest 300-500, was zaledwie było 120 a nadodatek połowa to gapowiczów, hehe i ty masz honor, prawdziwy kibic kocha swoją drużyna, wy popsuliście w bydgoszczy piłkę nożną fuj od zawiszy sp, nikt z tym stworem i debilami nie chce mieć nic wspólnego, czemu teraz na swojej stronce szukacie ludzi żeby przychodzili na mecz czemu 60% od was się odruciło no czemu, przeciez wy nawet nie wiecie na koniec meczu jaki jest wynik tylko szukacie bijatyki. I jeszcze jedno napisz czemu chodzisz na IV lige jesli to jest klub 100% z konina ?? przeciez wy nie popieracie takich stworzeń ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników