LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2006-08-11, 12:54 pm

Nie, hymnu nie śpiewałem.
Nie mniej wyjazd udany z każdej strony. Trwał on od wyjścia z domu do ponownego wejścia 83 godziny. To co tam widzieliśmy przeszło najśmielsze wyobrażenia. Na Ukrainie wszystko jest ogromne: odległości, pociągi, dworce, rzeki i bieda. W miarę bogate miasta kotrastują z ubogą prowincją. Sam wyjazd okazał się taniusi i wesoły. Mecz jak mecz - doping na wysokim poziomie, konkretne śpiewy i jaja z miejscowych. Sumując - oby więcej takich wypraw.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Tomano 2006-08-11, 1:48 pm

W porownaniu z Rosja te wszystkie wymienione przez Ciebie rzeczy na Ukrainie sa maluskie :lol:
Tomano
Adventure Group

to jedz do Rosiii..

Postprzez mariusz76 2006-08-11, 4:31 pm

Ja mu zazdroszcze, napewno było fajnie! :twisted: :twisted:
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-08-11, 9:40 pm

http://www.legialive.pl/news.php?NewsID=19124

Elton prowadził po alkoholu

Elton Brandao został w piątek odsunięty od pierwszego zespołu Legii Warszawa. To efekt pozasportowego przewinienia Brazylijczyka, który minionej nocy został złapany na jeździe samochodem pod wpływem alkoholu. Władze i biuro prasowe klubu odmówiły komentarza w sprawie odsunięcia Eltona. Incydent z jego udziałem wyjaśniła natomiast rzeczniczka komendy rejonowej policji VI, obejmującej Pragę Płn., Białołękę i Targówek. "Piłkarz został około trzeciej rano zatrzymany do rutynowej kontroli. Okazało się, że w organizmie miał 1,4 promila alkoholu.
Jego samochód został odholowany na policyjny parking. Natomiast sam zawodnik, zachowujący się bardzo grzecznie, został zwolniony do domu" - powiedziała sierżant Agnieszka Hamelusz.

Eltonowi Brandao grozi do dwóch lat pozbawienia wolności lub okresowy zakaz prowadzenia pojazdów. Wkrótce zostaną mu przedstawione zarzuty.

Źródło: PAP
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez olo69 2006-08-11, 9:47 pm

WOJTEK napisał(a):Nie, hymnu nie śpiewałem.
Nie mniej wyjazd udany z każdej strony. Trwał on od wyjścia z domu do ponownego wejścia 83 godziny. To co tam widzieliśmy przeszło najśmielsze wyobrażenia. Na Ukrainie wszystko jest ogromne: odległości, pociągi, dworce, rzeki i bieda. W miarę bogate miasta kotrastują z ubogą prowincją. Sam wyjazd okazał się taniusi i wesoły. Mecz jak mecz - doping na wysokim poziomie, konkretne śpiewy i jaja z miejscowych. Sumując - oby więcej takich wypraw.

byłeś w knajpie przy tych śpiewach gdzie w tle była flaga Zagłębia (z avika z Legia live)
olo69

Postprzez mlody1906 2006-08-12, 11:54 am

Tak olo - ktos ta flage podnosil :wink: Ogolnie to wesola atmosfera tam panowala.
Pol miasta mozesz przejechac minibusem za 65 groszy a trolejbusem jedziesz za 30 groszy :D To sie nazywa komunikacja miejska!
mlody1906
Adventure Group

Postprzez wieszczu 2006-08-12, 9:32 pm

PIŁKA NOŻNA
Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec.
Tak właśnie nazywa się ten dział naszego forum.

W związku z tym mam pytanie.
Co w tym dziale robi temat o Legii,jak również wiele innych tematów bezpośrednio nie związanych z Zagłębiem?
Jest jeszcze taka część forum jak "NIE TYLKO O ZAGŁĘBIU" i to tam powinno być ich miejsce.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez emdżej 2006-08-12, 9:52 pm

Ten temat istnieje tu od 9 kwietnia 2003 roku i nikomu jak do tej pory nie przeszkadzał :?
emdżej

Postprzez wieszczu 2006-08-12, 10:11 pm

Nie w tym rzecz,czy komuś to przeszkadza czy nie.
Forum po to jest podzielone na odpowiednie działy,aby miało swoją przejrzystość i co za tym idzie należytą jakość.
Jest jasno zdefiniowane:"wszystko co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec",więc jak się mają do tego inne tematy,nie dotyczące akurat Zagłębia.Być może faktycznie większości forumowiczów to nie przeszkadza,ale na pewno są także osoby,które to delikatnie mówiąc drażni.
Tematy "nie zagłębiowskie" powinny zostać przeniesione do hyde parku.

Jakoś nie znalazłem na stronie Legii,w dziale związanym tylko i wyłącznie z warszawskim zespołem tematu dotyczącego Zagłębia.I to jest akurat logiczne.
Ostatnio edytowano 2006-08-12, 10:50 pm przez wieszczu, łącznie edytowano 1 raz
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez ***Psześmiefca*** 2006-08-12, 10:49 pm

Ej wieszczu, ten temat jest dużej na tym forum jak ty to skoncz piepszyc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
***Psześmiefca***

Postprzez Soyer 2006-08-12, 10:51 pm

wieszczu napisał(a):Nie w tym rzecz,czy komuś to przeszkadza czy nie.
Forum po to jest podzielone na odpowiednie działy,aby miało swoją przejrzystość i co za tym idzie należytą jakość.
Jest jasno zdefiniowane:"wszystko co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec",więc jak się mają do tego inne tematy,nie dotyczące akurat Zagłębia.Być może faktycznie większości forumowiczów to nie przeszkadza,ale na pewno są także osoby,które to delikatnie mówiąc drażni.

Jakoś nie znalazłem na stronie Legii,w dziale związanym tylko i wyłącznie z warszawskim zespołem tematu dotyczącego Zagłębia.I to jest akurat logiczne.

Dwa lata temu zalogowales sie na tym forum. Temat dziala dluzej i dopiero teraz na to zwrociles uwage? Troche dziwne...
Soyer
Moderator

Postprzez wieszczu 2006-08-12, 10:57 pm

Prześmiewco.
Wieszczu z kolei jest na tym forum dłużej niż Ty,więc idąc Twoim(nawiasem mówiąc bardzo wyszukanym) tokiem myślenia to w ogóle nie powinieneś się wpierd...... w temat! :lol: :lol: :lol:

Soyer
Zwróciłem uwagę wcześniej,ale teraz jakoś mnie to bardziej drażni :wink: .
Poza tym-obiektywnie czy nie mam trochę racji?
Ostatnio edytowano 2006-08-12, 11:01 pm przez wieszczu, łącznie edytowano 1 raz
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez ***Psześmiefca*** 2006-08-12, 11:00 pm

A ja tu nie dyktuje żadnych warunków a ty jak tak czytam to jesteś jakiś w gorącej wodzie kąpany :lol: :lol: :lol: Przeszkadza ci temat to nie czytaj tego i tyle, wez se dres wyprasuj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
***Psześmiefca***

Postprzez wieszczu 2006-08-12, 11:09 pm

Prześmiewco tylko przez grzeczność jeszcze raz ci odpiszę.Nikomu nic nie narzucam tylko delikatnie zasugerowałem,aby w/w tematy przenieść do hyde parku.Jeśli przeczytałeś i dobrze zrozumiałeś(w co wątpię) to do spania.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez LucasUSA 2006-08-13, 1:47 am

Wieszczu, w hyde parku to mozesz sobie zalozyc temacik o Lechii.
Jakos nikomu do tej pory nie przeszkadzalo - nie chcesz, nie czytaj. :?

A w temacie - miejmy nadzieje, ze Belchatow to byla tylko czesc przygotowan przed sroda 8)
LucasUSA

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna