PROMOCJA ZAGŁĘBIA

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez DaMi 2006-08-09, 5:22 pm

Tak może troszkę OT ale dzisiaj przeczytałem że działacze z Poznania każdemu fc Lecha dofinansowują połowe wyjazdu na mecz który będzie rozgrywany przy Bułgarskiej jedynym warunkiem jest pełny autokar ( 40 osób ) i jeszcze muszą tydzień wcześniej przedstawić koszt wynajmu autokaru. Zrobili też konkurs dla najlepiej jeżdżącego fc ... zwycięsca tego rankignu będzie miał pokryty w 100% autokar na wybrany wyjazd Kolejorza w rundzie wiosennej sezonu 2006/07 drugie miejsce 75% a trzecie 50%. Jest też konkurs dla osób które zaliczą komplet wyjazdów w rundzie jesiennej. każdy kibic musi udokumentować swoją obecność zdjęciem. Nagroda to fundowany wyjazd na wybrany mecz Lecha oraz pamiątki.
DaMi

Postprzez mdc dg 2006-08-09, 7:33 pm

Inny świat, inne podejście do kibiców :roll: Naprawde jestem pod wrażeniem takiej inicjatywy ze strony działaczy Lecha.Tylko pozazdrościć :wink:
mdc dg

Postprzez damian_2006 2006-08-09, 8:30 pm

A czy z Ujejsca tez bedzie ,bo jest tam duzo chlopakow kturzy by mogli jechac tylko trzeba ich zachecic
damian_2006

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-10, 11:25 am

nie narzekajcie bo w innych klubach nie robią nic! Uważam że i tak jest nieźle jak na poczatek i może będzie się to rozwijać w przyszłości... ale sami widzicie że teraz było 10 osób chociaż 50 darmowych wejściówek czekało! dużo krzyku... jak zawsze... pozatym FC lecha chyba są nieco lepiej zorganizowane niż Nasze
problematyk-ziom

Postprzez CharoN^ 2006-08-10, 11:43 am

Akcja musiała nie byc odpowiednio nagłośniona wśród Zagłębiaków z Zawiercia, bo chyba więcej osób w tym mieście sympatyzuje z Zagłębiem...

W każdym razie pierwsze koty za płoty. Nagłośnieniem promocji powinni zając się mieszkańcy miast, których w danym meczu promocja dotyczy (poprostu Ci najbardziej aktywni). Trochę plakatów (chociaż te mogą byc zrywane, to zawsze ktoś je zauważy, a informacja idzie dalej), nawet głupie łańcuszki na gg, czy powiadomienie znajomego w byle jaki sposób. Niech to będzie taka wewnętrzna sprawa każdego z tych FC (...nie wiem czy wszystkie te miasta można tak nazwac, bo 10 osób z Zawiercia to taki marny FC...).
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-10, 12:29 pm

a z Olkusza jak ktoś powiedział... 4 są pewne... czyli zostało im jeszcze 46 do znalezienia... I w tym momencie (zgodzę się z przedmówcą) największą role odgrywają Ci, którzy regularnie czytają forum, niech sciagają znajomych, którzy nigdy nie byli na meczu bo właśnie po to jest ta akcja i PROMOCJA ZAGŁĘBIA!

Ludzie którzy nigdy nie byli na meczu widząc nawet taki plakat nie pojadą sami (bo się boją, bo nie wiedzą wszystkiego o dojezdzie, gdzie stadion dokładnie itp) dlatego musi być jakiś "przewodnik" czy osoba obeznana w tym temacie! Najlepiej by było żeby wszyscy chętni (w końcu to góra 50 osób) skontaktowała sie z "przewodnikiem" telefonicznie co do miejsca zbiórki i wszysyc razem zjawili się na Ludowym a nie każdy na własną ręke...
problematyk-ziom

Postprzez damian_2006 2006-08-10, 1:18 pm

z Ujejsca powino przyjechac duzo osob osobiscie wiem ze 6 osob juz sie wciagla dzieki mnie i chdza nawed jak sie zaplaci ale przypuszczam ze wszsycy by chetni chodzili jak by bylo za darmo znam tam duzo osob i sa chetni tylko trzeba ich zachecic i potem by chodzili na jakis wazniejszy mecz plakaty bym zrobil podal koledze porozklejal by na forum by sie oglosilo i 50 osob by moglo byc za malo
damian_2006

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-10, 1:33 pm

damian_2006 napisał(a): ale przypuszczam ze wszsycy by chetni chodzili jak by bylo za darmo znam tam duzo osob

jak by wszystkie mecze były dla wszystkich za darmo to by chyba na większości stadionów był komplet :lol: a to ma być promocja i w jej ramach 1 mecz jest za darmo więc też chyba nie ma powodów do narzekania, może sie komuś spodoba i zamiast 6 zacznie jezdzić 10 regularnie... a to też coś ;)
problematyk-ziom

Postprzez Sim 2006-08-10, 1:35 pm

CharoN^ napisał(a):Akcja musiała nie byc odpowiednio nagłośniona wśród Zagłębiaków z Zawiercia, bo chyba więcej osób w tym mieście sympatyzuje z Zagłębiem...

akcja była słabo nagłosniona to fakt było nas mało z tym ze wielu kibicom coś akurat wypadło w ten dzień i jeszcze ta pogoda wtedy :roll: wiem ze to sa głupie wytłumaczenia ale 10 najwierniejszych pojechalo a naprawde mialo byc duzo więcej
Sim

Postprzez ASTER 2006-08-11, 11:27 pm

damian_2006 napisał(a):z Ujejsca powino przyjechac duzo osob osobiscie wiem ze 6 osob juz sie wciagla dzieki mnie i chdza nawed jak sie zaplaci ale przypuszczam ze wszsycy by chetni chodzili jak by bylo za darmo znam tam duzo osob i sa chetni tylko trzeba ich zachecic i potem by chodzili na jakis wazniejszy mecz plakaty bym zrobil podal koledze porozklejal by na forum by sie oglosilo i 50 osob by moglo byc za malo

Ujejsce to DG :wink:
ASTER

Postprzez Mateus 2006-08-12, 12:22 am

Fajny pomysl... :)
Czekamy na naszą kolejkę.
Mateus

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-12, 5:12 am

Moim skromnym zdaniem, najwiekszy problem jest w komunikacji! Z miast, miasteczek i (niech nikt nie poczuje się urażony) wioch w ZD nie ma dobrego dojazdu do Sosnowca i do stadionu Ludowego :( I mówcie co chcecie... ale jadyną bezpośrednią możliwością dotarcia jest jazda pociągiem! Jak autobusy to góra do DG i przesiadki! Powiem szczerze ze Ci ludzie na każdym meczu maja wyjazd...

Myśle że PROMOCJA ZAGŁĘBIA była by lepsza kiedy to własnie w tych miastach 50 osób stawiała by się na zbiórke i autobusem (autokarem) DARMOWYM przyjezdzali by pod stadion gdzie normalnie musieli by kupić bilety oczywiscie po meczu zostawali by odwiezieni ;)
problematyk-ziom

Postprzez DaMi 2006-08-12, 7:16 am

Chłopaki zawsze mogą sobie załatwić np. busa a to nie jest taka trudna i kosztowna sprawa wystarczy troszkę ruszyć głową :wink:
DaMi

Postprzez WOJTEK 2006-08-12, 7:46 am

Albo zapytać tych, którzy się na tym znają.
By wyszło wszystko dobrze MUSZĄ nam pomóc osoby z tych miast. Przecież my nie znamy kibiców z tych miejsc, nie wiemy gdzie bywają i w końcu miejscowym łatwiej porozwieszać plakaty. My ze swojej strony zrobiliśmy prawie wszystko.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Sim 2006-08-12, 8:06 am

Cieszcie sie chłopaki ze sa chociaz te darmowe bilety bo w nie wielu klubach sa takie rzeczy chyba , ja na dojazd nie narzekam wsumie dojazd kosztuje mnie okolo 13 zł takze nie jest tak najgorzej , a co do wypowiedzi Wojtka masz racje ty i puzon niemacie sobie nic do zarzucenia to wina nas ze nie rozgłosnilismy tego aż tak bardzo ale nastepnym razem napewno bedzie lepiej
Sim

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice