Piast Gliwice - Zagłębie Sosnowiec 28 lipiec, 20:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez kibic z gliwic 2006-07-29, 1:43 pm

Panowie po co te obrazanie sie wzajemne ? Fakt ze nie przepadamy za soba (delikatnie mowiac) nie oznacza ze musimy sie wyzywac i napinac na necie.
Chcialbym tu napisac ze po wczorajszym meczu chyba niektorym osobom sie troszke zagotowalo w glowie po tej wygranie ;) Jeszcze caly sezon przed nami wiec po 1 kolejce nie mozna mowic ktora druzyna jest najlepsza i kto awansuje . Zycze sobie zeby to byly i Piast i Zagłebie :P

Na koniec dodam ze na naszej stronie mozecie sobie sciagnac bramki z meczu.

Pozdro dla wszystkich i samych zwyciestw , no oprocz meczy z nami :P
kibic z gliwic

Postprzez Gilardino 2006-07-29, 2:32 pm

Nie pochwalam, ale... Lepiej teraz taki mecz przegrać, niż w decydującym o awansie momencie !!! houk
Gilardino

Postprzez Leyton 2006-07-29, 4:43 pm

Kiedy kibice na stronie głównej zadają pytania nowym piłkarzom przychodzącym do naszego klubu, często pada pytanie w stylu "czy wiesz czym dla Zagłębiaków są mecze z drużynami ze Śląska?"

Sami sobie teraz na to pytanie odpowiedzcie.
Leyton

Postprzez slawojka 2006-07-29, 4:46 pm

Totalny kataklizm... :cry:

P.S. Nie zakladam więcej tematów.... Wojtek, daj mi bana :cry:
slawojka

Postprzez Degland 2006-07-29, 5:11 pm

ta klatka to jedno wielkie nieporozumienie,
wynik katastrofa [ale to już historia]
jedynie nasz doping był OK,pozdro dla obecnych
Degland

Postprzez wieszczu 2006-07-29, 5:47 pm

Każda porażka boli,jedna mniej druga bardziej.Jednak przegrana ze śląskim zespołem ma dla nas zawsze wymiar szczególny;traktowana jest jak upokorzenie.Wczoraj takiego upokorzenia niestety doznaliśmy.Ciężko to przychodzi strawić,ale nie można spowodować,aby ten mecz tkwił w nas przez dłuższy czas a w piłkarzach tym bardziej.Należy jak najszybciej się podnieść i podjąć walkę,walkę zwycięską.I tylko zwycięstwo w najbliższych meczach pozwoli zapomnieć o gliwickim koszmarze.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez Piast Gliwice 2006-07-29, 5:47 pm

Mecz był ciekawy bo aż 4 bramki dla jednego zespołu, piast napewno nie grał słabiej niż zaglebie bo by tyle nie wygrali sam wasz trener to potwierdzil wiec nie oszukujcie sie dalej bo to nie ma sensu jest jeszcze 33 mecze wiec wszystko moze sie zdazyc... co do tego ze zaglebie ma wejsc do 1 ligi to sie nie spelni.Piast w ubiegłym sezonie wszedlby gdyby nie odjete 10 pkt (mialby drugie miejsce egzekwo z ŁKSem, ale z nim wygral 1:0).Ale z drugiej strony zagłebie to godny przeciwnik.Zycze wam abyscie mieli 4 miejsce ;p
Piast Gliwice

Postprzez rossoneri 2006-07-29, 6:08 pm

wstyd okropny wstyd nie rozumiem dlaczego w sparingach gra Paczkowski a przychodzi do meczu i Bialek robi eksperymenty z Adzemem nie wiem tez dlaczego nie gra nasz najlepszy pilkarz Pach i czy ta choroba to nie cos innego widac jak wazny jest Teresa i jego brak KLoda w srodku to pomylka Bednar tym bardziej nie nadaje sie na obronce jest fatalnie ale to tylko jeden mecz i nie ma co robic tragedii tylko jak najszybciej zapomniec o tym meczu
rossoneri

Postprzez Mao Zedong 2006-07-29, 6:13 pm

Macie może link to tego jak Białek opieprzał naszych piłkarzy. Bo byłem na tym meczu i nic nie było słychać z tej głupiej ,,klatki"
Z góry dzięki

A co do meczu to fakt, że nasi ,,kopacze" nie zagrali rewelacyjnie. Ale gdyby nie ta stracona przypadkiem bramka czuje, że byłoby dobrze.
Sędzia jak dla mnie powinnien od razu pojechać do Wrocławia... niestety gdyby nie on to w 2 połowie gralibyśmy w 9. Nasi piłkarze pokazali, że mogą się uczyć grać w piłkę od Piasta... bo to co robili w po 46 minucie woła o pomste do nieba.. Co pare sekund faul któregoś z graczy Zagłębia
A to Berek, A to Hadis A to Piątek...
Ale z Miedzią może pokazą jak się gra i podziękują nam kibicom.

Cały Bieruń z Zagłębiem.
Mao Zedong

Postprzez zaglebie76 2006-07-29, 7:09 pm

Uważam że zimny prysznic przyda się wszystkim - piłkarzom i kibicom.Nie ukrywam że po transferach które przeprowadziło Zagłębie jak wielu myślałem że wszystko będzie "lekko łatwo i przyjemnie" - i do ekstraklasy.Lepiej że to ciśnienie spadło na samym początku ,teraz trener ma nad czym rozmyślać,bo okazało się że nie jest tak różowo jak myślał.
To był dopiero pierwszy mecz z 34 które musimy rozegrać w tym sezonie więc nie ma co panikować że nie ma szans na awans itp.W poprzednim sezonie też po słabszych wynikach pojawiały się takie głosy.I co?Zagłębie walczyło o awans do ostatniej kolejki - więc pesymiści wrzućcie na luz.

Teraz chodzi tylko o to żeby wyciągnąć odpowiednie wnioski z tej jakże bolesnej porażki i zareagować odpowiednimi zmianami składu/taktyki.Jeszcze cały sezon przed nami !

Ps:Ma ktoś ten link do "Białka z przerwy" :) ?
zaglebie76

Postprzez Leyton 2006-07-29, 7:56 pm

wieszczu napisał(a):Każda porażka boli,jedna mniej druga bardziej.Jednak przegrana ze śląskim zespołem ma dla nas zawsze wymiar szczególny;traktowana jest jak upokorzenie.Wczoraj takiego upokorzenia niestety doznaliśmy.

Sądząc po większości wcześniejszych postów, pisząc "dla nas" , miałeś chyba na myśli siebie i mnie, bo po reszcie towarzystwa wczorajsze upokorzenie jakby lekko "spłynęło".

Aha i jeszcze jedno, do niejakiego e-net, czy jakoś tak. Nie zawracaj głowy bankierowi swoimi głupimi pytaniami. Pod spodem masz linka. Tam z radością odpowiedzą ci na to i na wiele, wiele innych nurtujących cię pytań.
http://www.pszozino.org.pl/pliki/225.html
Leyton

Postprzez AUROCHS 2006-07-29, 8:19 pm

Mao Zedong napisał(a):Macie może link to tego jak Białek opieprzał naszych piłkarzy. Bo byłem na tym meczu i nic nie było słychać z tej głupiej ,,klatki"
Z góry dzięki

A co do meczu to fakt, że nasi ,,kopacze" nie zagrali rewelacyjnie. Ale gdyby nie ta stracona przypadkiem bramka czuje, że byłoby dobrze.
Sędzia jak dla mnie powinnien od razu pojechać do Wrocławia... niestety gdyby nie on to w 2 połowie gralibyśmy w 9. Nasi piłkarze pokazali, że mogą się uczyć grać w piłkę od Piasta... bo to co robili w po 46 minucie woła o pomste do nieba.. Co pare sekund faul któregoś z graczy Zagłębia
A to Berek, A to Hadis A to Piątek...
Ale z Miedzią może pokazą jak się gra i podziękują nam kibicom.

Cały Bieruń z Zagłębiem.

Ja rozumiem, pisaliśmy że stadion Piasta to dno, ale chyba nie takie żeby istniała możliwość usłyszenia tego co dzieje się w szatni, jeżeli siedzi się w klatce, więc nic dziwnego że nie słyszałeś :shock:

Pisałem wcześniej że nie widziałem dokładnie przebiegu spotkania, ale to że sędzia gwizdał faule świadczy o jakiejś tam ambicji i waleczności. Jak dla mnie to lepiej że chłopaki starali się i z tego starania wynikały faule niż żeby weszli na druga połowę i powtórzyli wynik z pierwszych 45 minut.
AUROCHS

Postprzez Esteban 2006-07-29, 9:13 pm

Chuliganka z Sosnowca pokazala nam gdzie nasze miejsce i mam nadzieje ze nasza chuliganka czegos sie nauczyla.wielkie pozdro jeszcze nam do Was brakuje.i chociaz mamy jakies niemieckie korzenie to przykro mi ze nie widzicie w nas Polakow i nasza walke i demonstracje Polskosci.nie jestesmy ruchem ani katowicami,nasze serce to Bialy Orzel na czerwonym tle
Esteban

Postprzez Codino 2006-07-29, 9:21 pm

Na TVP 3 są właśnie puszczane fragmenty z wczorajszego meczu.
Codino

Postprzez cala 2006-07-29, 9:29 pm

sciagnalem filmik z wczorajszego meczu i nie moge go obejrzec.
jest nieruchomy obraz nie wazne w ktorym momencie ustawie.
macie cos takiego????
ew doradzcie co zrobic.
dzieki
cala

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna