Mao Zedong napisał(a):Macie może link to tego jak Białek opieprzał naszych piłkarzy. Bo byłem na tym meczu i nic nie było słychać z tej głupiej ,,klatki"
Z góry dzięki
A co do meczu to fakt, że nasi ,,kopacze" nie zagrali rewelacyjnie. Ale gdyby nie ta stracona przypadkiem bramka czuje, że byłoby dobrze.
Sędzia jak dla mnie powinnien od razu pojechać do Wrocławia... niestety gdyby nie on to w 2 połowie gralibyśmy w 9. Nasi piłkarze pokazali, że mogą się uczyć grać w piłkę od Piasta... bo to co robili w po 46 minucie woła o pomste do nieba.. Co pare sekund faul któregoś z graczy Zagłębia
A to Berek, A to Hadis A to Piątek...
Ale z Miedzią może pokazą jak się gra i podziękują nam kibicom.
Cały Bieruń z Zagłębiem.
Ja rozumiem, pisaliśmy że stadion Piasta to dno, ale chyba nie takie żeby istniała możliwość usłyszenia tego co dzieje się w szatni, jeżeli siedzi się w klatce, więc nic dziwnego że nie słyszałeś :shock:
Pisałem wcześniej że nie widziałem dokładnie przebiegu spotkania, ale to że sędzia gwizdał faule świadczy o jakiejś tam ambicji i waleczności. Jak dla mnie to lepiej że chłopaki starali się i z tego starania wynikały faule niż żeby weszli na druga połowę i powtórzyli wynik z pierwszych 45 minut.