Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mezo napisał(a):Z meczu : Podobalo mi sie
...Nasza Legia : zwei
...Tamci : null :)
mlody1906 napisał(a):PARODIA - W KILKU ODSLONACH:
START: Wielbicieli Piotra Włodarczyka informujemy, że napastnik Legii jest dzisiaj kapitanem drużyny
4' Dośrodkowanie, Włodarczyk strąca futbolówkę głową, ale ta przechodzi obok dalszego słupka
21' Roger do Włodarczyka, ale ten przegrywa pojedynek z Bjornssonem
29' Teraz groźnie Włodarczyk wpadł w pole karne, uderzył, ale niestety niecelnie
48' Szala przedziera się prawym skrzydłem... Zagranie do Włodarczyka, który będąc sam na sam fatalnie się zachowuje w polu karnym
54' Edson, Edson, na lewej flance. Zagranie wprost na głowę NIEKRYTEGO Piotr Włodarczyka. Nędza składa się do strzału i uderza w swoim stylu.
58' Błąd Islandczyków. Piłka w powietrzu... pusta bramka... Włodarczyk.. Włodarczyk.. zdążył ledwo wrócić Larusson i napastnik Legii nie wpakował piłki do pustej siatki
61' Szala, Włodarczyk głową, ponownie niecelnie. Ehhh...
KONIEC:
62' Zmiana Legia: Piotr Włodarczyk - Dawid Janczyk
ps. Kazdy kto ogladal to wie, ze te slowa nie sa w stanie oddac tego jak slaby jest Wlodarczyk :roll: DNO!
wieszczu napisał(a):Niektórzy widzą już Legię w fazie grupowej LM.Wtedy ogarnia mnie pusty śmiech,ponieważ prawda jest taka,że kogokolwiek by nie wylosowali w trzeciej rundzie to każdy z obecnych tam zespołów jest poza zasięgiem Legii! Ludzie mogą sobie pisać i naiwnie wierzyć w to,że Legia zagrała na pól gwizdka.Jak dla mnie kompletna bzdura.Taki błazen jak np.Szala miałby problemy do załapania się do linii defensywnych Zagłębia.Postawy Włodara nawet nie warto komentować.Pan Szpakowski to już chyba sam nie wierzy w to,co mówi i te jego nieustanne zachwyty :lol: . W Doniecku minimum 0:3 w plecy,sami się przekonacie.A przecież Szachtar to żadne asy,ale na Legię w zupełności wystarczy.
I żebym został dobrze zrozumiany:nie życzę Warszawiakom żle,wręcz przeciwnie.Też chciałbym widzieć polski klub w LM,tylko jedno pytanie-PO CO? Kompromitacji w polskim futbolu ci u nas dostatek!
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack