przez lwowiak 2006-07-27, 9:00 pm
tak mi sie panowie wydaje, ze 200 osob i nie macie sie co pchac w wiecej bo wiecej nie wejdzie :idea: (chodzi o wejscie do klatki)
Ruch kiedys przyjechal w 100 czy 150 bo tyle mieli biletow, a reszta dojechala pod stadion, ale nie zostala wpuszczona wiec wszyscy zgodnie (razem z tymi w klatce) opuscili sektor i pojechali do domu..
mam oczywiscie nadzieje, ze wpuszcza wszysytkich ktoryz przyjada z Sosnowca do Gliwic i jezeli ode mnie by to zalezalo to udostepnilbym sektor obok klatki ( tam gdzie jest grupa piknikow) dla Was i chyba podobnie postopoliby wszyscy nasi kibice bo nie ma nic piekniejszego niz glosny obustronny doping, tymbardziej, ze to nazs pierwszy mecz ligowy przy nowym sztucznym oswietleniu..
jak bedzie to zobaczymy jutro..
pozdrawiam
ps
monza probowac wchodzic brama glowna
moze byc i tak, ze beda sprawdzac dokumenty i moze byc ciezko z wejsciem dla innych, ale zawsze mozna sprobowac albo po prpostu dogadac sie z kims z gliwic i jakos wejsc razem z nim
sam mam juz dogadane 3 osoby z Sosnowca, ktore wprowadze sam na stadion
jezeli bedzie taka mozliwosc to postaram sie dogadac jeszcze kilka osob i pomoc im wejsc na mecz razem ze znajomymi..
PILKA NOZNA DLA KIBICOW :!
pzdr