Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ManchesterUnited napisał(a):8 lipca 2006, 11:00 - Nowy Dwór Mazowiecki
Świt Nowy Dwór Mazowiecki 1-2 Polonia Warszawa
Bramki dla Polonii: Maciej Tataj 35 (k), 87
PTAQ84 napisał(a):o Dziedzicu możemy zapomnieć..
http://www.90minut.pl/news.php?id=429178
mały napisał(a):PTAQ84 napisał(a):o Dziedzicu możemy zapomnieć..
http://www.90minut.pl/news.php?id=429178
Nie rozumiem! Maiłeś jakiekolwiek złudzenia , że zawita do Nas? :roll:
MACIEK 86 napisał(a):Elokan wzmocnienie??Naprawde to przeciętniak jakich wielu w Polsce!! Zachwycacie sie jego techniką a ile razy widzieliscie go na żywo w akcji??Zdaje mi sie że ani razu!! W Pogoni nie prezentował sie zbyt okazale, na tle "brazyliskiej" drużyny, gracz przecietny!!(nie widziałem wszystkich jego występów w tej druzynie ale niektóre poprzez stacje C+ obejrzałem)
A oto jego "obfite statystyki" w rozgrywkach polskiej II i I ligi:
w barwach TSP 14 meczów i 3gole z tego 2 strzelone w końcówkach które ustalały wynik (w 72min z ŁKS na 3-0, z Radomskiem w 85min na 3-0 i z Mławą na 1-0 w 13min) + 2 mecze w PP
w barwach Pogoni 15 meczow (większośc z ławki rezerwowych) 2 gole (z Koroną na 2-1, i z Dyskobolia w 89min na 3-1) + 4 mecze ww PP i jeden golz ŁKS w 89 min znowu ustalając wynik meczu na 4-1
Łącznie 36 meczów 6 goli (tylko 2 bardzo ważne)!! Czy tak ma wygladać supersnajper, zawodnik który będzie stanowił o sile ataku Zagłębia :?:
A co on robił przezostatnie pół roku :?: Początkowo spóźnił sie na zgrupowanie ŁKS-u,lecz po namowach menadżera został w drużynie.Nie wystąpił w żadnym meczu na 2 ligowym froncie!!Dlaczego :?: Bo klubowy lekarz druzyny z Łodzi stwierdził u niego chorobre serca , wykluczajacą go z gry w piłke!!
rossoneri napisał(a):ja jestem za tym zeby Elokan zagral u nas bo i tak bedzie najlepszym napastnikiem w naszej druzynie i uwazam ze bedzie duzym wzmocnieniem co niektorzy lepiej niech sie przebudza to co ma Tadziu grac to tak jakbysmy grali w 10 jak ma nie byc nikogo to biore w ciemno Elokana moze go zobaczymy w przyszlym tygodniu w sparingach
MrCricket napisał(a):rossoneri napisał(a):ja jestem za tym zeby Elokan zagral u nas bo i tak bedzie najlepszym napastnikiem w naszej druzynie i uwazam ze bedzie duzym wzmocnieniem co niektorzy lepiej niech sie przebudza to co ma Tadziu grac to tak jakbysmy grali w 10 jak ma nie byc nikogo to biore w ciemno Elokana moze go zobaczymy w przyszlym tygodniu w sparingach
Nie róbmy z tego Elokana zbawcy Zagłębia. Jeszcze go nie widziałeś, a piszesz, że będzie najlepszym napastnikiem Zagłębia :shock: Jak mi wiadomo Elokanem nikt z 1 ligi się nie interesował, w przeciwieństwie do Zubanovica, którego jakoś udało nam się zatrzymać. Poza tym jak widać w statystykach supersnajperem to on nie jest i chyba nie ma obywatelstwa UE, co dodatkowo komplikuje sytuację. Z tą nagonką na Tyca, daj sobie spokój. Kilka miesięcy temu ciągle marudziłeś i odsyłałeś Chylaszka do Czarnych Sosnowiec, a teraz sam widzisz, że jeden z faworytów do awansu- Piast wziął go do siebie.
Elokana wziąć, jeżeli pokaże się z dobrej strony na treningach i sparingach. Nie sugerować się nazwiskiem, bo te jak uczy historia same nie grają. Żeby nie był to kolejny gwiazdor, który skasuje gruby pieniądz w kilka miesięcy za swoje nazwisko, spakuje walizki i poszuka kolejnego naiwniaka. Liczy się aktualna forma , bo w razie czego, Lacha też może grać w ataku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack