^m@rcin^ napisał(a):http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/hfc/fom_d.html?id=810057
zna ktos ta Pania ? :D
kmwtw :wink: pdk :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
adas napisał(a):TAK SIĘ SKŁADA, ŻE ZNA I TO BARDZO BLISKO, BO TO MOJA DZIEWCZYNA.^m@rcin^ napisał(a):http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/hfc/fom_d.html?id=810057
zna ktos ta Pania ? :D
YOOSHKY napisał(a):MrCricket. Nie chodzi mi o to ściśle że przed sniadaniem robimy pajacyki, ale głównie o podejście do sportu i rozwoju fizycznego. Nasza kultura fizyczna jest na samym dnie. Giertych bereciarz pierd... jeszcze chce zabrać godzine w-fu dzieciakom, o ktora przez caly miniony rok tak walczono....
Spojzcie na inne ligi (najwyższe): Francja 20 zespołów, Niemcy 18 zespołów, Hiszpania 20 zespołów, Włochy 20 zespołów, Polska? 16 - 6 miesięcy rozgrywek reszta przejebana...
Jakie szanse miałby w Polsce Klose, Podolski, Borowski, Smolarek? Powiem Ci ze mieliby szanse ale na gre w II ligowym Zagłębiu....
Gdzie sa boiska dla dzieciaków? Ja do dziś mam blizny na kolanch po betonie pod blokiem...
Franciszek Smuda powiedział, że jego zdaniem Polska reprezentacja miała za mało sparingów z mocnymi rywalami - czytamy w "Przeglądzie Sportowym".
- Jestem taki bandyta i jak mam sparować, to wolałbym z Brazylią, Czechami, Włochami. A jak mi wleją "piątką", to pójdę do Argentyńczyków i poproszę o następną. Ale przynajmniej wiem, jaki mam materiał, na co stać moją drużynę, a zawodnicy czegoś się uczą w takich meczach. Spotkania z Wyspami Owczymi, czy Arabią Saudyjską jeszcze nikomu nic nie dały - wyjaśnił.
slawojka napisał(a): Na chwilę obecną na trenera kadry prócz Kasperczaka nie widzę nikogo z polskim rodowodem.
Tomano, ja też mam nadzieję, że żadna z tych ofiar nie będzie trenerem. Więc zakład nie ma sensu. :wink:Tomano napisał(a):WOJTEK napisał(a):A ja widzę: Strejlau, Apostel, Piechniczek, Łazarek, może Engel albo Broniszewski.
O skrzynke piwa ze nikt z nich?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników