przez Lars 2006-06-11, 12:22 pm
Byliśmy najsłabsi z zespołów walczących o awans.
a co do oceny poszczególnych piłkarzy to:
Szymon Gąsiński - jak dla mnie na 5. dostał szanse, wykorzystał ją. gra pewnie. nr 1 w bramce na następny sezon
Robert Piętka - musi odejść :wink: dobry bramkarz na Podbeskidzie, Heko czy Radomiaka... i zawsze tą piłke wybijał przed siebie zamiast do boku. ocena 2
Dženan Hošić - 5. każdy wie kim jest Hosic dla defensyfy Zagłębia.
Błażej Jankowski - Panie Tochel, Panie Tochel kogoś to Pan sprowadził. ocena 1
Arkadiusz Kłoda - odkrycie tej rundy wg mnie. brawo Arek. 5-
Paweł Lisiecki - 2 razy zagrał by wszystkim pokazać że to za wysokie progi dla niego.
Tomasz Malinowski - i czemu Panie Tochel Pan go nie wystawiał? Brawo Tomek. ocena 4
Daniel Treściński - patrz Hosic
Vladimír Bednár - niewiem. podobno dobry, ale chyba kontuzjogenny
Krzysztof Butryn - patrz Błażej. Krzysiu ja cie prosze ty wróć do Mławy. 4 liga akurat twoj poziom. ocena 1
Bartłomiej Chwalibogowski -widać że Bartek sie rozwija, jest coraz lepszy. ocena 4
Daniel Chylaszek - waleczny, w przyszłym sezonie powinno być całkiem całkiem. napewno sie przyda. w tym sezonie jednak tylko +3
Marcin Lachowski - dla mnie to ciągle nie ten sam Lacha co przed kontuzją. 4, -4. Lacha szykuj się na nastepny sezon bo stać cie na więcej. myśle że nieodstawisz numeru i nieodejdziesz...
Marcin Morawski - Heko, Podbeskidzia i inne Radomiaki czekają. przeciętniak. ocena 3
Jacek Paczkowski - zaczyna fajnie sobie poczyniać.w tym sezonie 4, ale Jacek, obok Chwalibogowskiego i Maliny to dla mnie nadzieja na przyszły sezon.
Dawid Skrzypek - jak to Dawid, waleczny, szybki, ambitny. dla Dawida -5
Janusz Wolański - należy do tzw. szkieletu drużyny. bardzo przydatny zawodnik. Dla mnie -5
Piotr Bajera - pół roku na L4 i robimy nare. kolejny nie wypał K.T.
Tadeusz Tyc - przeciętniak.jeśli mamy budować zespół na 1 lige to Tadziu powinien być wyłącznie rezerwowym. przeciętny drugoligowiec: +3
Hadis Zubanović - 4. mogło być lepiej. ale to i tak chyba w tym momencie nasz najlepszy nasatnik. Hadis nie jest zły. Jesli dojdzie Kubisz, Trela czy Kanarski może z nimi stworzyć ciekawy atak. mimo wszystko Kubisz mi nie pasi, ale wkońcu Trener go zna z GKS-u wiec wie co jest wart.
Krzsztof Tochel - Pan K.T. chyba troche sie podpalił. nie tak to miało wyglądać. chyba w Polsce trenerzy jednak nie mogą długo pracować w jednym klubie. i te transfery: Jankowski, Bajera, wczesniej Malocha, Warakomski etc etc
Janusz Białek - bardzo spokojny, zrównoważony trener, z którym wiąze ogromne nadizeje na przyszły sezon. Ten człowiek chyba potrafi to poukładać i wprowadzić nas do Ekstraklasy. obym miał racje.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE