Mistrzostwa Świata 2006

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez tetes 2006-06-09, 10:19 pm

Szkoda wyniku i niewykorzystanych sytuacji: 2 słupki i nie uznany gol niby spalony
:( :( :( :( :(
tetes

Postprzez SLIM 2006-06-09, 10:21 pm

Więc mamy powtórkę z rozrywki. Cztery lata temu najpierw tez0:2 z gospodarzami, później w plecy zgodnie z planem z teoretycznie najsilniejszą Portugalią, a na koniec mecz o pietruszkę oczywiście wygrany.
Sercem jestem z Kadrą, ale rozum mówi że chłopaki wróca do domu po trzech meczach.I bedzie podobnie jak w Korei.

Aby jutro ZAGŁĘBIE zagrało mądrze jak Banany, a Jaga nieporadnie jak dziś Orły Janasa.
SLIM

Postprzez MACIEK 86 2006-06-09, 10:26 pm

Ciekawe co teraz powiedzą??Co im przeszkadzało??Może sędzia bo uznał gole dla Ekwadoru?? Po co była ta cała szopka z treningami??Zamknięte bo ćwiczą rozwiazania stałych fragmentów gry. I co ani jeden dobry rzut rożny czy rzut wolny.Z takim poziomem gry to z Kostaryką też dostaniemy 2-0, a piłkarze i tak dostana pieniądze za to że ośmieszaja nie tylko siebie ale całą polska piłke(mam na myśl historie polskiej piłki)

PS Troche sie uniosłem bo przez pseudokopaczy starciłem ostatnie pieniądze:(
MACIEK 86

Postprzez Lars 2006-06-09, 10:27 pm

cierpie :cry:

Ekwadorczycy byli drużyną bardziej dojrzałą, wykorzystali to co mieli, a mieli niewiele więcej od nas. jednakże wygrali zasłużenie.

Wracamy Do Domu:(
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez maras24 2006-06-09, 10:29 pm

jednym słowem TRAGEDIA pierwszy strzał na bramke w...85 min nasza obrona to jedno wielkie nieporozumienie zero pomysłu na gre..ehhh wpadka jak 4 lata temu..
maras24

Postprzez Wuzel 2006-06-09, 10:35 pm

jak oni to chceili wygrać? na stojaco :( Żurawski słabo, Radomski też, na plus Jeleń, Smolarek i Boruc. I co powiedzieć mają Ci co tam pojechali i stracilikupe kasy :( Wstyd
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez alisamyyen 2006-06-09, 10:37 pm

BOZE I Z CZYM DO LUDZI.EKWADOR 2 SENSOWNE AKCJE I POZAMIATANE.I NA CO MY LICZYMY JAKIE PUNKTY Z NIEMCAMI---SMIECH NA SALI Z KOSTARYKA WATPIE.SZKODA ZE TO NIE REPREZENTANCI TYLKO MY MUSIMY SIE WSTYDZIC ZA TO JAK GRA REPREZENTACJA.SZYMKOWIAK ZURAWSKI KRZYNOWEK TRAGEDIA.O NIEBO LEPIEJ JELEN I BROZEK..RESZTA WSTYD.CO DALEJ NIE MYSLE BO SZYKUJE SIE POWROT DO DOMU SZYBKO I TO BARDZO
alisamyyen

Postprzez Kamilsts 2006-06-09, 10:42 pm

No rzeczywiście Jeleń i Brożek to najlepsi zawodnicy ... :? :? :?
Grali 5 minut przy wyniku 0-2 może weźmiecie to pod uwagę ?
Najlepiej wystawmy atak z Niemcami stworzony z tej dwójki !

Cała drużyna była daremna i tyle. Gdzie Żurawski, Baszczyński, Sobolewski ? ... forma poszła w piździec. Tylko dlaczego ?

Staram się nie denerwować ale się nie da ! Wstyd !
Kamilsts

Postprzez mezo 2006-06-09, 10:46 pm

Ekwador w tym spotkaniu nic sobą nie prezentował. Tylko i wyłacznie dzieki postawie naszych reprezentantów wywieźli 3 pkt z tego meczu. Zurawski , Krzynowek, SZymkowiak, Bąk, Zewłakow, Jop - beZ forrmy !!
JEdynym ktory przynajmniej cos probowal zdzialac bym EBi Smolarek. Na nastepny mecz Janas powinien przgrupowac cala jedenastke. PRzedewszystkim gra 4-4-2 a nie jakies tam kombinowanie na tydzien przed mundialem. !! Mecz pokazal gdzie jest nasze miejsce. Cytat dnia:
"Drzwi do awansu nie sa jeszcze zamkniete" :shock: Gancarczyk , Jelen Brozek, Smolarek od 1 minuty na boisku w meczu z Niemcami. Reszta jest jedna wielka próznią... Czarno to widze. :? [/quote]
mezo

Postprzez PTAQ84 2006-06-09, 10:50 pm

dla mnie atak Smolarek Jeleń a w pomocy Kosa z Krzynówkiem na skrzydłach a w środku Szymek z Sobolem..honor ratuje nam dziś niewprowadzenie Rasialdo :D
swoją drogą przed meczem twierdziłem że dla mnie bardziej liczy się zwycięstwo Zagłębia z Jagą i niech tak pozostanie :)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Leyton 2006-06-09, 10:54 pm

Jedziecie po piłkarzach... i słusznie. Ale tworcą tego "Dream Teamu" jest Janas. I nie mam tu na myśli braku Frankowskiego czy Dudka, bo oni losów tego meczu pewnie by nie odmienili, ale na reakcję trenera na wydarzenia na boisku. Przeraża mnie to, że widząc co się dzieje na boisku nie robi nic. Zmian dokonuje jak jest już praktycznie po meczu.
Oczywiście Pan Trener zawsze powtarza: "odpowiedzialność biorę na siebie". Ale co to oznacza? Mniej więcej tyle co odpowidzialnośc polityków w tym kraju, czyli wielkie gówno.
Mecz, na który czekam odbędzie sie na szczęście dopiero jutro i dlatego ze względnym spokojem oglądałem dzisiejsze męczarnie bało-czerwonych.
PS. Przynajmniej na trybunach wygraliśmy
Leyton

Postprzez Kamilsts 2006-06-09, 11:02 pm

To prawda! Z tego możemy być wszędzie i zawsze dumni !
Na trybunach jesteśmy MISTRZAMI ŚWIATA ! :D
Dobrze że jest się czym pocieszyć ... oby do jutra i oby skończyło się odwrotnie !
Kamilsts

:-(

Postprzez gutek_siewierz 2006-06-09, 11:05 pm

oszukali Nas!

w I połowce mielismy grać jednym napastnikiem (Żurawskim) a nie graliśmy ani jednym...

Jak zaczeło sie sypać to od razu trzebabyło zagrać Ebim i Jeleniem na przodzie i może bylo by troche lepiej.

a Baszczyński to jest po prostu najlepszy.

a w dodatku Nasi kibice szukają kanciapy PZPNu i biegają dookoła stadionu, bo ponoc tam mieli im wydać bilety. I nikt nic nie wie. WSTYD panie listkiewicz, WSTYD. A koles z PZPNu handluje biletami po 1400 za sztuke. ZŁODZIEJE!!!

ehhh
gutek_siewierz

Re: :-(

Postprzez Leyton 2006-06-10, 12:19 am

"Fajnie, że padły bramki, szkoda tylko, że dwie dla ...... Goście wygrali zasłużenie, byli dziś lepsi. My zagraliśmy nerwowo. "

Nie żebym byl złosliwy, ale szybki quiz:
Czyje to slowa i po jakim meczu ???
Leyton

Re: :-(

Postprzez PTAQ84 2006-06-10, 7:07 am

Leyton napisał(a):"Fajnie, że padły bramki, szkoda tylko, że dwie dla ...... Goście wygrali zasłużenie, byli dziś lepsi. My zagraliśmy nerwowo. "

Nie żebym byl złosliwy, ale szybki quiz:
Czyje to slowa i po jakim meczu ???

pierwszy lepszy strzał Janas :roll:
PTAQ84
WOJKOWICE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna