Na mecz z Jagą wszyscy na BIAŁO!!!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: Koszulki

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-06, 11:37 am

NAPOLI napisał(a):Koszulki powinny byc zawarte w cenie biletu 2 czy 3 zeta wiecej nikogo nie zbawi a napewno ladnie by to wyszlo.

wyobraz sobie ze co poniektórzy mają białą koszulke... :roll:

jedyne co można to moim zdaniem zeby dla niekumatych co przyjdą w innych koszulkach była możliwość kupienia takiej naprzykład przy którymś stoisku czy straganie... po 4 zł naprzykład zeby troche "awaryjnych" sztuk było...
problematyk-ziom

Postprzez kobialka 2006-06-06, 11:57 am

jaaaaaa robicie nie wiem jaki problem!!!! ruszcie dupy do sklepu i kupcie zwykla koszulke nawet na jeden raz, przeciez to wiele nie kosztuje a jaki efekt moze byc.

juz niedobrze sie robi od tego marudzenia, wiekszosc jest przyzwyczajona do tego, ze sie pod nos wszystko podaje, moze jeszcze isc za was do sklepu, zakupic po koszulce za wlasna kase, zaniesc do domu i ubrac przy okazji delikwenta?????

wyluzujcie i jazda po koszulki !!!!!!
kobialka

Jestesmy zawsze tam gdzie nasza Jaga gra.......

Postprzez Lebster 2006-06-06, 12:43 pm

Postaramy sie byc jak w najwiekaszej liczbie.... Doping bedzie zajebisty....;)
I mam mala prosbe... podajcie mi link do zjecia waszego stadionu.... Z gory dzieki I do zobaczenia na stadionie :) (J) Szacunek...
Lebster

Postprzez YOOSHKY 2006-06-06, 2:45 pm

Se@net napisał(a):WOJTEK dobry pomysl z tymi maskami

Ty chyba to przewidziałeś i dodałeś do podpisu banner z gębami w maskach a do tego napis "Zagłębie Sosnowiec", chcesz powiedzieć że tak wyglądają kibice naszego klubu? Nie odpowiadaj bo to jest OT, poprostu nie bylo gdzie tego napisac.....

Macie tansze bilety, akurat na koszulke starczy i 2 zł na oprawę....
YOOSHKY

Postprzez Ader 2006-06-06, 3:55 pm

Greg1906 napisał(a):Czy Krzywy i Kamil założą białe koszulki? Jeżeli nie to jakie? Z góry dzięki za odpowiedź.

Będą bez ;)

Coś nasze miasto zamarło w czasie bo wg. baneru na ślimaku gramy 10 maja :D
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Martin1906 2006-06-06, 4:14 pm

10 maja wygraliśmy 3:0 z Polonią Bytom... więc czyżby wynik sie poworzyl?? A jeśli chodzi o koszulki , to byłoby dobrym pomysłem ustawić się przy stadionie. No ale wiem ze to nie jest łatwe. A ruszyć dupsko chyba każdy potrafi. pozdro
Martin1906

Postprzez NAPOLI 2006-06-06, 4:35 pm

Do Problematyk-ziom ja tez posiadam cos takiego jak biala koszulke to zaden problem ale napewno na meczu beda kolesie bez a co by szkodzilo gdyby te koszulki byly wliczone w cene biletu a zreszta najwazniejsza jest wygrana jak ktos chce to moze nawet wbijac w futrze licza sie tylko 3 punkty ii dobry glosny doping !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAPOLI
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2006-06-06, 7:48 pm

Widze Napoli, że nie rozumiesz. Wytłumaczę Ci łopatologicznie.
Nie da się doliczyć koszulki do ceny z kilku powodów:
1.Ktoś musiałby kupić te koszulki PRZED meczem a to oznacza, że ta osoba musiałaby WYDAĆ kupę kasy nie mając gwarancji, że to się zwróci. Dziwne, prawda ??? Ale takie są realia ekonomii.

2. Taka sprzedaż podpada pod przestępstwo gospodarcze. Przecież ktoś kto kupuje mógłby zażądać faktury/paragonu/rachunku. A kto miałby to wystawić ??
Na tym poprzestanę.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez NAPOLI 2006-06-06, 9:15 pm

dobra dobra Wojtek nie byc taki ekonom ja wszystko kumam tylko napisalem ze byloby fajnie gdyby dalo sie cos takiego zrobic i nie musisz mi tego wykladac panie wykladowco
NAPOLI
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2006-06-06, 9:22 pm

NAPOLI napisał(a):dobra dobra Wojtek nie byc taki ekonom ja wszystko kumam tylko napisalem ze byloby fajnie gdyby dalo sie cos takiego zrobic i nie musisz mi tego wykladac panie wykladowco
Nie wiem po co ten sakrazm ?? Skoro wiesz o co biega to powstrzymaj się przed wpisywaniem po 10 razy głupawych pomysłów.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-06-06, 9:43 pm

NAPOLI napisał(a):dobra dobra Wojtek nie byc taki ekonom ja wszystko kumam tylko napisalem ze byloby fajnie gdyby dalo sie cos takiego zrobic i nie musisz mi tego wykladac panie wykladowco

To może się tym zajmesz?
*FORUMDINHO*

Postprzez NAPOLI 2006-06-06, 11:33 pm

Wojtek dobra zakonczmy ta rozmowe niech ci co moga przychodza na bialo a ci ktorzy nie moga nie poprostu glosno dopinguja ok??i wszystko bedzie gitara.
NAPOLI
Żółta kartka

Postprzez NAPOLI 2006-06-06, 11:39 pm

FORUMDINHO* jesli mialbym tylko tyle sosu to no problemo ale niestety tak nie jest :( jedyne co moge zrobic to oddac beben w dobre rence jest calkiem duzy ale wymaka renowacji jesli jest ktos chetny to prosze pisac, moge zrobic jeszcze jedno jutro zaczynam klejic plakaty:)
NAPOLI
Żółta kartka

Postprzez Albion 2006-06-07, 1:26 am

Wojtek. Pomysł, nie głupi ale widać że u nas nie do zrealizowania. Na gksie wyszło bez zarzutu. Koszulke mieli wliczoną w cene biletu i dało się.
Po prostu podniesli cene biletu do ceny koszulki i za dziesieć zł. mieli bilet na mecz a koszulka niby gratis. Jesli ktos zapyta że u nas to byłoby już 17zł. no to co? Oni tez płacili 5 a tu nagle 10.
Mysle że cena nie gra roli a więcej osób byłoby chętnych do przyjścia właśnie z tego względu aby zobaczyć Ludowy na biało.
Pytasz kto wyłoży kase? A choćby z oprawy na Jage. Lepsza oprawa byłaby gdyby każdy kupił tą koszulke po 5 zeta, niż te race i wulkany.
Albion

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-06-07, 5:48 am

Albion napisał(a): Lepsza oprawa byłaby gdyby każdy kupił tą koszulke po 5 zeta, niż te race i wulkany.

Sory ale wulkanow nie bedzie :cry: :wink:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice