Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Wypowiedź Baniaka świadczy tylko o jego niskim poziomie intelektualnym.
kajetan1990 napisał(a):Jeśli Lacha sprzedał mecz to już nie jest zawodnikiem Zagłębia, przynajmniej nie powinien nim być. Kiedy Stanek razem z panem Baczyńskim zabawili się w handlowanie meczami znikneli w ciągu kilku dni. Mam nadzieje, że nasz kapitan nie popsuje nam opinii, bo jesteśmy jedną z nielicznych drużyn, która nie bawi się w handlowanie meczami.
Ludzie, trzymajcie mnie !!!!kajetan1990 napisał(a):Chodziło mi Soyer o to, że jeżeli piłkarz Zagłębia sprzedał mecz, to nie powinien być piłkarzem Zagłębia. Ale wcale nie mówie, że ktoś mecz sprzedał.
Widzę, że nie docierają do Ciebie fakty. c*** nas obchodzi co kto mówi. Wyobraź sobie taką sytuację: ktoś nagle mówi, że Ty zabiłeś kogoś. To co ?? Policja musi cię zatrzymać a sąd skazać. bo przecież nie wiadomo kto ma rację. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: .Moja propozycja dla Ciebie: daj sobie spokój z pisaniem na tym forum.kajetan1990 napisał(a):Chodziło mi o to, że chcieli kupić mecz :D Jedni atakują drugich. Hydrobudowa mówi, że im proponowali 80 tys. za odpuszczenie meczu, a nasi się wszystkiego wypierają i nie wiadomo kto ma racje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników