Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Stało się to po ataku Krzysztofa Smolińskiego. Uderzenie było tak mocno, że korkiem rozorał mi skórę buta. Na początku myślałem, że to nic groźnego, ale w piątek okazało się, że nie mogę na tę nogę stanąć.
problematyk-ziom napisał(a):Stało się to po ataku Krzysztofa Smolińskiego. Uderzenie było tak mocno, że korkiem rozorał mi skórę buta. Na początku myślałem, że to nic groźnego, ale w piątek okazało się, że nie mogę na tę nogę stanąć.
o jaki piątek chodzi? przecież wczoraj była środa a dziś jest czwartek? :roll:
a co do tego co napisał kolega powyżej... już chyba lepszy Butryn... jak wszedł to nie spie***ł tyle co J. wcześniej
Qba napisał(a):po pierwsze: a mial chociaz okazje spierdolic cos??
po drugie: wymien mi choc jedna sytuacje (od kiedy gra w Zagłębiu), kiedy zrobil cos pozytecznego/konstruktywnego??
a tak ogolnie to ja jestem uprzedzony do tego gracza i tyle, jakos nie mam powodow, zeby zmienic swoje stanowisko i mysle, ze, niestety, nie bede ich mial
pzdr
^m@rcin^ napisał(a):2:1 dla Hydrobudowy
Darian napisał(a):Sorry że Wam się wtrące ale Jankowski w pomocy to wcale nie taki głupi pomysł.Bo na obrońce to on wogóle się nienadaje, i zastanawia mnie co za geniusz trenerski go ustawił jako pierwszy na obronie?
Przemek26 napisał(a):.
Będzie 1:0 dla Zagłebia a bramka padnie w 89 minucie po raz pierwszy w tej rundzie z karnego podyktowanego dla Zagłebia :) :)
P.S. Kibice nie jadą ale relacja live będzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników