ZAGŁĘBIE - KSZO 31.05.06 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez ziaro85 2006-05-31, 10:35 am

Coz gradu bramek jednak bym sie nie spodziewal , no i qrde zas mowi sie ze to mecz o wszystko , a qrde jak da sie zauwazyc takie mecze naszym czesto poprostu nie wychodza , ale moze wreszcie bedzie ten jeden wyjatek??. Znow grmay z druzyna w kryzysie wiec hmm mam nadzieje ze nie bedzie powtorki z rozrywki i jednak wygramy btw. prawdopodobnie to tez moj ostatni mecz w tym sezonie , wiec tym bardziej milo by bylo jakby wygrali.
ziaro85

Postprzez janosikdg 2006-05-31, 1:29 pm

mam nadzieje że dzisiejszy sen sie nie spełni .... jak bedzie 0-2 to biore porażke na siebie :D:D
janosikdg

Postprzez UK 2006-05-31, 2:26 pm

Ja jestem dobrej myśli. 2-1 dla Gospodarzy! Nie ma innej opcji jak wygrana!
UK

Postprzez Kriss 2006-05-31, 3:26 pm

Powiem tyle ze juz 2 raz mnie nie bedzie...bo mam noge w gipsie ale kiedy mnie nie ma to Zaglebie wygrywa...i zycze im tego znowu :D

Nie bedzie to latwe..ale widze 1:0 dla naszych :twisted:
Kriss

Postprzez mlody1906 2006-05-31, 7:25 pm

Brawo Gasinski, brawo Chwalik, brawo Zaglebie - 2 polowa to niezla nerwowka, 3 punkty niezmiernie ciesza a 1.polowa tego nie zwiastowala...

Mam nadzieje, ze w Lodzi nie bedzie wala, szkoda ze Ci z "czuba" nie potracili punktow :(
mlody1906
Adventure Group

Postprzez PTAQ84 2006-05-31, 7:36 pm

jak to sie mówi: wróciliśmy z dalekiej podrózy :)
druga połowa to horror..ze trzy 100% sytuacje dla KSZO były efektem grania "na całego" ale w końcu się opłaciło i w tym sezonie ta nawałnica wpadła do bramki!! Gąsiński w II połowie mnie miło zaskoczył :) nie podał się do Kuszczaka..Zuban jak zawsze bardzo pracowity..Bajera niewidoczny..Lacha dobrze ale te sraty w środku..
a poza tym to.. śpiewajmy Hej sialala 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Sebastian 2006-05-31, 7:42 pm

Rzadko tu pisze, więc krótko i na temat.

Jankowski :!: Co :?: Ty wiesz co... :x :x :x
Sebastian

Postprzez mdc dg 2006-05-31, 7:47 pm

Musze się przyznać że po pierwszej połowie nie wierzyłem w naszych grajków a tu prosze :D Dzisiaj było widać zaangażowanie i ambicje na boisku ze strony Zagłębia.Wynik cieszy.Ale to co wyczyniał Jankowski to jest dramat :shock: Nigdy więcej dla niego :evil: Ten Gąsiński to też taki siatkarz jak Piętka :roll: Jest bardzo niepewny ale szczęście mu dzisiaj sprzyjało.
mdc dg

Postprzez laki 2006-05-31, 8:20 pm

W pierwszej połowie interwencje Szymka bardzo nerwowe i niepewne ,
acz kolwiek skuteczne, bramka na 0-1 bez winy bramkarza. to już nie
pierwszy błąd naszej obrony przy rzucie rożnym, zero krycia na drugim
słupku
laki

Postprzez Przemek26 2006-05-31, 8:26 pm

Nie chcę być świnia ale Jankowski juz dzisiaj powinien rozwiązać kontrakt w trybie natychmiastowym. Zszedł z boiska i zaczęło sie strzela nie Zagłebia. W obronie kiksy w ataku kiksy, temu Panu już dziekujemy za grę.
Co do meczu pierwsza połowa niezła przez 45 minut Zagłebie ciśnie niestety za chiny nie chce wpaść. Sędzia sorki ale niby to sędzia z OE a może podać sobie rękę z jego poprzednikami na Ludowym. Polscy sędziowie to śmiech na sali.
Widać było brak Teresy. No i JOKER Zagłębia - Malina. Wszedł i poszło . 1...2...3 i znów na topie. Mile zaskoczony jestem Morawskim wszedł nie na długo i trochę zamieszania na + zrobił. Dzisiaj chyba wszyscy poza Jankowskim zasłuzyli na wielkie brawa. Gąsiński pokoazał klase przy tych setkach KSZO, przy bramce chyba zbytnio nie miał szans. No i Dawid Skrzypek dał z siebie wszystko świetną grą. Bajera niewdoczny , Tadziu bije go o klasę. Tak naprawdę to mecz z KSZO był chyba próba generalną przed prawdziwym bojem o OE. Zawisza i Jaga. I kto wie czy mecz z Jagą a jak to napisałem na początku rundy wiosennej nie zadecyduje o bezpośrednim awansie.
Przemek26

Postprzez gothblack 2006-05-31, 8:35 pm

No cóż na początku napiszę,że jestem bardzo szczęśliwy i mile zaskoczony,że wygraliśmy ten mecz,a nie powinniśmy........KSZO ogólnie lepiej się prezentowało piłkarsko i całe szczęście,że tak bardzo w to uwierzyli i w to,że co drugi strzał nasz bramkarz albo puści albo wybije im pod nogi....,że przegrali na własne życzenie................Chciałem też podziękować naszym kopaczom za ambicję i wolę walki bo z umiejętnościami to było różnie....patrz Błażej i mimo wszystko Bajera i Lacha.....,a nasz golkipear to osobna sprawa......jego gra na przedpolu to TRAGEDIA!!!,a czepialiśmy się Marcina............,ale trzeba przyznać ,że w 2 sytuacjach wybronił nam mecz,ale chyba bardziej jest to wina napadziorów KSZO.................
gothblack

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-05-31, 9:21 pm

*FORUMDINHO* napisał(a):CO TU DUŻO GADAĆ. MAMY 3 MECZE:
WYGRAMY 3 - PRZY ODROBINIE SZCZĘŚCIA JESTEŚMY W OE
WYGRAMY 2 - PRZY ODROBINIE SZCZĘŚCIA GRAMY W BARAŻACH
WYGRAMY 1,0 - 2 LIGA NADAL TRWA

MÓJ TYP:
ROZUM - 0:1 DLA KSZO
SERCE - 3:1 DLA ZAGŁĘBIA

Do przerwy wydawało się, że jestem mądry. Ale na szczęście okazało się, że nie :D:D:D
*FORUMDINHO*

Postprzez tuli 2006-05-31, 10:00 pm

Mecz szczególnie w II połowie stał na bardzo wysokim poziomie....pokuszę się o stwierdzenie - I ligowym. Widać było ambicję i zaangażowanie.Jedyny,ale za to wielki "-" to Jankowski. Ten gosć albo jest bez formy albo jest po prostu słaby (raczej to drugie). Najważniejsze ze jest zwycięstwo i szanse na OE.
Pozdro.
tuli

Postprzez Sir 2006-05-31, 10:19 pm

chociaż RAZ w tej rundzie dopisało nam WIĘCEJ szczęscia niz przeciwnikon CHOCIAZ RAZ !!!!!!!!!!!

OWszem Jankowski to nieporozumienie..albo ma takie slabe umiejetnosci..albo pyschika m us iada. Dodam tylko, zepierwszapolowemial nawet udaną. Druga to nieporozumienie.

Dla mnie mamy 3 bohaterów

WOLANSKI

GAsinski

HOSIC !!

Troche spapral LAchowski kilka razy pod bramka KSZO..ale widaczew 1 polowie jeden z najlepszych na boisku. W drugiej chyba brakowalo sil.

BAJERA TO NIEPOROZUMIENIE !!!!!!!!! TOTALNE ZERO.

UDANE ZAKUPY TRENERA TOCHELA
Sir

re

Postprzez Qba 2006-05-31, 10:40 pm

Jankowski wyp....laj!!!!! nic, tylko wziac do rzeki i utopic!!!!! :x

Gasinski nam dzisiaj mecz "wygral", gdyby nie te jego interwencje, to bylo by juz po sprawie... ogolnie caly zespol na +, procz wiadomo kogo. Lacha troche pierniczyl dzis (niecelne podania i ten strzel glowa..), Skrzypek harowal, ze az milo, Bajera troche bezproduktywny, za to reszta dobrze.
Szkoda, ze LKS dzis wygral, dostalem w trakcie meczu bledne info via sms, ze wynik jest odwrotny, wracaj z meczu do domu, wszystko sie wyjasnilo, ale co sie odwlecze....

teraz nie pozostaje nam nic innego, niz wygrywac do konca... bo jak nie teraz, to kiedy?
Qba

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna