Reprezentacja...

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez RobertPiaski1906 2006-05-30, 9:34 pm

Ch*j z takimi kibicami na sasiednim sektorze czesc osob zaczynala juz spiewac Kolumbia gol :shock: po czym strzelamy bramke a oni zaczynaja spiewac gramy do konca :?
na miejscu naszych kopaczy robilbym wszystko aby na tym stadionie wiecej nie zagrac :!:
RobertPiaski1906
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez YOOSHKY 2006-05-30, 9:37 pm

W TV dalo sie rowniez slyszec "Kolumbia!! Kolumbia!" I nie mowcie mi ze to byli Kolumbijczycy :)
YOOSHKY

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-05-30, 9:40 pm

WOJTEK napisał(a):
*FORUMDINHO* napisał(a):
WOJTEK napisał(a):Pajac meczu: Kuszczak.
Kopacze pokazali, że kibice mają płacić a nie wymagać to ich kibice ukarali :lol: . A poważnie - nie ma sie czym podniecać. Ważne by Ekwador ogolili. Reszta jest nie ważna.

??? Ja sie wstydze, ze bylem na tym meczu. A ty widze wyznajesz teorie - graja ladnie = dopingujemy, przegrywaja gwizdy. No coz...

PRAWIE JAK KIBICE.

Niewazna gra, wazne ze polscy kibice stracili honor :/
Taaaaa. I jeżdżę tylko jak wygrywają. Rozbawiłeś mnie .

Dobra stary juz wszyscy wiedza, ze wszedzie jezdzisz i w ogole jestes super. Ale tu mowa o czym innym...
*FORUMDINHO*

Postprzez Przemek26 2006-05-30, 9:41 pm

Artur Boruc: Z takimi kibicami to nawet nie jest żal się żegnać. W ogóle nie wiem, czy powinniśmy się żegnać. Odstawili lekką wieś. Przy bramce był rykoszet, ciężko było ruszyć z miejsca. Nie wiem, czy jest powód do niepokoju. Kadra Kazimierza Górskiego też przegrywała przed mistrzostwami świata.

To już beszczelność porównywać się do Kadry Kazimierza Górskiego.
Oni przegrywali a potem było III miejsce . Kadra Engela też odstawiała żenadę w sparingach przed MŚ a potem był wstyd i hańba.

I jeszcze kilka :
Jacek Bąk: Mecz od początku nie układał się po naszej myśli. Dodatkowo straciliśmy dość dziwne bramki i nie potrafiliśmy nic zmienić w naszej grze. Na mundialu musimy zagrać o wiele lepiej, bo rywale będą jeszcze bardziej wymagający niż Kolumbia. Po tym, jak potraktowali nas dziś kibice, mogę jedynie stwierdzić, że w Chorzowie powinny odbywać się koncerty, a reprezentacja niech gra w Warszawie.

Michał Żewłakow: Wszyscy są rozczarowani. I my, i kibice. Próbowaliśmy grać, ale na tym się skończyło. Nie było sił, nie było szybkości, nic nie było. My byliśmy słabi, a publiczność dostroiła się do naszego poziomu. Teraz najważniejsze to w ciszy odpocząć, odzyskać świeżość. W sporcie często tak bywa, że popada się z jednej skrajności w drugą. Po tej porażce zostaniemy pewnie sami, ale może to pozwoli nam się jeszcze bardziej skonsolidować i już w meczu z Chorwacją nasza gra będzie wyglądać lepiej.

Marcin Baszczyński: Zaraz po zejściu do szatni koledzy kpili ze mnie. Mówili: ładnych masz kibiców. Podkreślałem, że to byli przecież fani z całej Polski. Nie układał się nam ten mecz. Gdy zaczęliśmy się rozkręcać dostaliśmy przypadkowego gola, potem wydawało się, że mamy wszystko pod kontrolą i padła druga głupia bramka.

Mirosław Szymkowiak: Słabo graliśmy i przegraliśmy zasłużenie. Publiczność ma prawo gwizdać i wyrażać swoje niezadowolenie, ale nie powinna witać gwizdami piłkarza wchodzącego na boisko, jak to było w przypadku Grześka Rasiaka.

Bąk wyp*****j do Kataru
Przemek26

Postprzez eMeR 2006-05-30, 9:53 pm

http://homepage.ntlworld.com/jackes6/Po ... lumbia.rar

Kaczyński prezydentem
Giertych w rządzie
a na boisku...
...BOŻE...
eMeR

Postprzez SCORPARO 2006-05-30, 10:09 pm

... i bardzo dobrze że stało sie tak jak się stało - kibice : WIELKIE BRAWA - płacisz - wymagasz - zreszta, to ma być nasza reprezentacja POLSKI na Mistrzostwa Świata, a nie zlepek pociotków janasa czyli kadra!!
Panowie tam sie gra a nie ... (nie wiem jak nazwać to co zrobili dziś ludzie na płycie stadionu śląskiego (nie przypominali trampkarzynawet), bo gry w piłke to nie przypominało).
Niestety z tym czyms co zaprezentowali nasi ... (hmmm.... ) ludzie w strojach narodowych - to raczej pojedziemy pozwiedzać super stadiony, a co niektórzy będą mieli okazję zrobić sobie zdięcie z PIŁKARZEM!

I nie bronie wcale pozostałych których nasz wielki trener nie powołał - uważam że jeżeli już dostąpiłeś zaszczytu noszenia koszulki z Orłem Białym na piersi - to choćby skały srały DAJ Z SIEBIE WSZYSTKO czy to w towarzyskim meczu czy to na mistrzostwach.

jeszcze raz odnośnie zachowania kibiców : moim zdaniem wszystko było OK do momentu strzelenia 2 bramki - a później to już sie tylko śmiałem ...

zaraz polecą rugi od Superkibiców "na dobre i na złe" - wiem, ale takie podejście to można mieć na "własnym podwórku" - a od luddzi mieniących sie reprezentantami kraju, wymaga sie duuuuużo więcej niż tylko "biegania" po boisku. Na miejsce "kadry janasa znalazło by sie duuużo więcej utalentowanych skórokopów, którzy dzis pokazali by że jadą na mundial a nie na trzy sparingi z rezerwami aklasowych zespołów azerbejdżanu.

Troche sie jeszce nie mogę pozbierać po tym co dane mi było oglądać...

Dziękuję.
SCORPARO

Postprzez problematyk-ziom 2006-05-30, 10:20 pm

to co pokazał kosowski i rasiak dziś to przechodzi ludzkie pojęcie!

a o rasiaku już chyba wszyscy mają zdanie wyrobione... to DREWNO! jak sie cieszyli kibice kogutów jak odchodził :roll: przecież oprócz chyba kilku osób w kraju (Janas) wszyscy mają dość tego człowieka! a może mamy przed każdym meczem zapominać o jego umiejętnościach i podchodzić z nadzieją do kolejnego występu?

dobrze ze mili jeszcze nie wstawił...

sorry gramy u siebie, 10 dni przed mistrzostwami świata, jest 30 tysięcy ludzi chyba można coś wiecej z siebie dać a nie... ludzie czują sie oszukani...

a kuszczak? taką piłke przepuścić? kolumbijski bramkarz sam nie wierzył w swoje szczeście... niedługo możemy sie spodziewać pisma z kolumbijskiego związku piłki nożnej że u nas chcą rozgrywać wszystkie swoje mecze...

2:1 to najniższy wymiar kary bo komulbijczycy mieli conajmnie jeszcze 3 bardzo! BARDZO dogodne sytuacje...
problematyk-ziom

Postprzez HrabiaZąbek 2006-05-30, 10:29 pm

problematyk-ziom napisał(a): sorry gramy u siebie, 10 dni przed mistrzostwami świata, jest 30 tysięcy ludzi chyba można coś wiecej z siebie dać a nie... ludzie czują sie oszukani...

40 000 było
stade de Silesia ma 48 tysięcy miejsc
HrabiaZąbek

Postprzez problematyk-ziom 2006-05-30, 11:04 pm

HrabiaZąbek napisał(a):
40 000 było
stade de Silesia ma 48 tysięcy miejsc

dobrze że cel był szczytny... :roll:
problematyk-ziom

Postprzez Kamilsts 2006-05-30, 11:12 pm

Dokładnie ! ... chociaż piłkarze powinni drugie tyle z własnej kieszeni wyłożyć, za to co ZAPREZENTOWALI.
Kamilsts

Postprzez MarcelZS 2006-05-30, 11:14 pm

Najlepiej zwalić wszystko na kibiców - zagrali fatalnie, dno, bez koncepcji, Kolumbijczycy ich ośmieszyli i tyle.
Inna sprawa, że uzbierało się Janasowi za brak Dudka i Frankowskiego, których brak, pomimo ich niezbyt pewnej formy obecnie był nadto widoczny.
Gdzie by nie grali to publika tak samo by zareagowała, a wymagać trzeba, bo Panowie piłakrze zarabiją krocie i wartałoby się przyłożyć do wykonywanej pracy nawet po ciężkim obozie - a nie plątać się bezradnie.
Ja takich REPREZENTANTÓW nie chcę ogladać na "Śląskim" - niech grają w Ostrowcu, we Wronkach tam będzie atmosfera dobra do klepanie się po dupach.

PS. JAKBY PIĘTKA LUB KTÓRYCH Z NASZYCH BRAMKARZY PUŚCIŁA TAKĄ BRAME JAK KUSZCZAK TO SŁOWO WYP...DALAJ BYŁO BY NAJŁAGODNIEJSZE POD JEGO ADRESEM. - więc nie słodzcie i nie brońcie nieudaczników i trenera wirtuoza.

Życzę im jak najlepiej a tym co jadą na mundial, tego by oglądali zwycięstwa grupowe i dalszą drogę nasze Reprezentacji do wielkiego finału.
MarcelZS

Postprzez zgredds 2006-05-30, 11:59 pm

WOJTEK napisał(a):Pajac meczu: Kuszczak.
Kopacze pokazali, że kibice mają płacić a nie wymagać to ich kibice ukarali :lol: . A poważnie - nie ma sie czym podniecać. Ważne by Ekwador ogolili. Reszta jest nie ważna.

to stań w tej bramce i pokaż że lepiej bronisz, przynajmniej chłpoak się nie tłumaczył ze murawa śliska a kibice do dupy, powiedział wprost że zawalił i winę bierze na siebie, o nim jeszcze wiele dobrego usłyszymy o tobie ?? sorry ale nie sądzę. Możesz mi dać bana, możesz mnie olać ta wypowiedź reprezentuje moje osobiste zdanie co do tego meczu i postawy Tomka Kuszczaka w bramce. Czemu się nei uweźmiesz na Boruca?? bo co bo jest z (L), też chciałbym zeby to on bronił na mistrzostawach lub Fabian, jednak nie moę patrzeć jak w Szkoci zrobili z niego żelbetowego kloca !!, piłka poszła po rykoszecie, srele morele, Artek stał się powolny jak lokomotywa, w grze na lini zarówno Fabian jak i Kuszczak przewyższają go umiejętnościami, jeszcze rok temu nie mieli by z nim szans.

Chłopie nie po to Kuszczak charował przez 3-4 lata (Najpierw Herta, później WBA), żeby teraz ktoś na niego gwizdał jak ma piłkę, bo zawalil jedną jedyną bramkę a cały sezon w Angli grał na najwyższym poziomie !!, jak na mistrzostwach bedzie bronił i będzie dobrze bronił wszyscy go będziecie całować po dupie, może Wojtku zaprzeczysz??. Napisałeś że liczy się tylko Ekwador, to po co patrzysz na grę kuszczaka w meczu z Kolumbią. Dziś odstawili kichę miejmy nadzieje ze w następnym meczu będzie lepiej.
Łaska kibica na pstrym koniu jeździ......
Pozdrawiam
zgredds

Postprzez eMeR 2006-05-31, 1:01 am

to stań w tej bramce i pokaż że lepiej bronisz

to teraz ja sorry ale ta wypowiedź jest jakby żywcem wycięta z forum muzyka, temat Edyta Górniak, gdzie na w pełni podstawną krytykę tej pseudo gwiazdki od razu odzywaja się oburzone nastolatki z wypowiedziami w stylu "sam/a zaśpiewaj" itp...

Prawda jest taka grajki g*** zagrali to od kibiców g*** dostali.
ps. No i znowu wyszło że Stadion Śląski jest 'bee' i w ogóle...
eMeR

Postprzez WOJTEK 2006-05-31, 6:22 am

zgredds i forumdinho - nie wiem po co się tak spinacie. Płaczecie, że to wasze zdanie więc uszanujcie moje: bramka puszczona przez Kuszczaka kuriozalna i przy jego poziomie nie powinna sie zdarzyć. Nie wiem dlaczego mam go chwalić skoro go też nie ganię. A moze czytaliście inne posty :lol: :lol: ? A teksty w stylu :pokaż jak grasz, jak kibicujesz i tak dalej darujcie sobie. Kapewu czy mam jeszcze jaśniej to napisać by dotarło ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez MrCricket 2006-05-31, 7:08 am

Do wielbicieli Franka- przypomnijcie kiedy on strzelił bramkę w jakimkolwiek oficjalnym meczu :?: . Litewskim rezerwom nie umiał strzelić, a co dopiero Kolumbii.
Co zaś tyczy się Jacka Bąka uważam, że powiedział prawdę.
A cechą prawdziwych mistrzów jest to, że wiedzą kiedy można sobie pozwolić na błąd (patrz Treściński w meczu ze Szczaksą) i poza nic nieznaczącym wynikiem, farfocel Kuszczaka nic nas nie kosztował. Oj żebyście widzieli jakie Kahn szmaty puszczał :)
MrCricket

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna