Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WOJTEK napisał(a):Taaaaa. I jeżdżę tylko jak wygrywają. Rozbawiłeś mnie .*FORUMDINHO* napisał(a):WOJTEK napisał(a):Pajac meczu: Kuszczak.
Kopacze pokazali, że kibice mają płacić a nie wymagać to ich kibice ukarali :lol: . A poważnie - nie ma sie czym podniecać. Ważne by Ekwador ogolili. Reszta jest nie ważna.
??? Ja sie wstydze, ze bylem na tym meczu. A ty widze wyznajesz teorie - graja ladnie = dopingujemy, przegrywaja gwizdy. No coz...
PRAWIE JAK KIBICE.
Niewazna gra, wazne ze polscy kibice stracili honor :/
Artur Boruc: Z takimi kibicami to nawet nie jest żal się żegnać. W ogóle nie wiem, czy powinniśmy się żegnać. Odstawili lekką wieś. Przy bramce był rykoszet, ciężko było ruszyć z miejsca. Nie wiem, czy jest powód do niepokoju. Kadra Kazimierza Górskiego też przegrywała przed mistrzostwami świata.
Jacek Bąk: Mecz od początku nie układał się po naszej myśli. Dodatkowo straciliśmy dość dziwne bramki i nie potrafiliśmy nic zmienić w naszej grze. Na mundialu musimy zagrać o wiele lepiej, bo rywale będą jeszcze bardziej wymagający niż Kolumbia. Po tym, jak potraktowali nas dziś kibice, mogę jedynie stwierdzić, że w Chorzowie powinny odbywać się koncerty, a reprezentacja niech gra w Warszawie.
Michał Żewłakow: Wszyscy są rozczarowani. I my, i kibice. Próbowaliśmy grać, ale na tym się skończyło. Nie było sił, nie było szybkości, nic nie było. My byliśmy słabi, a publiczność dostroiła się do naszego poziomu. Teraz najważniejsze to w ciszy odpocząć, odzyskać świeżość. W sporcie często tak bywa, że popada się z jednej skrajności w drugą. Po tej porażce zostaniemy pewnie sami, ale może to pozwoli nam się jeszcze bardziej skonsolidować i już w meczu z Chorwacją nasza gra będzie wyglądać lepiej.
Marcin Baszczyński: Zaraz po zejściu do szatni koledzy kpili ze mnie. Mówili: ładnych masz kibiców. Podkreślałem, że to byli przecież fani z całej Polski. Nie układał się nam ten mecz. Gdy zaczęliśmy się rozkręcać dostaliśmy przypadkowego gola, potem wydawało się, że mamy wszystko pod kontrolą i padła druga głupia bramka.
Mirosław Szymkowiak: Słabo graliśmy i przegraliśmy zasłużenie. Publiczność ma prawo gwizdać i wyrażać swoje niezadowolenie, ale nie powinna witać gwizdami piłkarza wchodzącego na boisko, jak to było w przypadku Grześka Rasiaka.
problematyk-ziom napisał(a): sorry gramy u siebie, 10 dni przed mistrzostwami świata, jest 30 tysięcy ludzi chyba można coś wiecej z siebie dać a nie... ludzie czują sie oszukani...
HrabiaZąbek napisał(a):
40 000 było
stade de Silesia ma 48 tysięcy miejsc
WOJTEK napisał(a):Pajac meczu: Kuszczak.
Kopacze pokazali, że kibice mają płacić a nie wymagać to ich kibice ukarali :lol: . A poważnie - nie ma sie czym podniecać. Ważne by Ekwador ogolili. Reszta jest nie ważna.
to stań w tej bramce i pokaż że lepiej bronisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników