ZAGŁĘBIE - KSZO 31.05.06 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

ZAGŁĘBIE - KSZO 31.05.06 godz. 17.00

Postprzez Przemek26 2006-05-27, 8:20 am

Już w najbliższą środę mecz o ogromnej wadze. 3 punkty to szansa na dalszą walkę o OE. Nie będzie łatwo .
Piłkarze Zagłębia Sosnowiec, gdyby wygrali w środę z Górnikiem Polkowice, dostaliby dwa dni wolnego, ale padł remis i odpoczną tylko w niedzielę.
Po meczu na uraz narzekał Daniel Treściński, który w najbliższym spotkaniu z KSZO i tak nie mógłby zagrać z powodu kartek. - Na następny mecz z Zawiszą będzie już gotowy - zapewnia Andrzej Orzeszek, drugi trener Zagłębia. Na obolałe ścięgna Achillesa narzeka też Hadis Zubanović, który wczoraj zamiast na trening pojechał do lekarza. Do końca sezonu nie zagrają już kontuzjowani Daniel Chylaszek, Admir Adżem i Robert Piętka. - Jest cień szansy na występ Vladimira Bednara - dodaje Orzeszek

ale wierzę , że pokażą ile są warci i znów będziemy śpiewać "Hej sialala Zagłebie 3 punkty ......"
Przemek26

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2006-05-27, 11:14 am

Mialem sen...1-0 w dupe 85 minuta chyba.....sny sie nie spełniaja 8)
gĘsIA skÓrkA

Postprzez mdc dg 2006-05-27, 12:14 pm

Jestem optymistą będzie bezbramkowy remis :lol:
mdc dg

Postprzez Gość 2006-05-27, 1:27 pm

max remis. na więcej nie liczę.
Gość

Postprzez ziomek1984 2006-05-27, 1:59 pm

Ciężko to widze. Wygrana?? Raczej bardziej widze remis. Obym się mylił!!
ziomek1984

Postprzez Lars 2006-05-27, 3:40 pm

jeśli nie wygrają nie zasługują na awans. teraz wszystko zależy od umiejętności, chęci i ambicji naszych zawodników.
niestety na meczu mnie nie będzie, ale stawiam 2:1 dla Nas :twisted:
licze że Bajera wkoncu spłaci swój kontrakt, tym samym że zagra od początku i coś strzeli...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez slawojka 2006-05-27, 4:00 pm

KSZO jest o tyle niewygodnym rywalem, że na awans szans już nie mają żadnych, ale niebezpiecznie blisko jest już grupa walcząca o uniknięcie baraży o utrzymanie. Nie można zatem założyć, że oni juz o nic nie grają. Ostatnio jednak nie wiedzie im się za dobrze i liczę że podtrzymają tą passę w Sosnowcu. Wyniki meczów KSZO przeważnie są z małą ilością bramek, za to pomiędzy KSZO a Zagłębiem często było ich sporo. Jak by to zebrac do kupy to..... 4:2 i gramy dalej...
slawojka

Postprzez Leyton 2006-05-27, 4:26 pm

slawojka napisał(a):KSZO jest o tyle niewygodnym rywalem, że na awans szans już nie mają żadnych, ale niebezpiecznie blisko jest już grupa walcząca o uniknięcie baraży o utrzymanie.

Wyjazd do nas, Lechia u siebie i wyjazd do Wrocławia !!!
W przypadku porażki w Sosnowcu, pod względem sportowym moga mieć problem.
Tylko ja cały czas się zastanawiam o co tutaj tak naprawdę chodzi ???
Bo nikt mi nie powie, że KSZO ma tak słabą drużynę, że będzie musiało grać baraże o utrzymanie w 2 lidze !!! Że Jagiellonia jest zbyt słaba by pokonać u siebie Ruch, że to normalne, że Śląsk może zostać we Wrocławiu ośmieszony przez Drwęcę, że Polkowice odbierają punkty faworytom (KSZO, Widzew, Zawisza, Jagiellonia, Zagłebie !!!), a przegrywają z teoretycznymi słabeuszami na własnym boisku (Ruch, Podbeskiedzie) ... itd, itd...
Leyton

Postprzez maras24 2006-05-27, 8:26 pm

Leyton napisał(a):
slawojka napisał(a):KSZO jest o tyle niewygodnym rywalem, że na awans szans już nie mają żadnych, ale niebezpiecznie blisko jest już grupa walcząca o uniknięcie baraży o utrzymanie.

Wyjazd do nas, Lechia u siebie i wyjazd do Wrocławia !!!
W przypadku porażki w Sosnowcu, pod względem sportowym moga mieć problem.
Tylko ja cały czas się zastanawiam o co tutaj tak naprawdę chodzi ???
Bo nikt mi nie powie, że KSZO ma tak słabą drużynę, że będzie musiało grać baraże o utrzymanie w 2 lidze !!! Że Jagiellonia jest zbyt słaba by pokonać u siebie Ruch, że to normalne, że Śląsk może zostać we Wrocławiu ośmieszony przez Drwęcę, że Polkowice odbierają punkty faworytom (KSZO, Widzew, Zawisza, Jagiellonia, Zagłebie !!!), a przegrywają z teoretycznymi słabeuszami na własnym boisku (Ruch, Podbeskiedzie) ... itd, itd...

Przecież to jest druga liga polska i jak juz zwykli mawiać trenerzy w tej klasie rozgrywkowej "tutaj każdy może wygrać z każdym" ale nie mówią już o sposobie wygrywania tych meczów :D a KSZO tak sie rozpędziło z tym rozdawaniem pkt że teraz przy pesymistycznym zbiegu okoliczności jeszcze widmo baraży o utrzymanie ich dosięga dlatego w środe typuje remis bo nasze gwiazdy jeśli tylko za bardzo zbliżą się do strefy zagrożonej awansem lub barażami to zaraz tracą głupio pkt .A mam do tego takie podejście dlatego że wole się miło zaskoczyc niż wściekac po każdym słabym meczu...Zagłębie - KSZO 1:1 lub 2:2.
maras24

Postprzez keff79 2006-05-27, 9:58 pm

Mam nadzieję zobaczyć zwycięstwo na "Ludowym" i świetny doping - to będzie mój ostatni mecz w tym sezonie.. dlatego chciałbym zostać pozytywnie naładowany na najbliższy czas, to będzie też mój ostatni mecz "kawalerski" :wink: :lol: później to już cholera wie czy człowiek nie będzie musiał pytać o zgode i żylić 12 zicos na bilet :wink: :D ..a 10'tego będzie niezłe ciśnienie na wielu frontach 8) ..wygramy
keff79

Postprzez Leyton 2006-05-28, 12:17 am

keff79 napisał(a):Mam nadzieję zobaczyć zwycięstwo na "Ludowym" i świetny doping - to będzie mój ostatni mecz w tym sezonie.. dlatego chciałbym zostać pozytywnie naładowany na najbliższy czas, to będzie też mój ostatni mecz "kawalerski" :wink: :lol: później to już cholera wie czy człowiek nie będzie musiał pytać o zgode i żylić 12 zicos na bilet :wink: :D ..a 10'tego będzie niezłe ciśnienie na wielu frontach 8) ..wygramy

No to powodzenia Panie keff79. :D :D :D
Teraz odczujesz jak to jest ..... a lekko nie ma........i lekko nie będzie .... hihihi...... :D :D :D
Leyton

Postprzez bankier 2006-05-28, 8:22 am

Mam nadzieję, że nie będzie "powtórki z rozrywki" - w jesiennym meczu po zejściu z murawy kontuzjowanego Teresy zaczęła się rzeź niewiniatek. Wynik jest sprawą otwartą a piłkarze będą oceniani nie tylko przez jego pryzmat - liczyć się będzie przede wszystkim walka i zaangazowanie. tego oczekuję po środowej konfrontacji. A jeśli sosnowiczanie będą mogli dopisać do swojego dorobku kolejne 3 punkty tym dla nas lepiej. Na nasze nieszczęści każde kolejne spotkanie Zagłebia jest meczem o wszystko - i niech ten fakt nie podetnie piłkarzom skrzydeł!
bankier

Postprzez universal 2006-05-28, 3:10 pm

Hej!!! sialala Zagłębie trzy punkty ma!!!
universal
Zagłębiak

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-05-28, 3:48 pm

CO TU DUŻO GADAĆ. MAMY 3 MECZE:
WYGRAMY 3 - PRZY ODROBINIE SZCZĘŚCIA JESTEŚMY W OE
WYGRAMY 2 - PRZY ODROBINIE SZCZĘŚCIA GRAMY W BARAŻACH
WYGRAMY 1,0 - 2 LIGA NADAL TRWA

MÓJ TYP:
ROZUM - 0:1 DLA KSZO
SERCE - 3:1 DLA ZAGŁĘBIA

*FORUMDINHO*

Postprzez laki 2006-05-28, 6:33 pm

Nie rozumiem kolegi skąd ten typ o porażce. Przecież Zagłębie jest drużyną piłkarsko lepszą , forma idzie w góre (Kszo w prost przeciwnie ),
atut własnego boiska + determinacja. Wynik 2-0.
Inną sprawą jest to czy właściciel stadionu i właściciel drużyny chcą tak naprawde tego awansu
laki

Następna strona

Powrót do Piłka nożna