Górnik Polkowice-Zagłębie Sosnowiec 24.05.2006. godz. 19.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2006-05-25, 9:54 am

Przemek26 napisał(a):Jakie 3 miejsce. Mamy jeszcze trzy mecze w tym dwa u siebie. A te dwa punkty?. Ta runda jest nie obliczalna. Opierając sie na relacji tekstowej. Mamy chyba niezłego bramkarza, a końcówka szkoda ale powinno być ze 3-1 dla Zagłębia. Poczekajmy aż się wypowiedzą Ci którzy byli w Polkowicach. Według mnie z taką gra jaką prezentujemy awans bezpośredni jest o ciut ciut.
Litości, Pan "relacja" znów szaleje.
Wspaniały jest ten bramkarz. Nie dziwię się, że grał w Łęczycy.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez problematyk-ziom 2006-05-25, 10:32 am

WOJTEK napisał(a): Litości, Pan "relacja" znów szaleje.

Pitry zaczynał w Pszczynie :roll: a swoją drogą skąd wiesz jak wyglądał ten mecz z innej perspektywy? tan sektor nie dość ze był niski i płaski to jeszcze w takim miejscu... Moim zdaniem i tak Szymon jest zdecydowanie lepszy od Piętki...
problematyk-ziom

Postprzez warchlak 2006-05-25, 10:38 am

Gąsiński bardzo niepewny i dzieki niemu o mało co byśmy tego meczu nie przegrali. spotkanie dość wyrównane i były takie momenty że przez pare minut cały czas atakował Górnik a później nastepne minuty należały do Zagłębia. szkoda tej straconej bramki :?
warchlak
Prowokator

Postprzez emdżej 2006-05-25, 10:57 am

problematyk-ziom napisał(a):
WOJTEK napisał(a): Litości, Pan "relacja" znów szaleje.

Pitry zaczynał w Pszczynie :roll: a swoją drogą skąd wiesz jak wyglądał ten mecz z innej perspektywy? tan sektor nie dość ze był niski i płaski to jeszcze w takim miejscu... Moim zdaniem i tak Szymon jest zdecydowanie lepszy od Piętki...

To może ja się wypowiem o wrażeniach z perspektywy trybuny krytej. Gąsiński miał parę udanych interwencji, ale również miał kilka niepewnych po których można było zadrżeć. Jak choćby wypuszczenie piłki z rąk pod nogi rywala, kiedy "Teresa" w ostatniej chwili wślizgiem wybił piłkę. Ogólnie jednak całej drużynie za wczorajszy mecz stawiam minus. Miałem wczoraj możliwość oglądania meczu dwóch słabych drużyn
emdżej

Postprzez Grzegorz 2006-05-25, 3:58 pm

kobialka napisał(a):Ja chcialabym cos moze nie na temat meczu, ale na temat zajebistych ludzi, ktorzy pojechali na ten mecz, zrobilismy w autokarze, busie i czesciowo na stadionie spontaniczna akcje zbiorki na oprawe. i uwierzcie mi dawali kase chetnie:)
Pewnie Kamil powie ile zebralismy, ale ja w imieniu swoim i UZ chce goraco podziekowac za te datki:)
Ogolnie Wielkie Dzieki :)

Jak tam zdróweczko Kobiałka? :D
Grzegorz

Postprzez kobialka 2006-05-25, 4:29 pm

Grzegorz napisał(a):
kobialka napisał(a):Ja chcialabym cos moze nie na temat meczu, ale na temat zajebistych ludzi, ktorzy pojechali na ten mecz, zrobilismy w autokarze, busie i czesciowo na stadionie spontaniczna akcje zbiorki na oprawe. i uwierzcie mi dawali kase chetnie:)
Pewnie Kamil powie ile zebralismy, ale ja w imieniu swoim i UZ chce goraco podziekowac za te datki:)
Ogolnie Wielkie Dzieki :)

Jak tam zdróweczko Kobiałka? :D

Teraz juz lepiej, ale bywalo ciezko, zwlaszcza ze musialam w koncu na 8 do pracy isc:)
Dzieki za wyjazd:)

PS .sorki za rozmycie tematu
kobialka

Postprzez czeladzianin 2006-05-26, 3:09 pm

Żadko sie wypowiadam ale po tym jak zobaczyłem avi z Polkowic, śmiem twierdzić, ze z tym bramkażem nie mamy co myśleć o dobrych wynikach w następnych meczach a co za tym idzie wierzyc w awans, ten facet jest tak nie pewny jak aktualny rząd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czeladzianin

Postprzez universal 2006-05-26, 3:35 pm

To fakt że potrzeba nam bramkarza........ale osobiście uważam że Piętka był bardziej niepewny....(te ciągłe wybijanie piłki przed siebie!!!!)
universal
Zagłębiak

Postprzez MrCricket 2006-05-26, 6:59 pm

universal napisał(a):To fakt że potrzeba nam bramkarza........ale osobiście uważam że Piętka był bardziej niepewny....(te ciągłe wybijanie piłki przed siebie!!!!)

Piętka przynajmniej odbijał piłki, a ten nie nadąża za nimi :roll:
MrCricket

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-05-26, 7:30 pm

szanuj Piętke swego, bo możesz mieć Gąsińskiego.... :roll: :twisted:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Cygan 2006-05-26, 9:05 pm

czeladzianin napisał(a):Żadko sie wypowiadam ale po tym jak zobaczyłem avi z Polkowic, śmiem twierdzić, ze z tym bramkażem nie mamy co myśleć o dobrych wynikach w następnych meczach a co za tym idzie wierzyc w awans, ten facet jest tak nie pewny jak aktualny rząd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może i dobrze, że nie często się wypowiadasz...

I przestancie już wszycy pierdolić, że Pietka jest taki świetny! Jak grał, to nagonka, teraz nie gra i.... Co poniektórzy są jak chorągiewki....
Cygan

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna