przez mike79 2006-05-22, 9:45 am
No to nie po kolei:
1) "Hokejowa dziara" faktycznie jest ambitna, TYLKO CO ONA MA WSPÓLNEGO Z HOKEJEM ??(dziarę może mieć KAŻDY od gimnazjalisty po rolnika z Klewek:) ) Już bardziej jest to artybut KIBICA-FANATYKA, a z hokeistą i hokejem wspólnego to nie ma za wiele.Co innego solidnie zbudowany koleś, kij hokejowy itd. To OK
2) O ile mi wiadomo to Nasze barwy są czerwone-zielone-białe, tutaj eliminując herb klubu(bądź też nie uwzględniając go w projekcie), takich barw nie ma za wiele :)
3) Każdy z pierwszych trzech projektów(oczywiście po drobnych korektach) MA DUŻO WIĘCEJ WSPÓLNEGO Z NASZYM KLUBEM I HOKEJEM niż projekt nr 4(chociaż sam w sobie projekt jest naprawdę OK)
4) TO wcale nie musi być krzykliwe "niewiadomoco" , wystarczy tylko 3mać się barw klubowych(a są to bardo żywe kolory) !! A jeśli uważasz że do tak dynamicznej i energicznej dyscypliny sportu jak HOKEJ pasują stonowane kolory NO TO GRATULUJĘ WYCZUCIA. Proponuję otworzyć oczy i zobaczyć jak wyglądają stroje i fan kluby drużyn hokejowych.Ewentualnie wyjazd na mecz np. do naszych południowych sąsiadów
5) o "tworzeniu histerii" nie wspominam...
PS. Jeśli to jest Twój projekt, to mam wrażenie że jesteś za bardzo przewrażliwiony na swoim punkcie. Z mojej strony są to tylko sugestie, a nie negacja tego co robisz(cie)...
Ostatnio edytowano 2006-05-22, 12:02 pm przez
mike79, łącznie edytowano 1 raz