Zagłębie - ŁKS 13.05 godz 16:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Rodowity Łodzianin 2006-05-14, 1:16 pm

Przesadzacie troche ŁKS w pierwszej połowie był drużyną lepszą .

Mam pytanie, czy może ktoś ma bądz będzie miał bramke ŁKS-u z 90 minuty ????
Rodowity Łodzianin

Postprzez Warson 2006-05-14, 1:23 pm

Po obejżeniu Sytuacji z Druiej Strony Boiska z Powtorek nagranych kamerą...

TO Co Zrobil Dawid Sam na Sam z Wyparło to Szok.. Czemu nie strzelal z Pierwszej albo z przyslowiowego duzego palca.. pewna brama!

Noi oczywiscie PEŁEN RESPEKT dla B. WYPARŁO... Aż żal że nie mamy takiego bramkarza w Sosnowcu :( Od Dawna Cały czas Mówiłem, że jest to bardzo dobry bramkarz...

Noi tak wychwalany Kłoda.. Przy bramce na 0-1 Ewidentnie nie pobiegł za zawodnikiem odpuścił krycie ten dobił i była brama... a Kłoda był na początku bliżej piłki niż on...

o Robercie sie nie Bede Wypowiadal bo Wszyscy Wiemy... piłka do Złapania Przez Małe dziecko on Wybija przed Siebie ehhh...
Warson

Postprzez HrabiaZąbek 2006-05-14, 1:31 pm

Rodowity Łodzianin napisał(a):Przesadzacie troche ŁKS w pierwszej połowie był drużyną lepszą .

Owszem był lepszą ale przez pierwsze 15 minut,od tego momentu do głosu zaczynają dochodzić piłkarze Zagłębia i zdobywają przewage(poniekąd wynikającą z taktyki ŁKS-u).

A co do refleksji pomeczowych to mnie sie nasuwają takie wnioski:
1. brak dokładnych dośrodkowań,i to zarówno w czasie gry jak i pod czas wykonywania stałych fragmentów gry -trzeba nad tym elementem rzemiosła piłkarskiego popracować
2.zmiana bramkarza wydaje się konieczna(ja już wcześniej zauważyłem że powinna ona nastąpić)
3.Morawski do A-klasy !!!Niech się uczy od juniorów :lol:
4.Dopracować grę skrzydłami w szczególności jeśli chodzi o włączanie sie graczy defensywnych do akcji ofensywnych.
HrabiaZąbek

Postprzez Warson 2006-05-14, 2:00 pm

4.Dopracować grę skrzydłami w szczególności jeśli chodzi o włączanie sie graczy defensywnych do akcji ofensywnych.

Co Do Tego Punktu to Sie nie Zgadzam, gdyż Kłode Dzisiaj widzialem Jako ofensywnego Pomocnika, Czasem napastnika i jeszcze Jako środkowego Pomocnika... Chłop Charował za trzech!!
Warson

Postprzez HrabiaZąbek 2006-05-14, 2:29 pm

Warson napisał(a):

Co Do Tego Punktu to Sie nie Zgadzam, gdyż Kłode Dzisiaj widzialem Jako ofensywnego Pomocnika, Czasem napastnika i jeszcze Jako środkowego Pomocnika... Chłop Charował za trzech!!

Ja napisałem tylko dopracować,co oznacza że są jeszcze niektóre elementy do dopracowania.Bo jest taka sytuacja że rzeczywiście Arek jest aktywny i się włącza do akcji ofensywnych,ale można byłoby wlączyć jeszcze jednego obrońce z drugiego skrzydła,który na zmianę z Arkiem włączałby sie do takich akcji.Chodzi głównie o element zaskoczenia przeciwnika.Bo obrońca ma budować przewagę zespołu atakującego,a wczoraj było widać że przy kolejnych wejściach Arka do ataku,ŁKS był już przygotowany na to.
HrabiaZąbek

Postprzez Monti 2006-05-14, 3:37 pm

HrabiaZąbek napisał(a):
..ale można byłoby wlączyć jeszcze jednego obrońce z drugiego skrzydła,który na zmianę z Arkiem włączałby sie do takich akcji..

Z drugiej strony wymiennośc pozycji była jeszcze bardzie widoczna. W sumie trudno było wogóle stwierdzić czy na lewym skrzydle pomocy gra Chwalibogowski czy Paczkowski, cały mecz zmieniali się pozycjami. Inna sprawa że Paczkowski to nie jest jeszcze piłkarz klasy Arka Kłody.
Monti
Moderator

Postprzez ASTER 2006-05-14, 3:45 pm

Szkoda mi naszych grajków :(
ASTER

Postprzez mezo 2006-05-14, 4:22 pm

Brakuje 2 napastnikow, bramkarza oraz rozgrywajacego wtedy mozna pograc. I niech nikt nie pisze ze ŁKS sie przelamal. Bo to napewno nie bylo przalamanie. !! TO byla niemoc strzelecka ZAGLEBIA> ... SZkoda moze ze Switem chociaz sie uda na Ludowym bo o zwyciestwie z Kszo i Jaga nie ma co marzyc juz nie mowie o wyjeździe w Bydgoszczy tam nawet dobra passa meczow wyjazdowych nam nie pomoze. Jedynie mozemy jeszcze zdoobyc 7 -8 punktow. 3-Szczak. 3 - swit 1- polkowice i tyle nic wiecej no moze jeszcze jeszcze 1 z Jaga nic wiecej zero .!! Da nam to miejsce w srodku na tyle bezpiecznie ze uchroni nas to od barazy bo jesli nie wygrywa sie usiebie z ŁKSem to z kim ?? A i do jeszcze jednego sie chcialem odniesc. Pilkarze nie wygrywaniem meczy u siebie tlumacza tym ze, kibice wywoluja na nich zbyt wielka presje podczas spotkania. WIec mam rozwiazanie.... moze na mecze powinno przychodzic 100-200 osob tyle co na wyjazdach, moze to jest sposob na wygrywanie na Ludowym. Jesli by to mialo pomoc, jestesmy zdolni do poswiecen. POzdrawiam ROberta Piętke.
mezo

Postprzez adas 2006-05-14, 5:14 pm

ZOBACZYŁE TYLKO PIERWSZĄ POŁOWĘ GDYZ PĘDZIŁEM NA LEGIA - WISŁA, ALE O MAŁO NA TEJ CZĘSCI SPOTKANIA NIE USNĄŁEM. DLA MNIE MECZ STRASZNIE NUDNY. NIE DZIAŁO SIĘ KOMPLETNIE NIC. OBUDZIŁEM SIĘ TYLKO DWA RAZ, GDY TADZIO TYC TRAFIŁ W SŁUPEK I GDY SYPEK O MAŁO NIE WYKORZYSTAŁ BŁĘDU ROBERTA PIĘTKI. GRAMY NA STAŁYM KIEPSKIM POZIOMIE I JAK TO WCZEŚNIEJ NA TYM FORUM JUŻ KTOŚ NAPISAŁ, WYGRYWAMY ZE SŁABEUSZAMI, REMISUJEMY ZE ŚREDNIAKAMI A PRZEGRYWAMY Z CZOŁÓWKA. PO TYM ZDANIU ŁATWO WYWNIOSKOWAĆ GDZIE NASZE MIEJSCE.
adas

Postprzez olo69 2006-05-14, 6:41 pm

Ja dałbym odpocząć po wczorajszym meczu Piętce i Zubanowi (kolejny raz przeszedł obok meczu)
olo69

Postprzez problematyk-ziom 2006-05-14, 7:06 pm

moim zdaniem wczoraj najbardzije nie popisał się Skrzypek jeżeli chodzi o korzystne sytuacje... bo okazje ku temu były i to jeżeli o jego osobe chodzi przynajmniej 2 wyśmienite... mam tu na mysli strzał zza pola karnego i to sutuacje z 0,5m bo to już nie wiem jak można było taką piłke przyjmować... szczerze to już sie po trochu dziwiłem jak wpadła ta bramka w bytomiu... bo też jakoś ledwo ledwo...

Adas jak sam powiedziałaś wyszedłeś po pierwszej połowie więc o ile nie widziałeś 2 cześci meczu to nie masz co oceniać... bo ja widziałem zespół walczący o każda piłke i z wilekim zaangażowanie! Paczkowski który zagrał naprawde bardzo dobry mecz! a to polska 2 liga nie wymagaj za dużo :roll:

ktoś napisał ze jak to sie mogło stać ze ŁKS tak wypadł z przewaga... na filmie ewidentnie widać ze 3 naszych obrońców na 2 łodzian... Sypniewski strzela z ostrego kąta... zza pola karnego... a Piętka... idealnie dograł to drugiego napastnika :shock:

a już po pierwszej sytaucji łks-u można się było spodziewać najgorszego... wtedy jeszcze sypniewski przestrzelił...
problematyk-ziom

Postprzez Przemek26 2006-05-15, 8:46 am

Obrazek

A ten co taki zadowolony?
Przemek26

Postprzez warchlak 2006-05-15, 10:30 am

Teresa zawsze jest zadowolony :lol:
warchlak
Prowokator

Postprzez WOJTEK 2006-05-15, 10:38 am

Widziałem właśnie filmik. Brawa dla bramkarza, nie ma co, dobra interwencja. :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez problematyk-ziom 2006-05-15, 11:49 am

Przemek26 napisał(a):
A ten co taki zadowolony?

cieszy się ze byłeś na meczu :D pozdro
problematyk-ziom

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna