przez MrCricket 2006-05-13, 6:56 pm
Sport jest okrutny i niesprawiedliwy, dzisiejszy mecz to pokazał :cry: .
Po bramce widziałem łzy w oczach niektórych kibiców. Ta porażka strasznie boli :( Ja uważam, biorąc pod uwagę klasę rywala, że to był jeden z naszych najlepszych meczów w tym sezonie na Ludowym.
Ostatnia rzecz jaka przyszłaby mi do głowy to porażka patrząc na to co się działo na boisku. Nawet kibice ŁKS nie chcieli już na to patrzeć, bo tylko cud mógł ich uratować i niestety uratował :evil: . Zabrakło napastnika, który wykończyłby akcje, super grały nasze boki. Szybkościowo bardzo dobrze wyglądaliśmy na tle rywala. Zabrakło bramki, która powinna ustalić mecz, bo cały pomysł ŁKS-u na grę w ataku to były prostopadłe piłki na szybkiego "Strzykawę".
Co do sędziów: raz nie gwizdnął ewidentnego spalonego, ale akcja nic ŁKS-owi nie przyniosła. Co do karnego przy Wolańskim- trudno mi powiedzieć, bo niby obrońca był za nim, ale odniosłem wrażenie, że Wolański szukał nogi obrońcy,aby się przewrócić. Ale sam przewrót, wydawał mi się jakiś taki "aktorski". Być może się mylę, bo siedziałem dosyć daleko i najlepiej chciałbym to zobaczyć na powtórce.