Zagłębie - ŁKS 13.05 godz 16:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Martin1906 2006-05-11, 2:16 pm

Coś czuje w kościach że wynik z ŁKSem bedzie pozytywny dla nas po duzej ilosci bramek np 4:2 dla Zaglebia , albo 1:0 dla nas i po meczu;) innego wyniku niebedzie!!!;) łojojoj ale żem wygdybał... ale mam nadzieje ze skutecznie;)
Martin1906

Postprzez Kolumb 2006-05-11, 5:03 pm

Sędzia główny na sobotni mecz z ŁKS'em :roll: Jakoś nie usmiecha mi się sędzia z miasta Bydgoszczy, drużyny która jest 2 miejsca nad nami w tabeli II ligi :roll:

Zagłębie Sosnowiec - Łódzki KS, 16:30, sędzia: Adam Lyczmański (Bydgoszcz).

http://www.90minut.pl/news.php?id=408073
Kolumb

Postprzez emdżej 2006-05-11, 5:59 pm

Mnie z kolei zastanawia inny fakt związany z tym arbitrem. A mianowicie sędzia ten prowadził pierwszy mecz tego sezonu z ŁKS-em w Łodzi. Czy ten sam arbiter powinien prowadzić zarówno jesienią jak i wiosną mecz pomiędzy tymi samymi drużynami?
emdżej

Postprzez Darian 2006-05-11, 6:15 pm

Dobra,dobra przestańcie świrować z tymi sędziami, bo na zdrowie wam to nie wyjdzie :) .
Darian

Postprzez Osman 2006-05-11, 6:17 pm

Za każdym razem, gdy typuje tu wynik to Zagłębie nigdy przeważnie nie wygrywa! Więc dzisiaj sobie odpuszcze :D :D i :wink:
Osman
Żółta kartka

Postprzez ASTER 2006-05-11, 6:30 pm

WOJTEK napisał(a):Dawno z ŁKS nie wygraliśmy. Może teraz ??? Będziemy dopingować z Warszawy. :lol:

wygrali w zeszłym roku.
A co do meczu - remis. Chyba,że Zuban się odblokował.
ŁKS jest rozbity ale mają kilku dobrych grajków : Sypniewski itp.
Coś chyba w tym jest,że pod presją nasi kopacze nie umieją wygrywać.

DO BOJU ZAGŁĘBIE !!
ASTER

Postprzez kyru 2006-05-11, 8:22 pm

Choć serce pragnie zwycięstwa to rozum kalkuluje juz inaczej i obstawiam remis. Na trzecim miejscu postawiłbym na Zagłębie, bo jakoś nie wiedzę chętnych na awans. Mam nadzieję że pogoda dopisze i zjawi sie znowu sporo sympatyków naszego klubu.
kyru

Postprzez ziaro85 2006-05-11, 8:58 pm

Coz pogoda ma byc bardzo ładna :)A co do wyniku hmmm mam nadzieje ze wygraja i pokaza ze jednak wiedza jak sie gra dobrze w piłke. A co do awansu to szanse sa , ale to tylko dlatego ze w tym sezonie liga zwlaszcza na wiosne nie jest za silna.
ziaro85

Postprzez problematyk-ziom 2006-05-12, 8:39 am

wito napisał(a):myśle ze wygramy mecz z ŁKS,ale co do awansu to stawiam duży znak zapytania :?: :?: :?: Dobrze by było znac oficjalną wersje klubu na ten temat-szczerą

za przeproszeniem pieprzycie juz takie głupty ze masakra... chyba wszyscy wiedzą ze liga jest słaba bo wydać to od ładnych 5 kolejek gdzie wyniki padają z komosu :roll: a już wypowidź "WITA" mnie poprostu przeraża ... co klub nie chce awansu? to po co to wszystko robi? po co tyle obozów było? po co zwalniali trenera? NIE WIDZISZ człowieku ze klub i jego władze naprawde chcą tego AWANSU? teraz można gdybać ile mielibyśmy ptk gdyby trener wyleciał wcześniej...

co innego miasto... bo oni najchętniej tylko by naobiecywali a gówno robią... śmiechu warty remont ostatnio... opóźniony i tak strasznie... teraz jak czytam co mają w "planach" to prażka... połowa stadionów w 2 lidze ma oświetlenie... a u nas wyremontują 2 sektory...

i przestańcie z tą presją... jesteście zmienni jak chorągiewki na wietrze... jak grają zle to ich wyzywacie... a jak wygrają to już awans... hurra... NA DOBRE I NA ZŁE ale jak by przegrywali i padał deszcz ilu by WAS przyszlo? na forum to każdy taki mocny... CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ!
problematyk-ziom

Postprzez Darian 2006-05-12, 9:13 am

Masz sporo racji problematyk-ziom,szczególnie jeśli chodzi o nastroje naszych kibiców.Trafne porównanie: są jak chorągiewka na wietrze :lol: .
Darian

Postprzez ANDRZEJ 2006-05-12, 3:27 pm

Piłkarze na takim szczeblu na jakim jesteśmy są profesjonalistami a nie amatorami, dostają pieniądze za swoją prace, w zawód piłkarza jak i szachiste, sprintera, skoczka narciarskiego jest wliczona presja, wiec jeżeli zawodnik-zawodnicy ulegają tej presji to pokazują tym samym, że brak im tego profesjonalizmu, tak więc wszystko siedzi w głowach naszym zawodników, jeżeli oni nie są wstanie uporać się tym problemem jakim jest presja najlepiej byloby zatrudnic w klbie psychologa. Trzeba wszystkiego próbować żeby dążyc do profesjonalizmu. Tak więc jeżeli skupią się na grze piłką, na sytuacji na boisku i będą się skupiali tylko na piłce, niech cieszą sie z gry w piłke, jęzeli tak będzie możliwe, że w sobotnie popoludnie to my wzniesiemy ręce w geście triumfu wraz z naszymi pupilami. Niech nie zawracają sobie głowy kogo Łks ma składzie piłkarzy, jaki mają potencjach tlyko niech zajmą się swoją grą.
ANDRZEJ

Postprzez Gość 2006-05-12, 4:38 pm

A ja wam powiem że przegramy. Jesteśmy bardzo niebiezpiecznie blisko czołówki, a ŁKS kiedyś musi zacząć wygrywać więc wynik musi być co najmniej 0-1.
Gość

Postprzez HrabiaZąbek 2006-05-12, 5:00 pm

Morpheus napisał(a):A ja wam powiem że przegramy. Jesteśmy bardzo niebiezpiecznie blisko czołówki, a ŁKS kiedyś musi zacząć wygrywać więc wynik musi być co najmniej 0-1.

Brawa dla tego pana za pełen optymizm :!: :lol:
HrabiaZąbek

Postprzez mezo 2006-05-12, 5:38 pm

A ja powiem Wam, ze najbardziej cieszy mnie to, ze w widze w komentarzach przedmeczowych coraz mniej optymizmu. Cieszy mnie to, poniewaz, pamietam jak jeszcze za czasow jak przyjechal Widzew albo tydzien temu jak przyjechal Piast wszyscy stawiali wyniki 3:0, albo takie zignorowanie przeciwnika mimo tego ze zajmowal on wysoka pozycje w tabeli. Co do skladu Zaglebia to cieszy fakt, ze powolo wszystko zaczyna wraca do normy. Wrocil "Lacha", Wolanski, Skrzypek, Bajera.... Ze wskazaniem na tych 3 pierwszych bo ich brak byl widoczny na boisku. Co do Bajery, ktorego gre niewiele razy moglem podziwiac na Ludowym, mysle ze Tyc i Zuban obecnie tworza zgrana pare, i moze on jedynie wejsc na zmiane. Adzem wraca do gr, chociaz obrona jest poukladana i nie naznacza sie narazie brak jakiegos zawodnika. Bednar jesli nie w tym, zagra w nastepnej kolejce. Oczywiscie najwieksza strata bedzie strata Jankowskiego ..... :shock: :D. W meczu z ŁKS-em nie widze miejsca, nawet na ławce, dla Morawskiego.Mysle ze mamy teraz ludzi na srodek pola(Lachowski, Malina, Wolanski) Na zmiany przewiduje Bajere, Lachowskiego,Adżema.
mezo

Postprzez MIMILKS 2006-05-12, 7:14 pm

BOJCIE SIE KURWY Z SOSNOWCA ROZJEBIEMY WAS ZNOWU 3:0. GOLEBIE JEBANE!!! GKS TYCHYI LKS LODZ BRACI SIE NIE TRACI
MIMILKS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna