Bać się ?? czy nie ??

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Bać się ?? czy nie ??

Postprzez zawiercie 2006-05-07, 12:12 am

temat moze smieszny ale jakze prawdziwy. od dawna kibicuje Zagłębiu ale nigdy jeszcze nie bylem na meczu w Sosnowcu, owszem jezdzilem na kilka wyjazdowych meczy, ale jako piknik siedzac z boku i patrzac na to wszystko tlyko dlatego ze jestem z zawiercia a jak wiadomo jest u nas garstka kolesi kibicujacych goraco ruchowi czego dowodem jest bezsensowna flaga z napisem zawiercie na h stadionie. ja wiem ze Wy z Sosnowca chyba nie przepadacie za nami a o swoje zdrowie tez trzeba dbac dlatego zakladam ten temat z zapytaniem jak w temacie. zapytacie pewnie dlaczego sie w ogole pytam o to a nie poprostu przyjade ale wiem jak to jest w gronie kibicow ze praktycznie kazdy kazdego zna tak jak jest to u nas na pilce recznej (okolo 100 osob w mlynie czasami) i jak ktos powie u was ze z zawiercia jestem to znajdzie sie zawsze ktos kto mi uniemozliwi spokojny powrot do domu .... i tego sie obawiam niestety. a ja poprostu !!! !!! !!! KOCHAM ZAGŁĘBIE !!! !!! !!!
zawiercie

Postprzez lys1975 2006-05-07, 1:12 am

no wiesz co chłopie?????Czy myślisz że Sosnowiec to jakaś indiańska wioska????Bóg Ojciec raczył Cię opuścić????Jak masz chęć i naprawdę kochasz ZAGŁĘBIE to przybywaj na Ludowy i kibicuj!!!!Nie fisiuj chłopie,bo możesz przerazić jakieś niewinne zagłębiowskie duszyczki.......
lys1975

Postprzez MrCricket 2006-05-07, 7:55 am

Zawiercie bez przesady. Tu wszyscy są znajomymi 4000 ludzi i na pewno rozpoznamy obcą twarz :lol: Przyjeżdżasz, kupujesz bilet i oglądasz mecz...
MrCricket

Postprzez Degland 2006-05-07, 8:56 am

Zawiercie zapraszamy nie masz się czego obawiać liczy się tylko jedno że jesteś sercem z ZAGŁĘBIEM
Degland

Postprzez emdżej 2006-05-07, 8:59 am

Nie liczy się pochodzenie tylko to co jest w sercu. Mamy kibiców z Katowic i nikt im problemu nie robi, dlatego z Zawiercia też można śmiało przyjeżdżać. Najważniejsza jest miłość do Zagłębia
emdżej

Postprzez ziaro25 2006-05-07, 10:22 am

Ja też mieszkam w dzielnicy gdzie króluje śląski klub :oops: a śmigam sobie na Zagłębie
ziaro25

Postprzez HrabiaZąbek 2006-05-07, 2:00 pm

Zapraszamy wszystkich z Łaz,Zawiercia, i innych mniejszych miejscowości!Nie ma sie czego wstydzić :oops: . Ja jestem z Ząbkowic i nigdy mi nie przyszło do głowy, że gdy przyjadę do Sosnowca to będe wytykany palcami :D .
HrabiaZąbek

Postprzez ASTER 2006-05-07, 2:09 pm

HrabiaZąbek napisał(a):Zapraszamy wszystkich z Łaz,Zawiercia, i innych mniejszych miejscowości!Nie ma sie czego wstydzić :oops: . Ja jestem z Ząbkowic i nigdy mi nie przyszło do głowy, że gdy przyjadę do Sosnowca to będe wytykany palcami :D .

ja-cie, Ty jesteś z Ząbkowic . :lol:
:wink:
ASTER

Postprzez Mobil 2006-05-07, 8:04 pm

ziaro25 napisał(a):Ja też mieszkam w dzielnicy gdzie króluje śląski klub :oops: a śmigam sobie na Zagłębie

Jaka to dzielnica ?
Mobil

Postprzez Krzysztof15 2006-05-07, 8:23 pm

Ja sam mam znajomych z Zawiercia którzy, co prawda nie są kibicami, ale sami uważają się za Zagłębiaków i czują się Zagłębiakami. Wiem także, że wcale nie są wyjątkami w tym mieście, znajdującym się na obrzeżach naszego regionu.
Chciałbym, aby kiedyś (także już teraz !) gra i pozycja klubu Zagłębie przyczyniała się do integracji całego regionu.

Dlatego i Ciebie i wszystkich innych pasjonujacych się piłką nożną i darzących nasz klub sympatią, zapraszamy na nasz stadion. Bez względu na miejsce zamieszkania, wiek, płeć, poglądy itd. :!:
Krzysztof15

Postprzez skrentka 2006-05-07, 8:35 pm

jak kochasz naprawde ZAGŁĘBIE to nie panikuj i przyjezdzaj na mecz i wspieraj drużyne razem z nami 8) przecież bedziesz krzyczał za ZAGŁĘBIEM a nie wyskoczysz wśród kibiców i nie wypowiesz czci innej druzynie - wiec co ma Ci sie stać :shock:

ZAWIERCIE :?: - widzimy się na meczu - pozdro :D :lol: :!:
skrentka

Postprzez Ader 2006-05-07, 8:41 pm

ziaro25 zmien podpis skad jestes albo przestan pierdolic glupoty Ż.
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

re

Postprzez Qba 2006-05-07, 9:07 pm

Ziaro jest naturalizowany Hanys :D:D:D:D:D
Qba

Re: Bać się ?? czy nie ??

Postprzez barthez 2006-05-10, 11:37 am

zawiercie napisał(a):temat moze smieszny ale jakze prawdziwy. od dawna kibicuje Zagłębiu ale nigdy jeszcze nie bylem na meczu w Sosnowcu, owszem jezdzilem na kilka wyjazdowych meczy, ale jako piknik siedzac z boku i patrzac na to wszystko tlyko dlatego ze jestem z zawiercia a jak wiadomo jest u nas garstka kolesi kibicujacych goraco ruchowi czego dowodem jest bezsensowna flaga z napisem zawiercie na h stadionie. ja wiem ze Wy z Sosnowca chyba nie przepadacie za nami a o swoje zdrowie tez trzeba dbac dlatego zakladam ten temat z zapytaniem jak w temacie. zapytacie pewnie dlaczego sie w ogole pytam o to a nie poprostu przyjade ale wiem jak to jest w gronie kibicow ze praktycznie kazdy kazdego zna tak jak jest to u nas na pilce recznej (okolo 100 osob w mlynie czasami) i jak ktos powie u was ze z zawiercia jestem to znajdzie sie zawsze ktos kto mi uniemozliwi spokojny powrot do domu .... i tego sie obawiam niestety. a ja poprostu !!! !!! !!! KOCHAM ZAGŁĘBIE !!! !!! !!!

Chłopie czego tu się bac. Zawierciu na pewno bliżej do Zagłebia niż Śląska. Znam trochę ludzi którzy mieszkają w powiecie zawierciańskim i mają rodziny w Sosnowcu, Dąbrowie. Fajnie by było gdyby cały region się wreszcie zintegrował. A co do garstki kolesi co jeżdżą na rucha...hm zawsze się tacy znajdą co spali na lekcjach historii jak te dziwolągi z Będzina co kibicują gieksie. Jak mniemam gwary sląskiej też już się nauczyli i wpieprzają na obiad modrą kapustę z kluskami mit rolada, a ich autorytetem moralnym jest niejaki senator z szopienic Kazimierz K.
barthez

Re: Bać się ?? czy nie ??

Postprzez Polak_sts1906 2006-05-10, 6:37 pm

barthez napisał(a):jak te dziwolągi z Będzina co kibicują gieksie

:lol: :lol: :lol:
Polak_sts1906
erotoman

Następna strona

Powrót do Piłka nożna