Zagłębie Sosnowiec - Piast Gliwice kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Przemek26 2006-05-07, 8:24 am

marcin06 napisał(a):Zwykle chodze na mlyn ale ostatnio mam problemy z gardlem wiec siadlem sobie na rodzinnym i chyba to bylo ostatni raz bo od tego co sie slyszy wsrod ludzi (kibicow?) normalnie wiedna uszy! Jak mozna przez 90 minut wyzywac pilkarzy swojej druzyny od chu... zaj.. i tym podobne?? do ludzi ktorzy kazde (doslownie kazde!!) niecelne, czasem dobre podanie naszych grajkow podsumowuja stwierdzeniem "no i co ty robisz chu.." mam apel niech sobie zostana w domu i obejrza mecz Barcelony. Poziom gry jest jaki jest ale wyzwiskami przez 90 minut nie pomoze sie naszym pilkarzom.
A drugi aspekt to jak mozna przyjsc z malym dzieckiem na mecz? po to zeby sie nauczylo ze nasi kopacze to chu.. kurw.. itp??
Totalnym dnem tez byly teksty "jeba.. spikera" gdy poprosil o kulturalny doping.
Wielu osobom sie nie podoba to co robia nasi, ale opanujcie sie ludzie, a jak macie wyzywac non-stop i obrazac to nie przychodzcie na stadion bo robicie z siebie pajacow a nie kibicow!

Zgadzam się w 100%. Wczoraj siedziałem dwa sektory od młyna i koleś podobnie jak na meczu z Finishem spasiony jak wieprz jechał po każdym grajku . Morawski ty h*** graj bo ci wyjebe i do koażdego tak prawie i teksty jak ty pisałeś . Tylko podejść i zatłuc sk******a tłuściocha zapasionego.
Przemek26

Postprzez Ader 2006-05-07, 8:47 am

Firmie ochroniarskiej dragon gratulujemy intelingencji :roll:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez tuli 2006-05-07, 11:16 am

marcin06 napisał(a):Zwykle chodze na mlyn ale ostatnio mam problemy z gardlem wiec siadlem sobie na rodzinnym i chyba to bylo ostatni raz bo od tego co sie slyszy wsrod ludzi (kibicow?) normalnie wiedna uszy! Jak mozna przez 90 minut wyzywac pilkarzy swojej druzyny od chu... zaj.. i tym podobne?? do ludzi ktorzy kazde (doslownie kazde!!) niecelne, czasem dobre podanie naszych grajkow podsumowuja stwierdzeniem "no i co ty robisz chu.." mam apel niech sobie zostana w domu i obejrza mecz Barcelony. Poziom gry jest jaki jest ale wyzwiskami przez 90 minut nie pomoze sie naszym pilkarzom.
A drugi aspekt to jak mozna przyjsc z malym dzieckiem na mecz? po to zeby sie nauczylo ze nasi kopacze to chu.. kurw.. itp??
Totalnym dnem tez byly teksty "jeba.. spikera" gdy poprosil o kulturalny doping.
Wielu osobom sie nie podoba to co robia nasi, ale opanujcie sie ludzie, a jak macie wyzywac non-stop i obrazac to nie przychodzcie na stadion bo robicie z siebie pajacow a nie kibicow!

I tu zgadzam się w 100%....teksty które można usłyszeć na rodzinnym doprowadzają do wściekłości.Np.wczoraj dowiedziałem się że:
1 - Z ŁKS napewno przegramy w stosunku 2-0
2 - Że Morawski to ch...(i to czy przy piłce Kłoda,czy Morawski,czy Woalński to i tak od jakiegoś czasu dostaje się Morawskiemu)
3 - Że w grze jest zero ambicji i że tylko na kasę patrzą
4 - że doping ch...,(ale żadnemu pajacowi który to mówił nie chce się ruszyć dupy i śpiewać)
5 - że Białek jest zerem i wogóle żeby wszyscy zeszli z boiska

i takie teksty są przez cały mecz,a przecież nikt nikogo nie zmusza przychodzic na mecz,a jak już autorzy takich tekstów przychodzą to niech dadzą też innym obejrzeć!!!!
tuli

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-05-07, 11:21 am

Przemek26 napisał(a):

Zgadzam się w 100%. Wczoraj siedziałem dwa sektory od młyna i koleś podobnie jak na meczu z Finishem spasiony jak wieprz jechał po każdym grajku . Morawski ty h*** graj bo ci wyjebe i do koażdego tak prawie i teksty jak ty pisałeś . Tylko podejść i zatłuc sk******a tłuściocha zapasionego.

Popieram, a najlepsze jest to, że jeden przed drugim się popisują. Gdyby jeszcze czasem padł jakiś śmieszny komentarz, ale nie...najambitniejsze, co mogą z siebie wydusić to "graj ty jebana kurwo" ...zabija mnie, że niektórych YNTELYGENTÓW to bawi...:/
*FORUMDINHO*

Postprzez Carlos 2006-05-07, 9:32 pm

czy po piro wszedł zakaz na nie używanie megafonu ? bo Bubego u góry było słychać bardzo słabo .
Carlos

Postprzez DaMi 2006-05-07, 9:41 pm

Carlos napisał(a):czy po piro wszedł zakaz na nie używanie megafonu ? bo Bubego u góry było słychać bardzo słabo .

Ja stałem dwa sektroy od młyna i bardzo dobrze słyszałem Bubego mało tego nawet dobrze słyszałem Adera :lol: a wieć chyba nie było aż tak źle :wink:
DaMi

Postprzez Carlos 2006-05-07, 10:05 pm

byłem ostatnim z ostatnich i bylo słabo słychac , nie wkręcaj mi :wink:
Carlos

Postprzez Ader 2006-05-08, 12:52 pm

Megafon jest w naprawie :)
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Sadek 2006-05-08, 6:51 pm

Ader napisał(a):Megafon jest w naprawie :)

Z pół obrotu :D

Pytanie do Ultrasów, czemu Rudy nie chce wam udostępnić pomiszczenia w klubie na flagi, przecież zawsze były się gdzie podziać

Sadek
dj. transfer

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2006-05-08, 6:57 pm

Sadek napisał(a):
Ader napisał(a):Megafon jest w naprawie :)

Z pół obrotu :D

Pytanie do Ultrasów, czemu Rudy nie chce wam udostępnić pomiszczenia w klubie na flagi, przecież zawsze były się gdzie podziać

Bo klub nie ma takiego pomieszczenia a stadion jest MOSIRU.
Dyrektor Rudy kieruje nas do Pana Baczyńskiego a Pan Baczyński odsyla nas do Dyrektora Rudego.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia strona

Powrót do Kibice