marcin06 napisał(a):Zwykle chodze na mlyn ale ostatnio mam problemy z gardlem wiec siadlem sobie na rodzinnym i chyba to bylo ostatni raz bo od tego co sie slyszy wsrod ludzi (kibicow?) normalnie wiedna uszy! Jak mozna przez 90 minut wyzywac pilkarzy swojej druzyny od chu... zaj.. i tym podobne?? do ludzi ktorzy kazde (doslownie kazde!!) niecelne, czasem dobre podanie naszych grajkow podsumowuja stwierdzeniem "no i co ty robisz chu.." mam apel niech sobie zostana w domu i obejrza mecz Barcelony. Poziom gry jest jaki jest ale wyzwiskami przez 90 minut nie pomoze sie naszym pilkarzom.
A drugi aspekt to jak mozna przyjsc z malym dzieckiem na mecz? po to zeby sie nauczylo ze nasi kopacze to chu.. kurw.. itp??
Totalnym dnem tez byly teksty "jeba.. spikera" gdy poprosil o kulturalny doping.
Wielu osobom sie nie podoba to co robia nasi, ale opanujcie sie ludzie, a jak macie wyzywac non-stop i obrazac to nie przychodzcie na stadion bo robicie z siebie pajacow a nie kibicow!
Zgadzam się w 100%. Wczoraj siedziałem dwa sektory od młyna i koleś podobnie jak na meczu z Finishem spasiony jak wieprz jechał po każdym grajku . Morawski ty h*** graj bo ci wyjebe i do koażdego tak prawie i teksty jak ty pisałeś . Tylko podejść i zatłuc sk******a tłuściocha zapasionego.