Wiem że nie powino się na tym forum zadawać takich pytań ale zaryzykuję. Wie może ktoś czy istnieje strona www Czarnych Sosnowiec

Jestem fanem Czarnych i oczywiście Zagłębia.

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Czarni123 napisał(a):Witam
Wiem że nie powino się na tym forum zadawać takich pytań ale zaryzykuję. Wie może ktoś czy istnieje strona www Czarnych Sosnowiec ?
Jestem fanem Czarnych i oczywiście Zagłębia. 8)
Czarni123 napisał(a):Witam
Wiem że nie powino się na tym forum zadawać takich pytań ale zaryzykuję. Wie może ktoś czy istnieje strona www Czarnych Sosnowiec ?
Jestem fanem Czarnych i oczywiście Zagłębia. 8)
bankier napisał(a):Człowieku - tu nie chodzi o trenera... nikt nie wyciśnie z zawodników maksimum wysiłku jesli klubowa kasa świeci pustkami. Obietnicami rodziny się nie nakarmi....
Zgadzam sie w czarnych jest wiele talentów,ale niestety pieniadze odgrywaja warzna role niestety sam kiedys tam trenowałałemEbi napisał(a):Mimo wszystko mozna by bylo z tym klubem nawiazac wspolprace,przy szkoleniu mlodziezy.Nie kazdy z mlodych ma blisko na stadion Zaglebia,wiec ida na Czarnych,a chyba w Zaglebiu byliby znacznie lepiej rozwinieci,dlatego pomoc Zaglebia i wspolpraca z Czarnymi, moglaby dac duze korzysci,a moznaby jeszcze zrobic z nich zespol rezerw,dzieki czemu Czarni nie graliby takich ogonow,a kandydaci do gry w Zaglebiu ogrywaliby sie w rezerwach.Ale pomysl nierealny :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack