Reprezentacja...

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Pasta 2006-03-06, 3:09 pm

Mam pytanie do osób, które wylosowały bilet na MŚ w FIFA. Czy któs z was dostał maila z potwierdzeniem dokonania wpłaty? Bo ja nie i nie wiem czy się go spodziewać. Wolałbym dostać bo wtedy mogę być całkowicie pewien że dostanę bilet
Pasta

Postprzez bankier 2006-03-06, 6:31 pm

W mejlu potwierdzającym fakt wylosowania biletów na MŚ znalazło się takie zdanie:

"... The payment transaction was successful and the following amount was charged on your MasterCard: X,XX EUR ..."

Reasumując, płacąc kartą od razu miałem potwierdzenie dokonania zapłaty za zamawiane bilety. Nie wiem jak się rzecz ma w przypadku płatności via przelew bankowy.
bankier

Postprzez Robson_sc 2006-03-06, 6:47 pm

http://sport.onet.pl/1273502,wiadomosci.html

Polska otrzymala dodatkowe bilety na mecze z Ekwadorem i Kostaryka.
Robson_sc

Postprzez Pasta 2006-03-07, 12:33 am

Dzięki bankier, zaczynałem sie juz trochę obawiać a tutaj jak na zamówienie przyszedł mail z potwierdzeniem:
"Dear Football Fan,
Thank you for your ticket order for the 2006 FIFA World Cup Germany (TM)."
Pasta

Postprzez Wuzel 2006-03-28, 8:56 pm

NO i jakie refleksje po dzisiejszsym meczu :?: Bramki Sosina ładne, ale mecz jakiś nudny
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez kwachu 2006-03-28, 9:15 pm

Jeśli Janas chce koniecznie wysokiego napastnika w kadrze, to może rozważyć Sosina zamiast Rasialdo ?? Dwie sytuacje, dwie bramki. Wg. mnie każdy byłby lepszy niż Rasiak. Sam mecz dość nudny, widać było brak środka. Mila się starał, Sobolewski cienko. Krzynówek lepsza druga połówka - dośrodkowanie przy bramce było miodzio. Z obrońców najlepszy chyba Baszczyński. Drugi z napastników, Jeleń mnie nie przekonał. Brożek też słabiutko. Jednym słowem widać brak Żurawskiego i Szymkowiaka. Z ta dwójką pewnie strzelilibyśmy jeszcze ze dwie bramki :wink:
kwachu

Postprzez Gość 2006-03-29, 6:35 pm

Gość

Postprzez MrCricket 2006-05-02, 9:15 pm

Polska-Litwa :lol: :lol: :lol:

Kosowski, Rasiak, Mila(chociaż miał przebłyski) - to jest fenomen, że zawodnicy prezentujący taki poziom prawdopodobnie pojadą na mistrzostwa. Najgorsze jest to, że dla tego pierwszego praktycznie ciężko znaleźć jakąś alternatywę( z wyjątkiem Krzynówka).
"Obrona"- no comment :(
MrCricket

Postprzez Przemek26 2006-05-02, 10:18 pm

Z tym co dzisiaj pokazali to najlepiej by zrobili jakby oddali bilety na MŚ i tam sie nie pokazywali. Miejmy nadzieję że z 8 z dzisiaj biegających grajków obejrzy mecze MŚ przed telewizorem bądź na trybunach.
A propo: Czy wiadomo juz jake będą ceny biletów na mecz Polska- Kolumbia ?i od kiedy będą w sprzedaży?
Przemek26

Postprzez mezo 2006-05-02, 10:34 pm

Litwa byla zerem a wynik calkowicie ukazuje sytuacje na boisku. Jedynie z tych panow, ktorzy dzis zostali powolani widze : Mirka Szymkowiaka, Baszczynskiego oraz debiutujacego Gancarczyka. Janas po meczu nawet nie umial sie pozadnie wypowiedziec ale tak to jest jak sie powoluje pseudogwiazdorow, ktorzy w swoich klubach grzeja ławe albo nie mieszcza sie w skladzie. Z taka gra to oni moga jechac podawac reczniki. A smieszylo mnie jeszcze jak mowiono o oslabieniu skladu, ze nie ma w nim czolowych graczy.... :shock: :shock: No tak nie bylo Zurawskiego, Ebiego, Niedzielana :lol:, Klosa oraz Bąka oraz swietnie sprawujacego sie Krzynowka. Naprawde straszne oslabienie. Jedynie moze tych pierwszych dwoch moglo byu cos zawojowac.Nie wiem jak Wy ale nie osobiscie nie widze Dudka w podstawowej jedenastce. No wiec mozemy spokojnie powiedziec ze na miesiac przed mundialem mamy sklad : Zurawski, Boruc, Baszczynski, Smolarek, Szymkowiak ... ? I oni chca zajac drugie miejsce .. hahaha Z czym powiedzcie, z czym ???? :?:
mezo

Postprzez Ebi 2006-05-03, 6:48 am

No i porazka.Dobry mecz Dudka,nieco gorzej Gancarczyk i Jop,dosyc slabo zagral Frankowski,ktory z taka forma nie powinien jechac na mundial :o .Kolejny raz Mila zamiast grac przewracal sie :evil:

To moje oceny:

Dudek-8(parokrotnie ratowal Polske przed strata gola,przy bramce dla Litwy bez szans :( Ogolnie najlepszy pilkarz naszej reprezentacji w dzisiejszym meczu)
Kus-5(ta strona ze wzgledu na dobry mecz Gancarczyka byla czesciej atakowana,zreszta Kus gral srednio,stad drugi powod do czestszego atakowania tej strony)
Jop-7(rowna postawa na boisku,parokrotnie dobrze gral glowa przy stalych fragmentach gry i jak to ujeli ladnie komenci TVP-byl to nasz rozgrywajacy :P )
Lewandowski-6(popelnil pare bledow w tych 45 minutach gry,a do atakow wlaczal sie czasem,ale nie gral w sumie zle)
Gancarczyk-7(w pierwszej polowie na dziewiatke,w drugiej nieco gorzej,bo nie dostawal tylu podan i mial wiecej bledow.Ogolnie udany mecz)
Bonin-5(nierowna postawa,czesto tracil,czasem popisal sie jakims ciekawym zwodem,ale chyba zjadla go trema)
Szymkowiak-6(jak zwykl nas przyzwyczaic zagral rowno,czasem popisywal sie dobrymi podaniami)
Mila-4(czesto nieudolnie chcial wymuszac faule,duzo nieudanych akcji,w tym nieudaczniKowe loby bramki Litwy :twisted: )
Kosowski-6(czesto dobre rajdy lewa strona boiska,czasami przedryblowal przesadnie,ale zagral dosyc dobrze)
Sosin-5(nic wielkiego nie pokazal,za czesto sie cofal do pomocy,lub nawet obrony,rzadko przebijal sie w pole karne przeciwnika)
Frankowski-5(nieskuteczny,tym razem to nie Rasiak marnowal nie milosiernie i rozbijal ataki Polski,a robil to Franek :shock: )

Bosacki-5(jego wystep w obronie moge skwitowac emotka :? )
Sobolewski-5(cos malo aktywny Radek,mam nadzieje ze znowu bedzie na mundialu nas czarowac poteznymi strzalami i swietnymi odbiorami pilki,jak i do gry na kartki- :P -)
Rasiak-5(KOLEDZY MU NIE PODAWALI,BO TAK TO RASIALDINHO USTRZELIL BY HAT-TRICKA,NA SZCZESCIE WRACA ZURAWSKI ZA NIEDLUGO I GRZES ZNOW BEDZIE (ROZ)CZAROWAL(WYWAL) SWOJA GRA,NAWET SIEBIE. TYM MECZU ZROZUMIALEM TO GRZEGORZ RASIAK-KROL STRZELCOW FIFA WORLD CUP 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!)
Ebi

Postprzez eMeR 2006-05-03, 8:39 am

Mezo napisał:
Janas po meczu nawet nie umial sie pozadnie wypowiedziec

a kiedy przepraszam ten pan się w ogóle umiał wypowiedzieć? ;)
eMeR

Postprzez Sadek 2006-05-03, 8:42 am

eMeR napisał(a):Mezo napisał:
Janas po meczu nawet nie umial sie pozadnie wypowiedziec

a kiedy przepraszam ten pan się w ogóle umiał wypowiedzieć? ;)

No i co z tego?

Co do meczu, brak słów..
Gancarczyk, Dudek, Szymek na plus. Szymkowiak będzie silnym punkten na mundialu. Jako jedyny z wczorajszych zawodników reprezentował europejski poziom. Franek hmmmm na emeryture.. Żurawski wracaj do kadry

Sadek
dj. transfer

Postprzez HrabiaZąbek 2006-05-03, 10:34 am

Ja moge powiedzieć tyle:
Gdzie Burkhardt??Gdzie Jeleń??Gdzie Chałbiński??Gdzie Łobodziński??
czy nasz treneiro ma klapki na oczach??

Osobiście też sprawdziłbym Pawła Sasina Z Korony!Dziwie sie Janasowi że będąc na meczu Korona-Legia nie powołał tego zawodnika (który był najlepszy na boisku-2 fenomenalne asysty, do tego duża ilość odebranych piłek w środku pola)tylko Bonina.Sasin potrafi wiele więcej i mógłby być dobrym zastępcą dla Szymkowiaka.

p.sCzy chcemy skończyć tak jak w Korei??
HrabiaZąbek

Postprzez kwachu 2006-05-03, 2:46 pm

HrabiaZąbek napisał(a):Ja moge powiedzieć tyle:
Gdzie Burkhardt??Gdzie Jeleń??Gdzie Chałbiński??Gdzie Łobodziński??
czy nasz treneiro ma klapki na oczach??

Osobiście też sprawdziłbym Pawła Sasina Z Korony!Dziwie sie Janasowi że będąc na meczu Korona-Legia nie powołał tego zawodnika (który był najlepszy na boisku-2 fenomenalne asysty, do tego duża ilość odebranych piłek w środku pola)tylko Bonina.Sasin potrafi wiele więcej i mógłby być dobrym zastępcą dla Szymkowiaka.
p.sCzy chcemy skończyć tak jak w Korei??

Wydaje mi się że kolega trochę przesadza. To że ktoś jest "gwiazdką" w naszej lidze nie znaczy że od razu w kadrze będzie grał chociaż średnio. Pokazuje to przykład Bonina, który w meczu Korona - Legia grał super, a wczoraj kompletne dno. Dla Szymkowiaka nie ma zastępcy i chyba prędko go nie będzie. Należy się modlić, żeby do MŚ nie złapał jakiejś kontuzji, bo bez niego (i bez Żurawskiego) leżymy na łopatkach. Dudek wczorajszym meczem pokazał, że nie jest bez szans na pierwszego bramkarza na mundial.
kwachu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna