Radomiak Radom-Zaglebie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez SCORPARO 2006-04-27, 9:55 pm

MarcelZS napisał(a):Żeby zagrali nie myśląc o:
- kontraktach,
- pieniądzach,
- karierach,
- układach w szatni,
- trenerach,
- sponsorach
i nawet o nas,
Żeby zagrali tak jak grali będąc kiedyś juniorami, czyli z miłości do piłki i do tego co robią z wiarą małego dziecka, że nie ma meczu którego nie można wygrać.
Życzę im by ten mecz bez względu na dalsze losy Zagłębia dał im radość, którą dawno zatracili, zbliżył ich na tyle by stali się drużyną, która, pomimo że czasami zagra fatalnie to nic nie jest wstanie jej rozbić.

Ja chce kibicować właśnie takiej drużynie, bez względu na to, w której lidze będzie grać :!:

Trzeba by się było mocno w czasie cofnąć ...

a teraz poważnie - ponieważ zawsze jest odwrotnie niz typuje, obstawiam wynik:
Radomiak 2 : 1 Zagłębie

Rozumiecie :wink:
SCORPARO

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-04-27, 10:26 pm

Ebi napisał(a):Wyobrazcie sobie cos takiego:
Radomiak-Zaglebie 0:11(Gole:Jankowski 3 :lol: ,Zubanovic 3,Morawski 2,Butryn 2,Bajera) :lol: :lol: :lol:
Według mnie jest to najważniejszy mecz tej rundy

Prawie zawsze mamy w Zaglebiu mecz rundy,juz od meczu ze Slaskiem,wiec pohamuj sie z tym meczem rundy,bo za 4 kolejki pewnie powiesz-mecz rundy :P

Na przyszlosc cytuj cala wypowiedz, a nie wycinek!
*FORUMDINHO*

Postprzez W@llace 2006-04-28, 6:57 am

Bardzo wazny mecz ze wzgledu na uklad tabeli. Jesli maja jaja to maja to pokazac w niedziele na boisku! Szczerze obawiam sie troche tego meczu ,bo Radomiak to nie jest zespół do bicia - jak kazdy w sumie w tej smiesznej II lidze. Ale mysle ,iz nasi pilkarze pokaza klase i wygraja! Nie wazne w jakim stylu ,wazne zeby przywiezli 3 pkt.

0:1 :wink:
W@llace

Postprzez wufel78 2006-04-28, 8:06 pm

o:o lub jakimś fuksem 1dla nas
wufel78

Postprzez bankier 2006-04-28, 8:24 pm

balsam na moje serce:

Sytuacja kadrowa w naszym zespole jest nieciekawa. Czy już w najbliższym spotkaniu będzie Pan mógł liczyć na, któregoś z kontuzjowanych zawodników?

J.B.: Niestety tu są same złe wiadomości. Bajera, Lachowski czy Wolański nie wrócą w tym tygodniu do gry. Wypada dodatkowo Krzysztof Butryn za kartki i nasza sytuacja kadrowa jest bardzo ograniczona.

serdecznie ma dość popisów tego zawodnika na boisku! (Panów Morawskiego i Zubana także - choc w ich przypadku łatwiej o wiarę w przebudzenie...)
bankier

Postprzez Sadek 2006-04-28, 8:44 pm

Dzisiaj piłkarze Zagłębia trenowali przeszło godzine, a przed treningiem Hadis przyglądał się jak dzieciaki z podstawówki sadzili bramki (jakies zawody). Byłem pierwszy raz na treningu pod wodzą Białka i musze powiedzieć, że bardzo ciekawie prowadzi treningi, widać, że zna się na tym co robi. Piłkarze głównie ćwiczyli podania z klepki i urwyanie się obrońcom. Ciekawe było też połączenie gry w rugby (troche śmiechu) i rozciągania. Na mnie wywarła bardzo dobra gra Maliny (długie podania perfekcyjne, szybki dokładne podania z klepki i strzał z 30 metrów na moje oko 80% skuteczności), Tadziu podziurawił siatke, że aż miło, Bartek nie mógł dzisiaj trafić. Ogólnie atmosfera nie jest taka kiepska jak się wydaje kibicom.
Admir prowadził indywidualny trening, a Wola wogóle nie trenował

Sadek
dj. transfer

Postprzez slawekchicago 2006-04-28, 9:52 pm

Z uporem maniaka 1:0 dla nas ( Zuban albo Moras ) kolego bankier zaklad o powiedzmy o piwko tutaj bylby to szesciopak czyli o szesc piwek jak nie trafie strzelca bramki oczywiscie to szesc piweczek dla ciebie jak trafie to dla mnie dobre slowo (piwko do odbioru przed meczem z Jaga!
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

re

Postprzez Qba 2006-04-28, 10:07 pm

slawekchicago napisał(a):Z uporem maniaka 1:0 dla nas ( Zuban albo Moras ) kolego bankier zaklad o powiedzmy o piwko tutaj bylby to szesciopak czyli o szesc piwek jak nie trafie strzelca bramki oczywiscie to szesc piweczek dla ciebie jak trafie to dla mnie dobre slowo (piwko do odbioru przed meczem z Jaga!

nie sadze :) juz wczesniej sie o nich wypowiadalem, a co do posta Bankiera, to 100% poparcia, mam te same odczucia, nie wiem, moze Krzysztof B. powinien znalezc jakies inne zajecie... nie zgodze sie jedynie z opinia o Morawskim, z tego, co pamietam, to tylko w Gliwicach ladna bramka padla i jako taka gra, reszta to jest kaszana... az szkoda slow, gracz na poziomie A-klasy.
pzdr
Qba

Postprzez HrabiaZąbek 2006-04-29, 1:55 pm

Ja sie zastanawiam dlaczego pan Białek nie zdecyduje sie na wystawienie młodzieży?Jest taki zawodnik nazywa się Szatan, mozna by było go wpuścić i dać mu szanse,zamiast trzymać na boisku słabego Butryma.Kolejne nazwisko to Smarzyński.Jeżeli słabo gra Zubanowić zawsze chłopaka można wpuścić.A nuż sie okaże że ma instynkt strzelecki.Taka jest moja recepta na polepszenie gry Zagłębia, która polega na tym aby wprowadzić element rywalizacji.Niech grają najlepsi a nie ci ktorzy mają nazwisko i obycie w lidze.
HrabiaZąbek

Postprzez rossoneri 2006-04-29, 2:23 pm

przestancie juz z tymi naszymi uzdolnionymi juniorami bo sie osmieszacie ,w Radomiu jak nie stracimy bramki to powinno byc 0-0 ,gorzej jak Radomiak cos strzeli to mamy tyly, a dlaczego nie sprobowac Bednara w ataku podobno duzo grywal w napadzie ,i Malina w srodku za Butryna od poczatku, Zuban na lawe, CHwalibogowski na lewej
i dajcie spokoj z Szatanem czy z Smarzynskim co to za gracze nie robcie sobie jaj
rossoneri

Postprzez krzysztof 2006-04-29, 7:53 pm

rossoneri napisał(a):przestancie juz z tymi naszymi uzdolnionymi juniorami bo sie osmieszacie ,w Radomiu jak nie stracimy bramki to powinno byc 0-0 ,gorzej jak Radomiak cos strzeli to mamy tyly, a dlaczego nie sprobowac Bednara w ataku podobno duzo grywal w napadzie ,i Malina w srodku za Butryna od poczatku, Zuban na lawe, CHwalibogowski na lewej
i dajcie spokoj z Szatanem czy z Smarzynskim co to za gracze nie robcie sobie jaj

Tu mam mieszane uczucia. Być może Smażyński i Szatan w rezerwach są gwiazdami, ale w meczach drugoligowych jak grali to byli jacyś przestraszeni, nie pewni siebie. Ale z drugiej strony gdzie maja zdobyc tą pewność siebie jak nie w meczach ligowych. Może warto zaryzkować.
krzysztof

Postprzez Osman 2006-04-30, 9:12 am

No cholera dzisiaj ważny mecz! Może wkońcu sie coś obudzą ci nasi napastnicy! Myśle ze bramki nie stracimy wkońcu ostatnio gramy niżle w obronie, cholera gorzej z atakiem!!!
Osman
Żółta kartka

Postprzez Pluto 2006-04-30, 10:29 am

A według mnie treneiro powinien dać szansę Szatanowi i Smażyńskiemu. Nie wiem dlaczego stawia na Morawskiego czy Zubana, którzy są zupełnie bez formy i na zmianę tego stanu się nie zapowiada. A obydwu juniorom może i brakuje jeszcze troszkę obycia i umiejętności, ale chęci i woli walki wydają się mieć aż nadmiar...
Pluto

Postprzez crh1906 2006-04-30, 10:38 am

myśle ze będzie 0:2 dla Zagłębia :D
crh1906

Postprzez wufel78 2006-04-30, 10:58 am

Czy meczyk będzie w telewizji,pisali o tym na stronce ale w programie tele5 na dziś nie ma nic na ten temat?
wufel78

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna