Radomiak Radom-Zaglebie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mike79 2006-04-24, 2:20 pm

Bać Się nie ma czego, ale trzeba chcieć !! A z meczu na mecz - mimo tego że "gra nie idzie" - wygląda to tak że WIĘKSZOŚCI SIĘ CHCE. Reasumując: RADOM ZDOBYĆ JEDZIEMY !!!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez Martin1906 2006-04-24, 3:20 pm

Ja sie zgadzam jak najbardziej z Wojtkiem , lecz to "ALE" oprócz że Radomiak bardziej Chce to Radomiak też Musi... Przecierz jest jakby na To niepatrzec w gorszej sytuacji i liczyć się o awans raczej nie będzie...
Martin1906

Postprzez ANDRZEJ 2006-04-24, 3:41 pm

Nie ma się co podpalać po ostatnim zwycięstwie, musimy zachować zimną krew i patrzeć na na wszystko obiektywnie. Ja osobiście uważam, że z Radomia wrócimy z pustymi rękoma a co za tym idzie całą rzecza forumowiczów znów zacznie pisać, że gramy o utrzymanie. Wszystko z nogach, głowach, rękach, płucach oraz sercach zawodników. Trzeba pamiętać, żę Drwęca to słaba drużyna, Radomiak jest mocną ekipą choć wyniki tego nie wskazują. Wynik roztrzygnie jedna bramka i uważam, że zdobędzie ją....Radomiak; mają nowego trenera, nowa miotła nowe chęci do gry.
ANDRZEJ

Postprzez Pyotreck 2006-04-24, 4:35 pm

Kto nie będzie miał okazji obejrzeć mecz na żywo
będzie mógł obejrzeć mecz na tele5 w niedziele wieczorem.
Pyotreck

Postprzez Sir 2006-04-24, 7:30 pm

WOJTEK napisał(a):Normalnie to Zagłębie powinno rozjebać Radomiaka w drobny pył. Ale... Jest właśnie to ale : nie wszyscy nasi grajkowie chcą awansu i zrobią wszystko by tak własnie było.
Wg mnie prawdopodobny jest scenariusz, że Radomiak wygra. Dlaczego ?? Bo bardziej chce.

Szanowny Wojtku ...jesli tak twierdziszze niektorzy nie chcą awansu ..to WYMIEN tych grajkow - co wedlug Ciebie niby nie chca awansowac ??!!!

Proszę o konkrety.
Sir

Postprzez Socio 2006-04-24, 9:12 pm

W sumie mnie tez czesto zastanawiaja teksty ' nie wszyscy chca grac, nie chca awansu'. Nie bardzo rozumiem jaki maja teraz w tym cel. Bo tak, trener jest nowy, nie zna nikogo i jesli sie pokaza z dobrej strony to zostaja w klubie ktory dobrze placi i nie zalega z wyplatami, jezeli beda grali cienko to Bialek im po prostu podziekuje po sezonie bo sam tez chce pewnie troche tu popracowac. Poza tym premie sa zamrozone i uzaleznione od awansu i nawet jak ktos jest cienki i wie ze sie go moga pozbyc to bedzie chyba 'grzyl trawe' zeby chociaz miec udzial na koniec w ewentualnej kasie za awans. Ja bede dalej obstawal przy tym ze nie jest problem u nas w 'chceniu' tylko w 'umieniu'. W koncu jest kontakt z czolowka wiec i atmosfera powinna byc dobra, nic tylko liczyc na 3 pkt z Radomiakiem :D
Socio

Postprzez Martin1906 2006-04-24, 9:35 pm

Socio w sumie mądrze piszesz...

MEGA NEWS:
Radomiak pogrążony przez klub z Sosnowca.
Po przegranej 0:7 zawodnicy niemogą się pozbierać z murawy
Zagłębie pokazało swoją skutecznośc i wkońcu ku uciesze kibiców
Pokazało kto znajdzie się w ekstraklasie.

Jak ja chciałbym takie coś przeczytać po meczu;) no 2:0 dla nas mnie i tak ucieszy;):P:P

pozdro
Martin1906

Postprzez ASTER 2006-04-24, 10:41 pm

ANDRZEJ napisał(a):Nie ma się co podpalać po ostatnim zwycięstwie, musimy zachować zimną krew i patrzeć na na wszystko obiektywnie. Ja osobiście uważam, że z Radomia wrócimy z pustymi rękoma a co za tym idzie całą rzecza forumowiczów znów zacznie pisać, że gramy o utrzymanie. Wszystko z nogach, głowach, rękach, płucach oraz sercach zawodników. Trzeba pamiętać, żę Drwęca to słaba drużyna, Radomiak jest mocną ekipą choć wyniki tego nie wskazują. Wynik roztrzygnie jedna bramka i uważam, że zdobędzie ją....Radomiak; mają nowego trenera, nowa miotła nowe chęci do gry.

potwierdzili remisując na Widzewie.
Wynik 1-0 dla RR, ale mogę sie mylić.
Lacha nie zagra już do końca rundy? Mam nadzieje,że nie jest drugim Pitrym co też tak zwodził , zwodził i ...(oszczędzał nogi)... znalazł sie w Amice. :evil:
ASTER

Postprzez adzime 2006-04-25, 12:25 am

Socio napisał(a):W sumie mnie tez czesto zastanawiaja teksty ' nie wszyscy chca grac, nie chca awansu'. Nie bardzo rozumiem jaki maja teraz w tym cel.

prawda jest taka, że nie są to kopacze na 1lige. oni o tym wiedza, wiemy o tym my. 3/4 skórokopów w dupie ma awans i Zagłębie, nie zmieniu tu nic jedna wygrana z ostatnią drużyna w lidze.
adzime
Adventure Group

Postprzez zgredds 2006-04-25, 1:43 pm

dlaczego nie chcą ?? ano dlatego że nawet jak nie awansujemy to nie wywalą 20 zawodników z drużyny tylko 3-4, reszcie się upiecze i kolejny sezon pieniążki będa wpływały na konto, przy zarobkach rzędu kilkunastu tysięcy waliło by mnie czy dostanę premię za mecz czy nie, a jesli nei wawaliliby mnie z klubu to bym zarabiał, jełsi natomiast jestem za słaby po co mam awansować do pierwszej ligi ?? skoro jak wejdziemy do pierwszej ligi przyjdą wzmocnienia i mnie nie bedzie w tej drużynie ?? Mnie się wydaje że przegramy z radomiakiem w stylu z Lechii, jeden Tadziu Tyc, Arek Kłoda, Dawid Skrzypek, Hosić czy Teresa nic nie wskórają jeśli 5 bedących na boisku nie chce tudzież nei umie !! Jeśli wygramy z Radomiakiem to tylko na wskutek zbiegu okoliczności lub słabości gospodarzy. Ta drużyna nie ma charakteru takiego jak ta z poprzedniego sezonu, a szkoda
zgredds

Postprzez ŁOSKI1906 2006-04-25, 2:39 pm

Jak Zagłębie wywiezie 3 pkt z Radomia to dużo do 1 ligi (baraży) nie zostanie ! Licze ze Tadek znow nas miło zaskoczy
0-2
Tyc
Chylaszek
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez slawojka 2006-04-25, 2:57 pm

Ja przytoczę tu słowa częstokroć wypowiadane przez niejakiego Adama Małysza: "Skupiam się na tym by dobrze skoczyć, nie patrząc na skoki rywali" - Przekładając na język piłkarski - skupmy się na tym by wygrać nie patrząc i nie gadając o awansie. Przed meczem z Finish'em nie byłem optymistą, teraz też nie jestem...więc może efekt będzie podobny :wink:
slawojka

Postprzez YOOSHKY 2006-04-25, 3:45 pm

To sposob myslenia ktory powinni przyjac nasi prawie pilkarze, nas kibicow to nie dotyczy, patrzymy i rozliczamy....
Ewentualnie skupmy sie na dopingu a oni niech w koncu graja.
YOOSHKY

Zagłębie w TV

Postprzez Grzegorz 2006-04-25, 4:12 pm

Ogólnopolska stacja telewizyjna Tele 5 przeprowadzi retransmisję ze spotkania Radomiaka z Zagłębiem Sosnowiec, które odbędzie się w niedzielę o godzinie 13:00.. Spotkanie zostanie wyemitowane w niedzielę w godzinach wieczornych. Dokładna godzina retransmisji nie jest jeszcze ustalona.
Grzegorz

Postprzez Ader 2006-04-25, 4:29 pm

23:45
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna